Weer in Nuqayrah in april 2025

Het weer in Nuqayrah in april wordt gekenmerkt door hoge temperaturen, met een gemiddelde dagtemperatuur van 36°C. Dit zorgt voor warme en zonnige dagen die ideaal zijn voor buitenactiviteiten en het verkennen van de stad.

Deze grafiek toont de dagelijkse temperatuur en neerslag in Nuqayrah voor de maand april. Ga je naar Nuqayrah dan is dit het weer dat je in april 2025 kunt verwachten.

Weerdetails Nuqayrah april

 • Gemiddelde dagtemperatuur: 36°C
 • Gemiddelde nachttemperatuur: 25°C
 • Regen: 7 mm
 • Zonuren: 10 uur zon per dag

Regenval in Nuqayrah in april

In april kan er gemiddeld 7 mm regen vallen in Nuqayrah, verdeeld over enkele dagen. Dit zorgt voor korte buien die verfrissend kunnen zijn, maar over het algemeen zal het weer droog en zonnig zijn. Deze regenhoeveelheid is vergelijkbaar met wat we in België in april kunnen verwachten.

Beste reisperiode in april voor Nuqayrah

April is een goede reismaand voor Nuqayrah, met aangename temperaturen en veel zonuren. Het begin van de maand kan wat koeler zijn, maar naarmate april vordert, zal de temperatuur stijgen en zal het weer nog aangenamer worden. Voor de beste ervaring wordt aangeraden om later in de maand naar Nuqayrah te reizen.

Ontdek Nuqayrah in april

In april staan de tuinen en parken in Nuqayrah volop in bloei, wat zorgt voor prachtige kleuren en geuren in de stad. De stranden zijn ook aantrekkelijk in deze periode, met warme temperaturen en aangename zeewind. Het is aan te raden om lichte en luchtige kleding mee te nemen voor je bezoek aan Nuqayrah in april.

Weersverwachting voor Nuqayrah in april 2025

Hier vind je wat je gemiddeld qua weer in Nuqayrah in april 2025 kunt verwachten. Deze weergegevens zijn samengesteld op basis van het gemiddelde weer in de afgelopen 30 jaar. Natuurlijk zijn er ieder jaar verschillen, waardoor het in april 2025 alsnog warmer, kouder, droger of natter kan uitvallen. Toch geven onze weergegevens je een goed beeld van het verwachte weer in deze maand.

 • Middag temperatuur: 36°C
 • Nacht temperatuur: 25°C
 • Droge dagen: 25 dagen
 • Dagen met regen: 5 dagen
 • Dagen met sneeuw: 0 dagen
 • Totale neerslag: 7 mm
 • Zonuren: 10 uur per dag
 • Gemiddelde windkracht: 3 Bft
 • Gemiddelde UV-index: 8 van 11

Ervaringen met het klimaat van Nuqayrah

Plaats je review over je ervaringen met het weer in april in Nuqayrah.


Ben je in Nuqayrah geweest in april?

Laat je ervaring met het weer in de maand april van Nuqayrah achter en maak kans op €100!

Je e-mail komt niet bij de review te staan en wordt niet doorgegeven aan derden.

Meer weer en klimaatinfo voor Nuqayrah

Ben je benieuwd of je je paraplu of zonnebril moet inpakken voor je aanstaande bezoek? Bekijk de meest recente weersvoorspellingen in Nuqayrah, zodat je perfect voorbereid bent op wat deze bestemming je te bieden heeft. Als je meer wilt weten over het algemene klimaat in Nuqayrah doorheen het jaar, ga dan naar de uitgebreide klimaatinfo over Nuqayrah en plan je reis met alle benodigde informatie.

Uitleg van de weerstatistieken voor april in Nuqayrah

Onze weergegevens zijn samengesteld uit een combinatie van historische klimaatgegevens van Nuqayrah en geavanceerde meteorologische modellen. De historische weergegevens geven inzicht in de gemiddelde weersomstandigheden in Nuqayrah voor april, terwijl de meteorologische modellen helpen bij het voorspellen van trends en veranderingen in het weer. Door deze gegevens te combineren, kunnen we een nauwkeurig en betrouwbaar overzicht bieden van wat je kunt verwachten in Nuqayrah gedurende de maand april.

Het is belangrijk om te onthouden dat, hoewel deze gegevens een goede indicatie geven van het verwachte weer in april in Nuqayrah, het weer altijd kan veranderen. Daarom raden we aan om dichter bij je reisdatum het weer voor Nuqayrah regelmatig te controleren voor de meest actuele informatie.

Foutje gezien?

E-mail ons, wij zijn je dankbaar.