Het weer voor Sulţān-e Bakwāh in februari

Klimaatbeoordeling:
(0)

In februari bedraagt de gemiddelde temperatuur in Sulţān-e Bakwāh 17 graden Celsius, en er zijn 8 regendagen met een totale neerslag van 47 mm

17 °C
47 mm

Hoe is het weer in februari voor Sulţān-e Bakwāh?

Wat kun je qua weer in februari in Sulţān-e Bakwāh verwachten? De gemiddelde maximale temperatuur in Sulţān-e Bakwāh in februari is 17 graden Celsius overdag, terwijl de nachtelijke minima rond de 8 graden Celsius liggen. Februari kent gemiddeld 8 dagen met neerslag, met een totaal van 47 mm. 19 dagen zijn droog in Sulţān-e Bakwāh en 1 dag met sneeuwval.

Gemiddeld 8 uur zonlicht per dag

Je kunt gemiddeld 8 uur zonlicht per dag verwachten in februari, een UV-index van 5, en een gemiddelde windkracht van ongeveer 3 Bft.

Gemiddelde weerdetails in februari voor Sulţān-e Bakwāh

Middag temperatuur: 17°C
Nacht temperatuur: 8°C
Droge dagen: 19 dagen
Dagen met regen: 8 dagen
Dagen met sneeuw: 1 dag
Totaal regen: 47 mm
Gemiddeld aantal uren zon per dag: 8 uur
Gemiddelde windkracht: 3 Bft
Gemiddelde UV-index: 5

Kleding- en uitrustingstips

Qua weersomstandigheden in Sulţān-e Bakwāh kun je in februari overwegend droge omstandigheden verwachten. Ideaal voor liefhebbers van zonnige en droge klimaten. Neem lichte kleding mee, een goede zonnebril, en vergeet niet om zonnebrandcrème en voldoende water te dragen om gehydrateerd te blijven.

Ben je benieuwd of je je paraplu of zonnebril moet inpakken voor je aanstaande bezoek? Bekijk de meest recente weersvoorspellingen in Sulţān-e Bakwāh, zodat je perfect voorbereid bent op wat deze bestemming je te bieden heeft. Als je meer wilt weten over het algemene klimaat in Sulţān-e Bakwāh doorheen het jaar, ga dan naar de uitgebreide klimaatinfo over Sulţān-e Bakwāh en plan je reis met alle benodigde informatie.

Het weer voor Sulţān-e Bakwāh in andere maanden

Ben je benieuwd naar het gemiddelde weer in een bepaalde maand voor Sulţān-e Bakwāh? Per maand heb je gedetailleerde informatie over zonneschijnuren, de hoogste en laagste temperaturen die je kunt verwachten, de procentuele kans op regen per dag, eventuele sneeuwval, en het aantal dagen met regenval. Onze gegevens zijn samengesteld uit historische weergegevens en worden regelmatig bijgewerkt, zodat je altijd de meest actuele en nauwkeurige informatie tot je beschikking hebt.

Dus, of je nu een gedetailleerde planning maakt voor een aanstaande vakantie of gewoon nieuwsgierig bent naar het klimaat van Sulţān-e Bakwāh, onze maandelijkse weeroverzichten zijn de perfecte bron voor al je weervragen. Ontdek wat Sulţān-e Bakwāh per maand qua weer te bieden heeft door op een maand naar keuze te klikken.

Uitleg van de weerstatistieken voor februari in Sulţān-e Bakwāh

Onze weergegevens zijn samengesteld uit een combinatie van historische klimaatgegevens van Sulţān-e Bakwāh en geavanceerde meteorologische modellen. De historische weergegevens geven inzicht in de gemiddelde weersomstandigheden in Sulţān-e Bakwāh voor februari, terwijl de meteorologische modellen helpen bij het voorspellen van trends en veranderingen in het weer. Door deze gegevens te combineren, kunnen we een nauwkeurig en betrouwbaar overzicht bieden van wat je kunt verwachten in Sulţān-e Bakwāh gedurende de maand februari.

Het is belangrijk om te onthouden dat, hoewel deze gegevens een goede indicatie geven van het verwachte weer in februari in Sulţān-e Bakwāh, het weer altijd kan veranderen. Daarom raden we aan om dichter bij je reisdatum het weer voor Sulţān-e Bakwāh regelmatig te controleren voor de meest actuele informatie.

Ervaringen met het klimaat van Sulţān-e Bakwāh

Plaats je review over je ervaringen met het weer in februari in Sulţān-e Bakwāh.


Ben je in Sulţān-e Bakwāh geweest in februari?

Laat je ervaring met het weer in de maand februari van Sulţān-e Bakwāh achter en maak kans op €100!

Je e-mail komt niet bij de review te staan en wordt niet doorgegeven aan derden.
Foutje gezien?

E-mail ons, wij zijn je dankbaar.