Het weer voor Khulm in mei

Klimaatbeoordeling:
(0)

In mei bedraagt de gemiddelde temperatuur in Khulm 34 graden Celsius, en er zijn 5 regendagen met een totale neerslag van 15 mm

34 °C
15 mm

Hoe is het weer in mei voor Khulm?

Wat kun je qua weer in mei in Khulm verwachten? De gemiddelde maximale temperatuur in Khulm in mei is 34 graden Celsius overdag, terwijl de nachtelijke minima rond de 24 graden Celsius liggen. Mei kent gemiddeld 5 dagen met neerslag, met een totaal van 15 mm en 26 dagen zijn droog in Khulm.

Gemiddeld 5 uur zonlicht per dag

Je kunt gemiddeld 5 uur zonlicht per dag verwachten in mei, een UV-index van 8, en een gemiddelde windkracht van ongeveer 3 Bft.

Gemiddelde weerdetails in mei voor Khulm

Middag temperatuur: 34°C
Nacht temperatuur: 24°C
Droge dagen: 26 dagen
Dagen met regen: 5 dagen
Dagen met sneeuw: 0 dagen
Totaal regen: 15 mm
Gemiddeld aantal uren zon per dag: 5 uur
Gemiddelde windkracht: 3 Bft
Gemiddelde UV-index: 8

Kleding- en uitrustingstips

Qua weersomstandigheden in Khulm kun je in mei overwegend droge omstandigheden verwachten. Ideaal voor liefhebbers van zonnige en droge klimaten. Neem lichte kleding mee, een goede zonnebril, en vergeet niet om zonnebrandcrème en voldoende water te dragen om gehydrateerd te blijven.

Ben je benieuwd of je je paraplu of zonnebril moet inpakken voor je aanstaande bezoek? Bekijk de meest recente weersvoorspellingen in Khulm, zodat je perfect voorbereid bent op wat deze bestemming je te bieden heeft. Als je meer wilt weten over het algemene klimaat in Khulm doorheen het jaar, ga dan naar de uitgebreide klimaatinfo over Khulm en plan je reis met alle benodigde informatie.

Het weer voor Khulm in andere maanden

Ben je benieuwd naar het gemiddelde weer in een bepaalde maand voor Khulm? Per maand heb je gedetailleerde informatie over zonneschijnuren, de hoogste en laagste temperaturen die je kunt verwachten, de procentuele kans op regen per dag, eventuele sneeuwval, en het aantal dagen met regenval. Onze gegevens zijn samengesteld uit historische weergegevens en worden regelmatig bijgewerkt, zodat je altijd de meest actuele en nauwkeurige informatie tot je beschikking hebt.

Dus, of je nu een gedetailleerde planning maakt voor een aanstaande vakantie of gewoon nieuwsgierig bent naar het klimaat van Khulm, onze maandelijkse weeroverzichten zijn de perfecte bron voor al je weervragen. Ontdek wat Khulm per maand qua weer te bieden heeft door op een maand naar keuze te klikken.

Uitleg van de weerstatistieken voor mei in Khulm

Onze weergegevens zijn samengesteld uit een combinatie van historische klimaatgegevens van Khulm en geavanceerde meteorologische modellen. De historische weergegevens geven inzicht in de gemiddelde weersomstandigheden in Khulm voor mei, terwijl de meteorologische modellen helpen bij het voorspellen van trends en veranderingen in het weer. Door deze gegevens te combineren, kunnen we een nauwkeurig en betrouwbaar overzicht bieden van wat je kunt verwachten in Khulm gedurende de maand mei.

Het is belangrijk om te onthouden dat, hoewel deze gegevens een goede indicatie geven van het verwachte weer in mei in Khulm, het weer altijd kan veranderen. Daarom raden we aan om dichter bij je reisdatum het weer voor Khulm regelmatig te controleren voor de meest actuele informatie.

Ervaringen met het klimaat van Khulm

Plaats je review over je ervaringen met het weer in mei in Khulm.


Ben je in Khulm geweest in mei?

Laat je ervaring met het weer in de maand mei van Khulm achter en maak kans op €100!

Je e-mail komt niet bij de review te staan en wordt niet doorgegeven aan derden.
Foutje gezien?

E-mail ons, wij zijn je dankbaar.