Het weer voor Sharqī Gholām Nabī Kalay in april

Klimaatbeoordeling:
(0)

In april bedraagt de gemiddelde temperatuur in Sharqī Gholām Nabī Kalay 22 graden Celsius, en er zijn 7 regendagen met een totale neerslag van 18 mm

22 °C
18 mm

Hoe is het weer in april voor Sharqī Gholām Nabī Kalay?

Wat kun je qua weer in april in Sharqī Gholām Nabī Kalay verwachten? De gemiddelde maximale temperatuur in Sharqī Gholām Nabī Kalay in april is 22 graden Celsius overdag, terwijl de nachtelijke minima rond de 13 graden Celsius liggen. April kent gemiddeld 7 dagen met neerslag, met een totaal van 18 mm en 23 dagen zijn droog in Sharqī Gholām Nabī Kalay.

Gemiddeld 12 uur zonlicht per dag

Je kunt gemiddeld 12 uur zonlicht per dag verwachten in april, een UV-index van 6, en een gemiddelde windkracht van ongeveer 3 Bft.

Gemiddelde weerdetails in april voor Sharqī Gholām Nabī Kalay

Middag temperatuur: 22°C
Nacht temperatuur: 13°C
Droge dagen: 23 dagen
Dagen met regen: 7 dagen
Dagen met sneeuw: 0 dagen
Totaal regen: 18 mm
Gemiddeld aantal uren zon per dag: 12 uur
Gemiddelde windkracht: 3 Bft
Gemiddelde UV-index: 6

Kleding- en uitrustingstips

Qua weersomstandigheden in Sharqī Gholām Nabī Kalay kun je in april overwegend droge omstandigheden verwachten. Ideaal voor liefhebbers van zonnige en droge klimaten. Neem lichte kleding mee, een goede zonnebril, en vergeet niet om zonnebrandcrème en voldoende water te dragen om gehydrateerd te blijven.

Ben je benieuwd of je je paraplu of zonnebril moet inpakken voor je aanstaande bezoek? Bekijk de meest recente weersvoorspellingen in Sharqī Gholām Nabī Kalay, zodat je perfect voorbereid bent op wat deze bestemming je te bieden heeft. Als je meer wilt weten over het algemene klimaat in Sharqī Gholām Nabī Kalay doorheen het jaar, ga dan naar de uitgebreide klimaatinfo over Sharqī Gholām Nabī Kalay en plan je reis met alle benodigde informatie.

Het weer voor Sharqī Gholām Nabī Kalay in andere maanden

Ben je benieuwd naar het gemiddelde weer in een bepaalde maand voor Sharqī Gholām Nabī Kalay? Per maand heb je gedetailleerde informatie over zonneschijnuren, de hoogste en laagste temperaturen die je kunt verwachten, de procentuele kans op regen per dag, eventuele sneeuwval, en het aantal dagen met regenval. Onze gegevens zijn samengesteld uit historische weergegevens en worden regelmatig bijgewerkt, zodat je altijd de meest actuele en nauwkeurige informatie tot je beschikking hebt.

Dus, of je nu een gedetailleerde planning maakt voor een aanstaande vakantie of gewoon nieuwsgierig bent naar het klimaat van Sharqī Gholām Nabī Kalay, onze maandelijkse weeroverzichten zijn de perfecte bron voor al je weervragen. Ontdek wat Sharqī Gholām Nabī Kalay per maand qua weer te bieden heeft door op een maand naar keuze te klikken.

Uitleg van de weerstatistieken voor april in Sharqī Gholām Nabī Kalay

Onze weergegevens zijn samengesteld uit een combinatie van historische klimaatgegevens van Sharqī Gholām Nabī Kalay en geavanceerde meteorologische modellen. De historische weergegevens geven inzicht in de gemiddelde weersomstandigheden in Sharqī Gholām Nabī Kalay voor april, terwijl de meteorologische modellen helpen bij het voorspellen van trends en veranderingen in het weer. Door deze gegevens te combineren, kunnen we een nauwkeurig en betrouwbaar overzicht bieden van wat je kunt verwachten in Sharqī Gholām Nabī Kalay gedurende de maand april.

Het is belangrijk om te onthouden dat, hoewel deze gegevens een goede indicatie geven van het verwachte weer in april in Sharqī Gholām Nabī Kalay, het weer altijd kan veranderen. Daarom raden we aan om dichter bij je reisdatum het weer voor Sharqī Gholām Nabī Kalay regelmatig te controleren voor de meest actuele informatie.

Ervaringen met het klimaat van Sharqī Gholām Nabī Kalay

Plaats je review over je ervaringen met het weer in april in Sharqī Gholām Nabī Kalay.


Ben je in Sharqī Gholām Nabī Kalay geweest in april?

Laat je ervaring met het weer in de maand april van Sharqī Gholām Nabī Kalay achter en maak kans op €100!

Je e-mail komt niet bij de review te staan en wordt niet doorgegeven aan derden.
Foutje gezien?

E-mail ons, wij zijn je dankbaar.