Het weer voor Darah-ye Kalān in juli

Klimaatbeoordeling:
(0)

In juli bedraagt de gemiddelde temperatuur in Darah-ye Kalān 34 graden Celsius, en er zijn geen dagen met regen

34 °C
0 mm

Hoe is het weer in juli voor Darah-ye Kalān?

Wat kun je qua weer in juli in Darah-ye Kalān verwachten? De gemiddelde maximale temperatuur in Darah-ye Kalān in juli is 34 graden Celsius overdag, terwijl de nachtelijke minima rond de 23 graden Celsius liggen. Juli kent geen regendagen in Darah-ye Kalān.

Gemiddeld 13 uur zonlicht per dag

Je kunt gemiddeld 13 uur zonlicht per dag verwachten in juli, een UV-index van 7, en een gemiddelde windkracht van ongeveer 2 Bft.

Gemiddelde weerdetails in juli voor Darah-ye Kalān

Middag temperatuur: 34°C
Nacht temperatuur: 23°C
Droge dagen: 31 dagen
Dagen met regen: 0 dagen
Dagen met sneeuw: 0 dagen
Totaal regen: 0 mm
Gemiddeld aantal uren zon per dag: 13 uur
Gemiddelde windkracht: 2 Bft
Gemiddelde UV-index: 7

Kleding- en uitrustingstips

Qua weersomstandigheden in Darah-ye Kalān kun je in juli overwegend droge omstandigheden verwachten. Ideaal voor liefhebbers van zonnige en droge klimaten. Neem lichte kleding mee, een goede zonnebril, en vergeet niet om zonnebrandcrème en voldoende water te dragen om gehydrateerd te blijven.

Ben je benieuwd of je je paraplu of zonnebril moet inpakken voor je aanstaande bezoek? Bekijk de meest recente weersvoorspellingen in Darah-ye Kalān, zodat je perfect voorbereid bent op wat deze bestemming je te bieden heeft. Als je meer wilt weten over het algemene klimaat in Darah-ye Kalān doorheen het jaar, ga dan naar de uitgebreide klimaatinfo over Darah-ye Kalān en plan je reis met alle benodigde informatie.

Het weer voor Darah-ye Kalān in andere maanden

Ben je benieuwd naar het gemiddelde weer in een bepaalde maand voor Darah-ye Kalān? Per maand heb je gedetailleerde informatie over zonneschijnuren, de hoogste en laagste temperaturen die je kunt verwachten, de procentuele kans op regen per dag, eventuele sneeuwval, en het aantal dagen met regenval. Onze gegevens zijn samengesteld uit historische weergegevens en worden regelmatig bijgewerkt, zodat je altijd de meest actuele en nauwkeurige informatie tot je beschikking hebt.

Dus, of je nu een gedetailleerde planning maakt voor een aanstaande vakantie of gewoon nieuwsgierig bent naar het klimaat van Darah-ye Kalān, onze maandelijkse weeroverzichten zijn de perfecte bron voor al je weervragen. Ontdek wat Darah-ye Kalān per maand qua weer te bieden heeft door op een maand naar keuze te klikken.

Uitleg van de weerstatistieken voor juli in Darah-ye Kalān

Onze weergegevens zijn samengesteld uit een combinatie van historische klimaatgegevens van Darah-ye Kalān en geavanceerde meteorologische modellen. De historische weergegevens geven inzicht in de gemiddelde weersomstandigheden in Darah-ye Kalān voor juli, terwijl de meteorologische modellen helpen bij het voorspellen van trends en veranderingen in het weer. Door deze gegevens te combineren, kunnen we een nauwkeurig en betrouwbaar overzicht bieden van wat je kunt verwachten in Darah-ye Kalān gedurende de maand juli.

Het is belangrijk om te onthouden dat, hoewel deze gegevens een goede indicatie geven van het verwachte weer in juli in Darah-ye Kalān, het weer altijd kan veranderen. Daarom raden we aan om dichter bij je reisdatum het weer voor Darah-ye Kalān regelmatig te controleren voor de meest actuele informatie.

Ervaringen met het klimaat van Darah-ye Kalān

Plaats je review over je ervaringen met het weer in juli in Darah-ye Kalān.


Ben je in Darah-ye Kalān geweest in juli?

Laat je ervaring met het weer in de maand juli van Darah-ye Kalān achter en maak kans op €100!

Je e-mail komt niet bij de review te staan en wordt niet doorgegeven aan derden.
Foutje gezien?

E-mail ons, wij zijn je dankbaar.