Weer in Sulţān-e Bakwāh in december 2024

Het weer voor Sulţān-e Bakwāh in december kent een frisse temperatuur rond de 16 graden Celsius. Gedurende december kun je verwachten dat er gemiddeld 2 regendagen zijn, met een totale neerslag van 5 mm. Deze maand biedt normaal 7 uur zonlicht per dag in Sulţān-e Bakwāh. 's Nachts daalt de temperatuur tot een gemiddelde van ongeveer 6 graden Celsius.

Het zijn temperaturen die overdag aangenaam zijn met geschikte kleding.


Deze grafiek toont de dagelijkse temperatuur en neerslag in Sulţān-e Bakwāh voor de maand december. Ga je naar Sulţān-e Bakwāh dan is dit het weer dat je in december 2024 kunt verwachten.

Weerdetails Sulţān-e Bakwāh december

 • Gemiddelde dagtemperatuur: 16°C
 • Gemiddelde nachttemperatuur: 6°C
 • Regen: 5 mm
 • Zonuren: 7 uur zon per dag

UV-index van 3

De UV-index staat rond de 3, wat aangeeft dat de zonkracht matig is. Er is enige risico op schade door onbeschermde blootstelling aan de zon. Bescherming is nodig, zoals het dragen van zonnebrandcrème, een hoed, en UV-beschermende kleding. Vooral tijdens de late ochtend tot de vroege namiddag wanneer de zon het krachtigst is.

Weersverwachting voor Sulţān-e Bakwāh in december 2024

Hier vind je wat je gemiddeld qua weer in Sulţān-e Bakwāh in december 2024 kunt verwachten. Deze weergegevens zijn samengesteld op basis van het gemiddelde weer in de afgelopen 30 jaar. Natuurlijk zijn er ieder jaar verschillen, waardoor het in december 2024 alsnog warmer, kouder, droger of natter kan uitvallen. Toch geven onze weergegevens je een goed beeld van het verwachte weer in deze maand.

 • Middag temperatuur: 16°C
 • Nacht temperatuur: 6°C
 • Droge dagen: 29 dagen
 • Dagen met regen: 2 dagen
 • Dagen met sneeuw: 0 dagen
 • Totale neerslag: 5 mm
 • Zonuren: 7 uur per dag
 • Gemiddelde windkracht: 2 Bft
 • Gemiddelde UV-index: 3 van 11

Ervaringen met het klimaat van Sulţān-e Bakwāh

Plaats je review over je ervaringen met het weer in december in Sulţān-e Bakwāh.


Ben je in Sulţān-e Bakwāh geweest in december?

Laat je ervaring met het weer in de maand december van Sulţān-e Bakwāh achter en maak kans op €100!

Je e-mail komt niet bij de review te staan en wordt niet doorgegeven aan derden.

Meer weer en klimaatinfo voor Sulţān-e Bakwāh

Ben je benieuwd of je je paraplu of zonnebril moet inpakken voor je aanstaande bezoek? Bekijk de meest recente weersvoorspellingen in Sulţān-e Bakwāh, zodat je perfect voorbereid bent op wat deze bestemming je te bieden heeft. Als je meer wilt weten over het algemene klimaat in Sulţān-e Bakwāh doorheen het jaar, ga dan naar de uitgebreide klimaatinfo over Sulţān-e Bakwāh en plan je reis met alle benodigde informatie.

Uitleg van de weerstatistieken voor december in Sulţān-e Bakwāh

Onze weergegevens zijn samengesteld uit een combinatie van historische klimaatgegevens van Sulţān-e Bakwāh en geavanceerde meteorologische modellen. De historische weergegevens geven inzicht in de gemiddelde weersomstandigheden in Sulţān-e Bakwāh voor december, terwijl de meteorologische modellen helpen bij het voorspellen van trends en veranderingen in het weer. Door deze gegevens te combineren, kunnen we een nauwkeurig en betrouwbaar overzicht bieden van wat je kunt verwachten in Sulţān-e Bakwāh gedurende de maand december.

Het is belangrijk om te onthouden dat, hoewel deze gegevens een goede indicatie geven van het verwachte weer in december in Sulţān-e Bakwāh, het weer altijd kan veranderen. Daarom raden we aan om dichter bij je reisdatum het weer voor Sulţān-e Bakwāh regelmatig te controleren voor de meest actuele informatie.

Foutje gezien?

E-mail ons, wij zijn je dankbaar.