Weer in Khulm in september 2024

Het weer voor Khulm in september kent een zeer hete temperatuur rond de 34 graden Celsius. Daarnaast heb je geen enkele dag met regen in september. Je kunt deze maand normaal gesproken rekenen op 4 uur zonlicht per dag in Khulm. 's Nachts daalt de temperatuur tot een gemiddelde van ongeveer 24 graden Celsius.

De hoge temperaturen kunnen overdag leiden tot hitte-uitputting of hitteberoerte bij langdurige blootstelling of fysieke activiteit.


Deze grafiek toont de dagelijkse temperatuur en neerslag in Khulm voor de maand september. Ga je naar Khulm dan is dit het weer dat je in september 2024 kunt verwachten.

Weerdetails Khulm september

 • Gemiddelde dagtemperatuur: 34°C
 • Gemiddelde nachttemperatuur: 24°C
 • Regen: 0 mm
 • Zonuren: 4 uur zon per dag

UV-index van 7

De UV-index staat rond de 7, wat aangeeft dat de zonkracht hoog is. Er is een hoog risico op schade door onbeschermde blootstelling aan de zon. Bescherming tegen de zon is essentieel. Draag een zonnebril met UV-bescherming, een breedgerande hoed, en zonnebrandcrème met een hoge SPF. Beperk blootstelling aan de zon tussen 10 uur 's ochtends en 4 uur 's middags.

Weersverwachting voor Khulm in september 2024

Hier vind je wat je gemiddeld qua weer in Khulm in september 2024 kunt verwachten. Deze weergegevens zijn samengesteld op basis van het gemiddelde weer in de afgelopen 30 jaar. Natuurlijk zijn er ieder jaar verschillen, waardoor het in september 2024 alsnog warmer, kouder, droger of natter kan uitvallen. Toch geven onze weergegevens je een goed beeld van het verwachte weer in deze maand.

 • Middag temperatuur: 34°C
 • Nacht temperatuur: 24°C
 • Droge dagen: 30 dagen
 • Dagen met regen: 0 dagen
 • Dagen met sneeuw: 0 dagen
 • Totale neerslag: 0 mm
 • Zonuren: 4 uur per dag
 • Gemiddelde windkracht: 3 Bft
 • Gemiddelde UV-index: 7 van 11

Ervaringen met het klimaat van Khulm

Plaats je review over je ervaringen met het weer in september in Khulm.


Ben je in Khulm geweest in september?

Laat je ervaring met het weer in de maand september van Khulm achter en maak kans op €100!

Je e-mail komt niet bij de review te staan en wordt niet doorgegeven aan derden.

Meer weer en klimaatinfo voor Khulm

Ben je benieuwd of je je paraplu of zonnebril moet inpakken voor je aanstaande bezoek? Bekijk de meest recente weersvoorspellingen in Khulm, zodat je perfect voorbereid bent op wat deze bestemming je te bieden heeft. Als je meer wilt weten over het algemene klimaat in Khulm doorheen het jaar, ga dan naar de uitgebreide klimaatinfo over Khulm en plan je reis met alle benodigde informatie.

Uitleg van de weerstatistieken voor september in Khulm

Onze weergegevens zijn samengesteld uit een combinatie van historische klimaatgegevens van Khulm en geavanceerde meteorologische modellen. De historische weergegevens geven inzicht in de gemiddelde weersomstandigheden in Khulm voor september, terwijl de meteorologische modellen helpen bij het voorspellen van trends en veranderingen in het weer. Door deze gegevens te combineren, kunnen we een nauwkeurig en betrouwbaar overzicht bieden van wat je kunt verwachten in Khulm gedurende de maand september.

Het is belangrijk om te onthouden dat, hoewel deze gegevens een goede indicatie geven van het verwachte weer in september in Khulm, het weer altijd kan veranderen. Daarom raden we aan om dichter bij je reisdatum het weer voor Khulm regelmatig te controleren voor de meest actuele informatie.

Foutje gezien?

E-mail ons, wij zijn je dankbaar.