Weer in Sharqī Gholām Nabī Kalay in juli 2024

Het weer voor Sharqī Gholām Nabī Kalay in juli kent een erg hete temperatuur rond de 35 graden Celsius. Gedurende juli heb je normaal gemiddeld slechts 1 regendag met een totale neerslag van 2 mm. Geniet in deze maand van overvloedige zonneschijn, met gemiddeld 13 uur zon per dag in Sharqī Gholām Nabī Kalay. 's Nachts daalt de temperatuur tot een gemiddelde van ongeveer 21 graden Celsius.

De hoge temperaturen kunnen overdag leiden tot hitte-uitputting of hitteberoerte bij langdurige blootstelling of fysieke activiteit.


Deze grafiek toont de dagelijkse temperatuur en neerslag in Sharqī Gholām Nabī Kalay voor de maand juli. Ga je naar Sharqī Gholām Nabī Kalay dan is dit het weer dat je in juli 2024 kunt verwachten.

Weerdetails Sharqī Gholām Nabī Kalay juli

 • Gemiddelde dagtemperatuur: 35°C
 • Gemiddelde nachttemperatuur: 21°C
 • Regen: 2 mm
 • Zonuren: 13 uur zon per dag

UV-index van 7

De UV-index staat rond de 7, wat aangeeft dat de zonkracht hoog is. Er is een hoog risico op schade door onbeschermde blootstelling aan de zon. Bescherming tegen de zon is essentieel. Draag een zonnebril met UV-bescherming, een breedgerande hoed, en zonnebrandcrème met een hoge SPF. Beperk blootstelling aan de zon tussen 10 uur 's ochtends en 4 uur 's middags.

Weersverwachting voor Sharqī Gholām Nabī Kalay in juli 2024

Hier vind je wat je gemiddeld qua weer in Sharqī Gholām Nabī Kalay in juli 2024 kunt verwachten. Deze weergegevens zijn samengesteld op basis van het gemiddelde weer in de afgelopen 30 jaar. Natuurlijk zijn er ieder jaar verschillen, waardoor het in juli 2024 alsnog warmer, kouder, droger of natter kan uitvallen. Toch geven onze weergegevens je een goed beeld van het verwachte weer in deze maand.

 • Middag temperatuur: 35°C
 • Nacht temperatuur: 21°C
 • Droge dagen: 30 dagen
 • Dagen met regen: 1
 • Dagen met sneeuw: 0 dagen
 • Totale neerslag: 2 mm
 • Zonuren: 13 uur per dag
 • Gemiddelde windkracht: 3 Bft
 • Gemiddelde UV-index: 7 van 11

Ervaringen met het klimaat van Sharqī Gholām Nabī Kalay

Plaats je review over je ervaringen met het weer in juli in Sharqī Gholām Nabī Kalay.


Ben je in Sharqī Gholām Nabī Kalay geweest in juli?

Laat je ervaring met het weer in de maand juli van Sharqī Gholām Nabī Kalay achter en maak kans op €100!

Je e-mail komt niet bij de review te staan en wordt niet doorgegeven aan derden.

Meer weer en klimaatinfo voor Sharqī Gholām Nabī Kalay

Ben je benieuwd of je je paraplu of zonnebril moet inpakken voor je aanstaande bezoek? Bekijk de meest recente weersvoorspellingen in Sharqī Gholām Nabī Kalay, zodat je perfect voorbereid bent op wat deze bestemming je te bieden heeft. Als je meer wilt weten over het algemene klimaat in Sharqī Gholām Nabī Kalay doorheen het jaar, ga dan naar de uitgebreide klimaatinfo over Sharqī Gholām Nabī Kalay en plan je reis met alle benodigde informatie.

Uitleg van de weerstatistieken voor juli in Sharqī Gholām Nabī Kalay

Onze weergegevens zijn samengesteld uit een combinatie van historische klimaatgegevens van Sharqī Gholām Nabī Kalay en geavanceerde meteorologische modellen. De historische weergegevens geven inzicht in de gemiddelde weersomstandigheden in Sharqī Gholām Nabī Kalay voor juli, terwijl de meteorologische modellen helpen bij het voorspellen van trends en veranderingen in het weer. Door deze gegevens te combineren, kunnen we een nauwkeurig en betrouwbaar overzicht bieden van wat je kunt verwachten in Sharqī Gholām Nabī Kalay gedurende de maand juli.

Het is belangrijk om te onthouden dat, hoewel deze gegevens een goede indicatie geven van het verwachte weer in juli in Sharqī Gholām Nabī Kalay, het weer altijd kan veranderen. Daarom raden we aan om dichter bij je reisdatum het weer voor Sharqī Gholām Nabī Kalay regelmatig te controleren voor de meest actuele informatie.

Meer bestemmingen in Afghanistan

Alle bestemmingen in Afghanistan

Foutje gezien?

E-mail ons, wij zijn je dankbaar.