Het weer in Sulţān-e Bakwāh en de weersverwachting

Het weer in Sulţān-e Bakwāh is bewolkt en het blijft de hele dag droog. De temperatuur loopt op tot 43 graden Celsius. De wind waait matig uit het zuidwesten met een kracht van 3 Beaufort.

Weer Sulţān-e Bakwāh

  • Maximum temperatuur: 43°C
  • Nachttemperatuur: 30°C
  • Regen: 0 mm
  • Wind: ZW 3 Bft
  • UV-index: 10 van 11

Weersverwachting voor Sulţān-e Bakwāh

Het weer in Sulţān-e Bakwāh vandaag is een droge en zonnige dag met een maximale temperatuur van 43 graden Celsius. Er wordt geen regen verwacht. De wind komt uit het zuidwesten met een windkracht van 3 Bft (15 km/h).

UV-index

De maximale UV sterkte wordt 10. Bij een extreem hoge UV-index (10 of hoger) is blootstelling riskant. Als je naar buiten moet, draag dan beschermende kleding, een zonnebrandcrème met SPF 50+ en herhaal het aanbrengen vaak.

Het weer voor Sulţān-e Bakwāh morgen

Morgen wordt het overdag 43 graden Celsius in Sulţān-e Bakwāh en het blijft de hele dag droog. De wind waait matig uit het noordwesten met een windkracht van 4 Bft (27 km/h). Lees meer over het weer van morgen in Sulţān-e Bakwāh.

Weerdetails voor Sulţān-e Bakwāh vandaag

Maximum temperatuur: 42.7°C
Minimum temperatuur: 29.8°C
Regen: 0.0 mm
Wind: ZW 3 Bft
Vochtigheid: 8.10%
Druk: 998.50 mb
Zicht: 24.10 km
UV-index: 10 van 11

Het weer in Sulţān-e Bakwāh 10 dagen vooruit

In de weersverwachting voor Sulţān-e Bakwāh voor de eerstvolgende 10 dagen zien we een hoogste dagtemperatuur van 43 graden Celsius op woensdag 19 juni, terwijl de laagste temperatuur overdag naar verwachting 41 graden Celsius zal zijn op zaterdag 15 juni. De koudste nacht wordt 28 graden Celsius in de nacht van vrijdag 14 juni op zaterdag 15 juni. Er wordt de komende 10 dagen geen regen verwacht in Sulţān-e Bakwāh.

Onze 10-daagse weersverwachting voor Sulţān-e Bakwāh biedt een inzicht in wat je kunt verwachten qua temperaturen en neerslag. Deze voorspellingen worden regelmatig bijgewerkt en zijn gebaseerd op de laatste ontwikkelingen in meteorologische modellen. Voor wie een reis naar Sulţān-e Bakwāh voorbereidt of buitenactiviteiten wil plannen, bieden deze weersvoorspellingen een betrouwbare indicatie van het verwachte weer.

Voor een uitgebreide blik op het weer met de temperatuur, neerslag, wind, en andere belangrijke weersomstandigheden voor de komende twee weken, check de 14-daagse weersverwachting van Sulţān-e Bakwāh, en voor een lange termijn weersverwachting, neem een kijkje bij de 30-daagse weersvoorspelling in Sulţān-e Bakwāh.

Normaal weer voor Sulţān-e Bakwāh

Deze tabel presenteert een overzicht van het weer in Sulţān-e Bakwāh, zorgvuldig vergeleken met de normale weersomstandigheden op deze datum. Op een overzichtelijke manier kun je direct zien hoe de actuele temperaturen en neerslagniveaus zich verhouden tot de normale waarden. Zo krijg je snel inzicht in of het warmer, kouder, natter of droger is dan wat je gewoonlijk qua weer op deze dag in Sulţān-e Bakwāh kan verwachten.

Maximum temperatuur: 42.7°C
Minimum temperatuur: 29.8°C
Regen: 0.0 mm
Wind: ZW 3 Bft

Ben je geïnteresseerd in het klimaat en de weersomstandigheden van Sulţān-e Bakwāh? Ontdek het normale weer in juni, de gebruikelijke weersituatie in juli, of verdiep je in het algemene klimaat van Sulţān-e Bakwāh waar je ook alle klimaatinfo voor andere maanden kunt vinden.

Regenradar Sulţān-e Bakwāh

Weersvoorspelling Sulţān-e Bakwāh

Of je nu een vakantie naar Sulţān-e Bakwāh plant of gewoon geïnteresseerd bent in de lokale weersomstandigheden, een nauwkeurige weersvoorspelling kan essentieel zijn voor een geslaagde ervaring. Om je hierbij te helpen, bieden we een uitgebreide 14-daagse weersverwachting voor Sulţān-e Bakwāh. Deze voorspelling geeft je een helder beeld van wat je kunt verwachten qua temperatuur, neerslag, windkracht en andere belangrijke weersfactoren voor de komende twee weken. Of je nu je kledingkeuze wilt afstemmen op het weer, of buitenactiviteiten wilt plannen, onze voorspellingen zorgen ervoor dat je goed voorbereid bent.

Ben je specifiek geïnteresseerd in het weer tijdens een bepaalde maand? Wij hebben ook informatie over het gemiddelde weer in Sulţān-e Bakwāh per maand. Voor een algemeen beeld van wat je in juni kunt verwachten, bekijk ons overzicht van het gemiddelde weer in juni. En als je plannen hebt voor de eerstvolgende maand, bieden we gedetailleerde informatie over het weer in juli. Wil je een andere maand bekijken? Bekijk dan het gemiddelde weer voor alle maanden op de pagina over het klimaat van Sulţān-e Bakwāh.

Onze weersvoorspellingen en overzichten zijn ontworpen om je een uitgebreid en nauwkeurig beeld te geven van het klimaat in Sulţān-e Bakwāh, zodat je je reisplannen kunt afstemmen op de weersomstandigheden. Zo kun je onvoorziene weersverrassingen vermijden en je volledig richten op het genieten van alles wat Sulţān-e Bakwāh je te bieden heeft.

Meer bestemmingen in Afghanistan

Alle bestemmingen in Afghanistan

Foutje gezien?

E-mail ons, wij zijn je dankbaar.