Over ons

Bestereistijd.be is dé plek voor weer- en klimaatinformatie van elke bestemming ter wereld. Onze missie is eenvoudig: we willen dat jij als reiziger snel en gemakkelijk de klimaatgegevens van jouw volgende bestemming vindt. En zodra je die perfecte bestemming hebt gevonden, helpen we je graag verder met suggesties waar je jouw vakantie direct kunt boeken. Alles wat je nodig hebt, op één plek.

Ons verhaal

Het verhaal van Bestereistijd.be is er een van direct succes en voortdurende groei. Vanaf het allereerste begin wisten reizigers uit alle hoeken onze website te vinden. Wat begon als een eenvoudige oplossing voor een gemis in het online klimaataanbod, groeide al snel uit tot een vertrouwde naam voor velen. Onze bezoekers waarderen de uitgebreide klimaatinformatie en de mogelijkheid om direct hun reis te vinden, allemaal op één plek.

Door de jaren heen hebben we Bestereistijd.be voortdurend geüpdatet en verbeterd. We geloven in het luisteren naar onze gebruikers en hebben altijd hun feedback op prijs gesteld. Of het nu gaat om suggesties voor nieuwe functies of het melden van onduidelijkheden, we nemen elke opmerking serieus. Dit heeft ons geholpen om een website te creëren die niet alleen informatief is, maar ook gebruiksvriendelijk en relevant voor de behoeften van moderne reizigers.

Onze samenwerkingen hebben ook een cruciale rol gespeeld in ons succesverhaal. Door de handen ineen te slaan met enkele van de grootste reisorganisaties, kunnen we ons publiek het allerbeste reisaanbod bieden. Deze partnerschappen versterken onze positie als dé go-to bron voor klimaatinformatie en reisboekingen.

Terwijl we terugkijken op onze reis tot nu toe, zijn we trots op wat we hebben bereikt. Maar we kijken ook enthousiast uit naar de toekomst, naar nieuwe kansen en manieren om onze bezoekers nog beter van dienst te zijn.

Ontmoet het team

Mark Kwebeman

Mark Kwebeman: Mede-oprichter van Bestereistijd.be, full stack developer en een weerliefhebber van jongs af aan. Van Nederland naar de zonnige Costa del Sol in Spanje verhuist. Dankzij het gunstige klimaat heeft hij hier zijn astmaklachten achter zich kunnen laten. Zijn passie voor het weer en persoonlijke ervaring met het belang van een goed klimaat vormen de drijvende kracht achter Bestereistijd.be.

Mark op LinkedIn / Instagram

Mandy van Elp

Mandy van Elp: Mede-oprichter van Bestereistijd.be, ondernemer en fervent reiziger. Mandy bezoekt de mooiste plekken ter wereld, van exotische stranden tot bruisende steden, en deelt haar diepgaande ervaringen en inzichten op onze blog. Haar liefde voor reizen, gecombineerd met haar expertise in het onderhouden van relaties met onze partners, maken haar een essentieel en onmisbaar lid van ons dynamische team.

Mandy op LinkedIn / Instagram

Wat maakt ons uniek

Vakantieweer op maat: Een van onze meest unieke features is de vakantieweer pagina. Als je op korte termijn op zoek bent naar een zonvakantie, wijzen wij je direct de weg. Binnen een tijdsbestek van twee weken vind je hier de beste vakantiebestemmingen met gunstig zonweer. Spontaan een reis plannen was nog nooit zo eenvoudig en zeker, dankzij onze up-to-date informatie over zonnige bestemmingen.

Unieke weervergelijker: Onze andere trots is de unieke weervergelijker waarmee je het actuele weer, historische weergegevens, klimaatinformatie en toekomstige weersverwachtingen kunt vergelijken tussen verschillende bestemmingen. Als je nog twijfelt over je reisperiode, helpen we je graag verder door de beste suggesties te geven voor de ideale reismaand.

Normale weer: In tegenstelling tot andere websites tonen wij niet alleen de weersverwachting, maar ook wat het weer normaal gesproken is op een bepaalde dag. Hierdoor kun je in één oogopslag zien of het weer tijdens je reis naar verwachting beter of slechter zal zijn dan normaal.

Echte weerervaringen: Bij elke bestemming bieden we de mogelijkheid voor bezoekers om hun eigen weerervaringen te delen. Hierdoor krijg je niet alleen inzicht in de statistieken, maar lees je ook de persoonlijke weerervaringen van andere reizigers. Dit geeft een completer beeld van wat je kunt verwachten.

Betrouwbare weergegevens: We hechten veel waarde aan de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze informatie. Daarom halen we onze klimaat- en weergegevens alleen van de meest betrouwbare weerdiensten, zoals KNMI, Met Office, NOAA en MeteoGroup.

Toekomstvisie

Bij Bestereistijd.be zitten we niet stil. We blijven innoveren en nieuwe weertools ontwikkelen om jou als bezoeker nog beter van dienst te zijn. Blijf ons volgen en ontdek wat we in petto hebben!

Mocht je vragen hebben, suggesties willen doen of gewoon met ons in contact willen komen, dan kun je ons bereiken via [email protected]. We horen graag van je!