Het weer in Khulm en de weersverwachting

Het weer in Khulm is bewolkt en het blijft de hele dag droog. De temperatuur loopt op tot 40 graden Celsius. De wind waait matig uit het westen met een kracht van 3 Beaufort.

Weer Khulm

  • Maximum temperatuur: 40°C
  • Nachttemperatuur: 23°C
  • Regen: 0 mm
  • Wind: W 3 Bft
  • UV-index: 9 van 11

Weersverwachting voor Khulm

Het weer in Khulm vandaag is een droge en zonnige dag met een maximale temperatuur van 40 graden Celsius. Er wordt geen regen verwacht. De wind komt uit het westen met een windkracht van 3 Bft (17 km/h).

UV-index

De maximale UV sterkte wordt 9. Hoge UV-niveaus (5 t/m 9) vereisen extra bescherming. Gebruik een zonnebrandcrème met SPF 30+ en breng deze om de twee uur opnieuw aan.

Het weer voor Khulm morgen

Morgen wordt het overdag 41 graden Celsius in Khulm en het blijft de hele dag droog. De wind waait matig uit het westen met een windkracht van 4 Bft (27 km/h). Lees meer over het weer van morgen in Khulm.

Weerdetails voor Khulm vandaag

Maximum temperatuur: 39.7°C
Minimum temperatuur: 23.0°C
Regen: 0.0 mm
Wind: W 3 Bft
Vochtigheid: 25.10%
Druk: 1000.70 mb
Zicht: 19.40 km
UV-index: 9 van 11

Het weer in Khulm 10 dagen vooruit

In de weersverwachting voor Khulm voor de eerstvolgende 10 dagen zien we een hoogste dagtemperatuur van 46 graden Celsius op vrijdag 26 juli, terwijl de laagste temperatuur overdag naar verwachting 40 graden Celsius zal zijn op zaterdag 20 juli. De koudste nacht wordt 23 graden Celsius in de nacht van vrijdag 19 juli op zaterdag 20 juli. Er wordt de komende 10 dagen geen regen verwacht in Khulm.

Onze 10-daagse weersverwachting voor Khulm biedt een inzicht in wat je kunt verwachten qua temperaturen en neerslag. Deze voorspellingen worden regelmatig bijgewerkt en zijn gebaseerd op de laatste ontwikkelingen in meteorologische modellen. Voor wie een reis naar Khulm voorbereidt of buitenactiviteiten wil plannen, bieden deze weersvoorspellingen een betrouwbare indicatie van het verwachte weer.

Voor een uitgebreide blik op het weer met de temperatuur, neerslag, wind, en andere belangrijke weersomstandigheden voor de komende twee weken, check de 14-daagse weersverwachting van Khulm, en voor een lange termijn weersverwachting, neem een kijkje bij de 30-daagse weersvoorspelling in Khulm.

Normaal weer voor Khulm

Deze tabel presenteert een overzicht van het weer in Khulm, zorgvuldig vergeleken met de normale weersomstandigheden op deze datum. Op een overzichtelijke manier kun je direct zien hoe de actuele temperaturen en neerslagniveaus zich verhouden tot de normale waarden. Zo krijg je snel inzicht in of het warmer, kouder, natter of droger is dan wat je gewoonlijk qua weer op deze dag in Khulm kan verwachten.

Maximum temperatuur: 39.7°C
Minimum temperatuur: 23.0°C
Regen: 0.0 mm
Wind: W 3 Bft

Ben je geïnteresseerd in het klimaat en de weersomstandigheden van Khulm? Ontdek het normale weer in juli, de gebruikelijke weersituatie in augustus, of verdiep je in het algemene klimaat van Khulm waar je ook alle klimaatinfo voor andere maanden kunt vinden.

Regenradar Khulm

Weersvoorspelling Khulm

Of je nu een vakantie naar Khulm plant of gewoon geïnteresseerd bent in de lokale weersomstandigheden, een nauwkeurige weersvoorspelling kan essentieel zijn voor een geslaagde ervaring. Om je hierbij te helpen, bieden we een uitgebreide 14-daagse weersverwachting voor Khulm. Deze voorspelling geeft je een helder beeld van wat je kunt verwachten qua temperatuur, neerslag, windkracht en andere belangrijke weersfactoren voor de komende twee weken. Of je nu je kledingkeuze wilt afstemmen op het weer, of buitenactiviteiten wilt plannen, onze voorspellingen zorgen ervoor dat je goed voorbereid bent.

Ben je specifiek geïnteresseerd in het weer tijdens een bepaalde maand? Wij hebben ook informatie over het gemiddelde weer in Khulm per maand. Voor een algemeen beeld van wat je in juli kunt verwachten, bekijk ons overzicht van het gemiddelde weer in juli. En als je plannen hebt voor de eerstvolgende maand, bieden we gedetailleerde informatie over het weer in augustus. Wil je een andere maand bekijken? Bekijk dan het gemiddelde weer voor alle maanden op de pagina over het klimaat van Khulm.

Onze weersvoorspellingen en overzichten zijn ontworpen om je een uitgebreid en nauwkeurig beeld te geven van het klimaat in Khulm, zodat je je reisplannen kunt afstemmen op de weersomstandigheden. Zo kun je onvoorziene weersverrassingen vermijden en je volledig richten op het genieten van alles wat Khulm je te bieden heeft.

Foutje gezien?

E-mail ons, wij zijn je dankbaar.