Weer in Sharqī Gholām Nabī Kalay in maart 2025

Het weer voor Sharqī Gholām Nabī Kalay in maart kent een frisse temperatuur rond de 16 graden Celsius. Gedurende maart kun je verwachten dat er gemiddeld 9 regendagen zijn, met een totale neerslag van 32 mm. Geniet van de langere dagen in Sharqī Gholām Nabī Kalay met gemiddeld 10 uur zon per dag in deze maand. 's Nachts daalt de temperatuur tot een gemiddelde van ongeveer 8 graden Celsius.

Het zijn temperaturen die overdag aangenaam zijn met geschikte kleding.


Deze grafiek toont de dagelijkse temperatuur en neerslag in Sharqī Gholām Nabī Kalay voor de maand maart. Ga je naar Sharqī Gholām Nabī Kalay dan is dit het weer dat je in maart 2025 kunt verwachten.

Weerdetails Sharqī Gholām Nabī Kalay maart

 • Gemiddelde dagtemperatuur: 16°C
 • Gemiddelde nachttemperatuur: 8°C
 • Regen: 32 mm
 • Sneeuwdagen: 1 dag
 • Zonuren: 10 uur zon per dag

UV-index van 5

De UV-index staat rond de 5, wat aangeeft dat de zonkracht matig is. Er is enige risico op schade door onbeschermde blootstelling aan de zon. Bescherming is nodig, zoals het dragen van zonnebrandcrème, een hoed, en UV-beschermende kleding. Vooral tijdens de late ochtend tot de vroege namiddag wanneer de zon het krachtigst is.

Weersverwachting voor Sharqī Gholām Nabī Kalay in maart 2025

Hier vind je wat je gemiddeld qua weer in Sharqī Gholām Nabī Kalay in maart 2025 kunt verwachten. Deze weergegevens zijn samengesteld op basis van het gemiddelde weer in de afgelopen 30 jaar. Natuurlijk zijn er ieder jaar verschillen, waardoor het in maart 2025 alsnog warmer, kouder, droger of natter kan uitvallen. Toch geven onze weergegevens je een goed beeld van het verwachte weer in deze maand.

 • Middag temperatuur: 16°C
 • Nacht temperatuur: 8°C
 • Droge dagen: 21 dagen
 • Dagen met regen: 9 dagen
 • Dagen met sneeuw: 1 dag
 • Totale neerslag: 32 mm
 • Zonuren: 10 uur per dag
 • Gemiddelde windkracht: 3 Bft
 • Gemiddelde UV-index: 5 van 11

Ervaringen met het klimaat van Sharqī Gholām Nabī Kalay

Plaats je review over je ervaringen met het weer in maart in Sharqī Gholām Nabī Kalay.


Ben je in Sharqī Gholām Nabī Kalay geweest in maart?

Laat je ervaring met het weer in de maand maart van Sharqī Gholām Nabī Kalay achter en maak kans op €100!

Je e-mail komt niet bij de review te staan en wordt niet doorgegeven aan derden.

Meer weer en klimaatinfo voor Sharqī Gholām Nabī Kalay

Ben je benieuwd of je je paraplu of zonnebril moet inpakken voor je aanstaande bezoek? Bekijk de meest recente weersvoorspellingen in Sharqī Gholām Nabī Kalay, zodat je perfect voorbereid bent op wat deze bestemming je te bieden heeft. Als je meer wilt weten over het algemene klimaat in Sharqī Gholām Nabī Kalay doorheen het jaar, ga dan naar de uitgebreide klimaatinfo over Sharqī Gholām Nabī Kalay en plan je reis met alle benodigde informatie.

Uitleg van de weerstatistieken voor maart in Sharqī Gholām Nabī Kalay

Onze weergegevens zijn samengesteld uit een combinatie van historische klimaatgegevens van Sharqī Gholām Nabī Kalay en geavanceerde meteorologische modellen. De historische weergegevens geven inzicht in de gemiddelde weersomstandigheden in Sharqī Gholām Nabī Kalay voor maart, terwijl de meteorologische modellen helpen bij het voorspellen van trends en veranderingen in het weer. Door deze gegevens te combineren, kunnen we een nauwkeurig en betrouwbaar overzicht bieden van wat je kunt verwachten in Sharqī Gholām Nabī Kalay gedurende de maand maart.

Het is belangrijk om te onthouden dat, hoewel deze gegevens een goede indicatie geven van het verwachte weer in maart in Sharqī Gholām Nabī Kalay, het weer altijd kan veranderen. Daarom raden we aan om dichter bij je reisdatum het weer voor Sharqī Gholām Nabī Kalay regelmatig te controleren voor de meest actuele informatie.

Foutje gezien?

E-mail ons, wij zijn je dankbaar.