Het weer in Darah-ye Kalān en de weersverwachting

Het weer in Darah-ye Kalān is bewolkt en het blijft de hele dag droog. De temperatuur loopt op tot 32 graden Celsius. De wind waait matig uit het westen met een kracht van 3 Beaufort.

Weer Darah-ye Kalān

  • Maximum temperatuur: 32°C
  • Nachttemperatuur: 23°C
  • Regen: 0 mm
  • Wind: W 3 Bft
  • UV-index: 10 van 11

Weersverwachting voor Darah-ye Kalān

Het weer in Darah-ye Kalān vandaag is een droge en zonnige dag met een maximale temperatuur van 32 graden Celsius. Er wordt geen regen verwacht. De wind komt uit het westen met een windkracht van 3 Bft (13 km/h).

UV-index

De maximale UV sterkte wordt 10. Bij een extreem hoge UV-index (10 of hoger) is blootstelling riskant. Als je naar buiten moet, draag dan beschermende kleding, een zonnebrandcrème met SPF 50+ en herhaal het aanbrengen vaak.

Het weer voor Darah-ye Kalān morgen

Morgen wordt het overdag 31 graden Celsius in Darah-ye Kalān en het blijft de hele dag droog. De wind waait matig uit het noordwesten met een windkracht van 3 Bft (19 km/h). Lees meer over het weer van morgen in Darah-ye Kalān.

Weerdetails voor Darah-ye Kalān vandaag

Maximum temperatuur: 32.4°C
Minimum temperatuur: 22.7°C
Regen: 0.0 mm
Wind: W 3 Bft
Vochtigheid: 17.30%
Druk: 1008.00 mb
Zicht: 24.10 km
UV-index: 10 van 11

Het weer in Darah-ye Kalān 10 dagen vooruit

In de weersverwachting voor Darah-ye Kalān voor de eerstvolgende 10 dagen zien we een hoogste dagtemperatuur van 33 graden Celsius op woensdag 19 juni, terwijl de laagste temperatuur overdag naar verwachting 30 graden Celsius zal zijn op zaterdag 15 juni. De koudste nacht wordt 20 graden Celsius in de nacht van vrijdag 14 juni op zaterdag 15 juni. In totaal wordt er in Darah-ye Kalān de komende 10 dagen 0.1 mm regen verwacht.

Onze 10-daagse weersverwachting voor Darah-ye Kalān biedt een inzicht in wat je kunt verwachten qua temperaturen en neerslag. Deze voorspellingen worden regelmatig bijgewerkt en zijn gebaseerd op de laatste ontwikkelingen in meteorologische modellen. Voor wie een reis naar Darah-ye Kalān voorbereidt of buitenactiviteiten wil plannen, bieden deze weersvoorspellingen een betrouwbare indicatie van het verwachte weer.

Voor een uitgebreide blik op het weer met de temperatuur, neerslag, wind, en andere belangrijke weersomstandigheden voor de komende twee weken, check de 14-daagse weersverwachting van Darah-ye Kalān, en voor een lange termijn weersverwachting, neem een kijkje bij de 30-daagse weersvoorspelling in Darah-ye Kalān.

Normaal weer voor Darah-ye Kalān

Deze tabel presenteert een overzicht van het weer in Darah-ye Kalān, zorgvuldig vergeleken met de normale weersomstandigheden op deze datum. Op een overzichtelijke manier kun je direct zien hoe de actuele temperaturen en neerslagniveaus zich verhouden tot de normale waarden. Zo krijg je snel inzicht in of het warmer, kouder, natter of droger is dan wat je gewoonlijk qua weer op deze dag in Darah-ye Kalān kan verwachten.

Maximum temperatuur: 32.4°C
Minimum temperatuur: 22.7°C
Regen: 0.0 mm
Wind: W 3 Bft

Ben je geïnteresseerd in het klimaat en de weersomstandigheden van Darah-ye Kalān? Ontdek het normale weer in juni, de gebruikelijke weersituatie in juli, of verdiep je in het algemene klimaat van Darah-ye Kalān waar je ook alle klimaatinfo voor andere maanden kunt vinden.

Regenradar Darah-ye Kalān

Weersvoorspelling Darah-ye Kalān

Of je nu een vakantie naar Darah-ye Kalān plant of gewoon geïnteresseerd bent in de lokale weersomstandigheden, een nauwkeurige weersvoorspelling kan essentieel zijn voor een geslaagde ervaring. Om je hierbij te helpen, bieden we een uitgebreide 14-daagse weersverwachting voor Darah-ye Kalān. Deze voorspelling geeft je een helder beeld van wat je kunt verwachten qua temperatuur, neerslag, windkracht en andere belangrijke weersfactoren voor de komende twee weken. Of je nu je kledingkeuze wilt afstemmen op het weer, of buitenactiviteiten wilt plannen, onze voorspellingen zorgen ervoor dat je goed voorbereid bent.

Ben je specifiek geïnteresseerd in het weer tijdens een bepaalde maand? Wij hebben ook informatie over het gemiddelde weer in Darah-ye Kalān per maand. Voor een algemeen beeld van wat je in juni kunt verwachten, bekijk ons overzicht van het gemiddelde weer in juni. En als je plannen hebt voor de eerstvolgende maand, bieden we gedetailleerde informatie over het weer in juli. Wil je een andere maand bekijken? Bekijk dan het gemiddelde weer voor alle maanden op de pagina over het klimaat van Darah-ye Kalān.

Onze weersvoorspellingen en overzichten zijn ontworpen om je een uitgebreid en nauwkeurig beeld te geven van het klimaat in Darah-ye Kalān, zodat je je reisplannen kunt afstemmen op de weersomstandigheden. Zo kun je onvoorziene weersverrassingen vermijden en je volledig richten op het genieten van alles wat Darah-ye Kalān je te bieden heeft.

Meer bestemmingen in Afghanistan

Alle bestemmingen in Afghanistan

Foutje gezien?

E-mail ons, wij zijn je dankbaar.