Het weer in Sharqī Gholām Nabī Kalay en de weersverwachting

Het weer in Sharqī Gholām Nabī Kalay is bewolkt en het blijft de hele dag droog. De temperatuur loopt op tot 25 graden Celsius. De wind waait matig uit het zuidzuidoosten met een kracht van 3 Beaufort.

Weer Sharqī Gholām Nabī Kalay

  • Maximum temperatuur: 25°C
  • Nachttemperatuur: 14°C
  • Regen: 0 mm
  • Wind: ZZO 3 Bft
  • UV-index: 10 van 11

Weersverwachting voor Sharqī Gholām Nabī Kalay

Het weer in Sharqī Gholām Nabī Kalay vandaag is een droge en zonnige dag met een maximale temperatuur van 25 graden Celsius. Er wordt geen regen verwacht. De wind komt uit het zuidzuidoosten met een windkracht van 3 Bft (13 km/h).

UV-index

De maximale UV sterkte wordt 10. Bij een extreem hoge UV-index (10 of hoger) is blootstelling riskant. Als je naar buiten moet, draag dan beschermende kleding, een zonnebrandcrème met SPF 50+ en herhaal het aanbrengen vaak.

Het weer voor Sharqī Gholām Nabī Kalay morgen

Morgen wordt het overdag 26 graden Celsius in Sharqī Gholām Nabī Kalay en het blijft de hele dag droog. De wind waait matig uit het zuidwesten met een windkracht van 3 Bft (16 km/h). Lees meer over het weer van morgen in Sharqī Gholām Nabī Kalay.

Weerdetails voor Sharqī Gholām Nabī Kalay vandaag

Maximum temperatuur: 24.9°C
Minimum temperatuur: 14.4°C
Regen: 0.0 mm
Wind: ZZO 3 Bft
Vochtigheid: 12.20%
Druk: 1005.30 mb
Zicht: 24.10 km
UV-index: 10 van 11

Het weer in Sharqī Gholām Nabī Kalay 10 dagen vooruit

In de weersverwachting voor Sharqī Gholām Nabī Kalay voor de eerstvolgende 10 dagen zien we een hoogste dagtemperatuur van 29 graden Celsius op zaterdag 27 juli, terwijl de laagste temperatuur overdag naar verwachting 25 graden Celsius zal zijn op donderdag 18 juli. De koudste nacht wordt 14 graden Celsius in de nacht van woensdag 17 juli op donderdag 18 juli. Er wordt de komende 10 dagen geen regen verwacht in Sharqī Gholām Nabī Kalay.

Onze 10-daagse weersverwachting voor Sharqī Gholām Nabī Kalay biedt een inzicht in wat je kunt verwachten qua temperaturen en neerslag. Deze voorspellingen worden regelmatig bijgewerkt en zijn gebaseerd op de laatste ontwikkelingen in meteorologische modellen. Voor wie een reis naar Sharqī Gholām Nabī Kalay voorbereidt of buitenactiviteiten wil plannen, bieden deze weersvoorspellingen een betrouwbare indicatie van het verwachte weer.

Voor een uitgebreide blik op het weer met de temperatuur, neerslag, wind, en andere belangrijke weersomstandigheden voor de komende twee weken, check de 14-daagse weersverwachting van Sharqī Gholām Nabī Kalay, en voor een lange termijn weersverwachting, neem een kijkje bij de 30-daagse weersvoorspelling in Sharqī Gholām Nabī Kalay.

Normaal weer voor Sharqī Gholām Nabī Kalay

Deze tabel presenteert een overzicht van het weer in Sharqī Gholām Nabī Kalay, zorgvuldig vergeleken met de normale weersomstandigheden op deze datum. Op een overzichtelijke manier kun je direct zien hoe de actuele temperaturen en neerslagniveaus zich verhouden tot de normale waarden. Zo krijg je snel inzicht in of het warmer, kouder, natter of droger is dan wat je gewoonlijk qua weer op deze dag in Sharqī Gholām Nabī Kalay kan verwachten.

Maximum temperatuur: 24.9°C
Minimum temperatuur: 14.4°C
Regen: 0.0 mm
Wind: ZZO 3 Bft

Ben je geïnteresseerd in het klimaat en de weersomstandigheden van Sharqī Gholām Nabī Kalay? Ontdek het normale weer in juli, de gebruikelijke weersituatie in augustus, of verdiep je in het algemene klimaat van Sharqī Gholām Nabī Kalay waar je ook alle klimaatinfo voor andere maanden kunt vinden.

Regenradar Sharqī Gholām Nabī Kalay

Weersvoorspelling Sharqī Gholām Nabī Kalay

Of je nu een vakantie naar Sharqī Gholām Nabī Kalay plant of gewoon geïnteresseerd bent in de lokale weersomstandigheden, een nauwkeurige weersvoorspelling kan essentieel zijn voor een geslaagde ervaring. Om je hierbij te helpen, bieden we een uitgebreide 14-daagse weersverwachting voor Sharqī Gholām Nabī Kalay. Deze voorspelling geeft je een helder beeld van wat je kunt verwachten qua temperatuur, neerslag, windkracht en andere belangrijke weersfactoren voor de komende twee weken. Of je nu je kledingkeuze wilt afstemmen op het weer, of buitenactiviteiten wilt plannen, onze voorspellingen zorgen ervoor dat je goed voorbereid bent.

Ben je specifiek geïnteresseerd in het weer tijdens een bepaalde maand? Wij hebben ook informatie over het gemiddelde weer in Sharqī Gholām Nabī Kalay per maand. Voor een algemeen beeld van wat je in juli kunt verwachten, bekijk ons overzicht van het gemiddelde weer in juli. En als je plannen hebt voor de eerstvolgende maand, bieden we gedetailleerde informatie over het weer in augustus. Wil je een andere maand bekijken? Bekijk dan het gemiddelde weer voor alle maanden op de pagina over het klimaat van Sharqī Gholām Nabī Kalay.

Onze weersvoorspellingen en overzichten zijn ontworpen om je een uitgebreid en nauwkeurig beeld te geven van het klimaat in Sharqī Gholām Nabī Kalay, zodat je je reisplannen kunt afstemmen op de weersomstandigheden. Zo kun je onvoorziene weersverrassingen vermijden en je volledig richten op het genieten van alles wat Sharqī Gholām Nabī Kalay je te bieden heeft.

Foutje gezien?

E-mail ons, wij zijn je dankbaar.