Weer in Nuqayrah in februari 2025

In februari is de gemiddelde dagtemperatuur in Nuqayrah aangenaam warm met 27°C. Het weer in deze maand is over het algemeen zonnig en droog, met slechts 3 mm regen gedurende de hele maand. De zon schijnt gemiddeld 9 uur per dag, wat zorgt voor perfecte omstandigheden om de stad te verkennen en van de buitenlucht te genieten.

Deze grafiek toont de dagelijkse temperatuur en neerslag in Nuqayrah voor de maand februari. Ga je naar Nuqayrah dan is dit het weer dat je in februari 2025 kunt verwachten.

Weerdetails Nuqayrah februari

 • Gemiddelde dagtemperatuur: 27°C
 • Gemiddelde nachttemperatuur: 17°C
 • Regen: 3 mm
 • Zonuren: 9 uur zon per dag

Het weer in februari in Nuqayrah

De regenval in Nuqayrah in februari is minimaal en heeft weinig invloed op je reisplannen. De hoeveelheid neerslag is vergelijkbaar met wat je in België zou verwachten in deze tijd van het jaar. De lage luchtvochtigheid zorgt ervoor dat de regen meestal kort en hevig is, waardoor je snel weer van de zon kunt genieten.

Het weer en de bezienswaardigheden in Nuqayrah in februari

In februari zijn de temperaturen in Nuqayrah perfect om de stad te verkennen en te genieten van de vele bezienswaardigheden. Breng een bezoek aan het prachtige Al Majaz Waterfront Park of maak een wandeling langs de Corniche om te genieten van het uitzicht op de kust. Door het aangename weer is februari een geweldige maand om alles wat Nuqayrah te bieden heeft te ontdekken.

Het weer en kledingadvies in Nuqayrah in februari

Het is aan te raden om lichte en luchtige kleding mee te nemen naar Nuqayrah in februari, aangezien de temperaturen hoog kunnen oplopen. Vergeet ook je zonnebrandcrème niet, aangezien de UV-index gemiddeld 6 is en de zonkracht vrij sterk kan zijn. Een hoed en zonnebril zijn ook handig om jezelf te beschermen tegen de felle zonnestralen tijdens je verblijf in de stad.

Weersverwachting voor Nuqayrah in februari 2025

Hier vind je wat je gemiddeld qua weer in Nuqayrah in februari 2025 kunt verwachten. Deze weergegevens zijn samengesteld op basis van het gemiddelde weer in de afgelopen 30 jaar. Natuurlijk zijn er ieder jaar verschillen, waardoor het in februari 2025 alsnog warmer, kouder, droger of natter kan uitvallen. Toch geven onze weergegevens je een goed beeld van het verwachte weer in deze maand.

 • Middag temperatuur: 27°C
 • Nacht temperatuur: 17°C
 • Droge dagen: 26 dagen
 • Dagen met regen: 2 dagen
 • Dagen met sneeuw: 0 dagen
 • Totale neerslag: 3 mm
 • Zonuren: 9 uur per dag
 • Gemiddelde windkracht: 3 Bft
 • Gemiddelde UV-index: 6 van 11

Ervaringen met het klimaat van Nuqayrah

Plaats je review over je ervaringen met het weer in februari in Nuqayrah.


Ben je in Nuqayrah geweest in februari?

Laat je ervaring met het weer in de maand februari van Nuqayrah achter en maak kans op €100!

Je e-mail komt niet bij de review te staan en wordt niet doorgegeven aan derden.

Meer weer en klimaatinfo voor Nuqayrah

Ben je benieuwd of je je paraplu of zonnebril moet inpakken voor je aanstaande bezoek? Bekijk de meest recente weersvoorspellingen in Nuqayrah, zodat je perfect voorbereid bent op wat deze bestemming je te bieden heeft. Als je meer wilt weten over het algemene klimaat in Nuqayrah doorheen het jaar, ga dan naar de uitgebreide klimaatinfo over Nuqayrah en plan je reis met alle benodigde informatie.

Uitleg van de weerstatistieken voor februari in Nuqayrah

Onze weergegevens zijn samengesteld uit een combinatie van historische klimaatgegevens van Nuqayrah en geavanceerde meteorologische modellen. De historische weergegevens geven inzicht in de gemiddelde weersomstandigheden in Nuqayrah voor februari, terwijl de meteorologische modellen helpen bij het voorspellen van trends en veranderingen in het weer. Door deze gegevens te combineren, kunnen we een nauwkeurig en betrouwbaar overzicht bieden van wat je kunt verwachten in Nuqayrah gedurende de maand februari.

Het is belangrijk om te onthouden dat, hoewel deze gegevens een goede indicatie geven van het verwachte weer in februari in Nuqayrah, het weer altijd kan veranderen. Daarom raden we aan om dichter bij je reisdatum het weer voor Nuqayrah regelmatig te controleren voor de meest actuele informatie.

Foutje gezien?

E-mail ons, wij zijn je dankbaar.