Weer in Darah-ye Kalān in januari 2025

Het weer voor Darah-ye Kalān in januari kent een koele temperatuur rond de 11 graden Celsius. Gedurende januari kun je verwachten dat er gemiddeld 8 regendagen zijn, met een totale neerslag van 27 mm. Deze maand biedt normaal 7 uur zonlicht per dag in Darah-ye Kalān. 's Nachts daalt de temperatuur tot een gemiddelde van ongeveer 0 graden Celsius.

Een lichte jas of trui wordt aanbevolen met deze dagtemperaturen.


Deze grafiek toont de dagelijkse temperatuur en neerslag in Darah-ye Kalān voor de maand januari. Ga je naar Darah-ye Kalān dan is dit het weer dat je in januari 2025 kunt verwachten.

Weerdetails Darah-ye Kalān januari

 • Gemiddelde dagtemperatuur: 11°C
 • Gemiddelde nachttemperatuur: 0°C
 • Regen: 27 mm
 • Sneeuwdagen: 2 dagen
 • Zonuren: 7 uur zon per dag

UV-index van 3

De UV-index staat rond de 3, wat aangeeft dat de zonkracht matig is. Er is enige risico op schade door onbeschermde blootstelling aan de zon. Bescherming is nodig, zoals het dragen van zonnebrandcrème, een hoed, en UV-beschermende kleding. Vooral tijdens de late ochtend tot de vroege namiddag wanneer de zon het krachtigst is.

Weersverwachting voor Darah-ye Kalān in januari 2025

Hier vind je wat je gemiddeld qua weer in Darah-ye Kalān in januari 2025 kunt verwachten. Deze weergegevens zijn samengesteld op basis van het gemiddelde weer in de afgelopen 30 jaar. Natuurlijk zijn er ieder jaar verschillen, waardoor het in januari 2025 alsnog warmer, kouder, droger of natter kan uitvallen. Toch geven onze weergegevens je een goed beeld van het verwachte weer in deze maand.

 • Middag temperatuur: 11°C
 • Nacht temperatuur: 0°C
 • Droge dagen: 21 dagen
 • Dagen met regen: 8 dagen
 • Dagen met sneeuw: 2 dagen
 • Totale neerslag: 27 mm
 • Zonuren: 7 uur per dag
 • Gemiddelde windkracht: 3 Bft
 • Gemiddelde UV-index: 3 van 11

Ervaringen met het klimaat van Darah-ye Kalān

Plaats je review over je ervaringen met het weer in januari in Darah-ye Kalān.


Ben je in Darah-ye Kalān geweest in januari?

Laat je ervaring met het weer in de maand januari van Darah-ye Kalān achter en maak kans op €100!

Je e-mail komt niet bij de review te staan en wordt niet doorgegeven aan derden.

Meer weer en klimaatinfo voor Darah-ye Kalān

Ben je benieuwd of je je paraplu of zonnebril moet inpakken voor je aanstaande bezoek? Bekijk de meest recente weersvoorspellingen in Darah-ye Kalān, zodat je perfect voorbereid bent op wat deze bestemming je te bieden heeft. Als je meer wilt weten over het algemene klimaat in Darah-ye Kalān doorheen het jaar, ga dan naar de uitgebreide klimaatinfo over Darah-ye Kalān en plan je reis met alle benodigde informatie.

Uitleg van de weerstatistieken voor januari in Darah-ye Kalān

Onze weergegevens zijn samengesteld uit een combinatie van historische klimaatgegevens van Darah-ye Kalān en geavanceerde meteorologische modellen. De historische weergegevens geven inzicht in de gemiddelde weersomstandigheden in Darah-ye Kalān voor januari, terwijl de meteorologische modellen helpen bij het voorspellen van trends en veranderingen in het weer. Door deze gegevens te combineren, kunnen we een nauwkeurig en betrouwbaar overzicht bieden van wat je kunt verwachten in Darah-ye Kalān gedurende de maand januari.

Het is belangrijk om te onthouden dat, hoewel deze gegevens een goede indicatie geven van het verwachte weer in januari in Darah-ye Kalān, het weer altijd kan veranderen. Daarom raden we aan om dichter bij je reisdatum het weer voor Darah-ye Kalān regelmatig te controleren voor de meest actuele informatie.

Foutje gezien?

E-mail ons, wij zijn je dankbaar.