Weer in Yōlatarāb in april 2025

Het weer voor Yōlatarāb in april kent een hete temperatuur rond de 26 graden Celsius. Gedurende april kun je verwachten dat er gemiddeld 14 regendagen zijn, met een totale neerslag van 54 mm. Je kunt deze maand normaal gesproken rekenen op 5 uur zonlicht per dag in Yōlatarāb. 's Nachts daalt de temperatuur tot een gemiddelde van ongeveer 17 graden Celsius.

De temperaturen overdag zijn aangenaam voor sommigen, maar mogelijk te warm voor anderen, vooral bij hoge vochtigheid.


Deze grafiek toont de dagelijkse temperatuur en neerslag in Yōlatarāb voor de maand april. Ga je naar Yōlatarāb dan is dit het weer dat je in april 2025 kunt verwachten.

Weerdetails Yōlatarāb april

 • Gemiddelde dagtemperatuur: 26°C
 • Gemiddelde nachttemperatuur: 17°C
 • Regen: 54 mm
 • Zonuren: 5 uur zon per dag

UV-index van 7

De UV-index staat rond de 7, wat aangeeft dat de zonkracht hoog is. Er is een hoog risico op schade door onbeschermde blootstelling aan de zon. Bescherming tegen de zon is essentieel. Draag een zonnebril met UV-bescherming, een breedgerande hoed, en zonnebrandcrème met een hoge SPF. Beperk blootstelling aan de zon tussen 10 uur 's ochtends en 4 uur 's middags.

Weersverwachting voor Yōlatarāb in april 2025

Hier vind je wat je gemiddeld qua weer in Yōlatarāb in april 2025 kunt verwachten. Deze weergegevens zijn samengesteld op basis van het gemiddelde weer in de afgelopen 30 jaar. Natuurlijk zijn er ieder jaar verschillen, waardoor het in april 2025 alsnog warmer, kouder, droger of natter kan uitvallen. Toch geven onze weergegevens je een goed beeld van het verwachte weer in deze maand.

 • Middag temperatuur: 26°C
 • Nacht temperatuur: 17°C
 • Droge dagen: 16 dagen
 • Dagen met regen: 14 dagen
 • Dagen met sneeuw: 0 dagen
 • Totale neerslag: 54 mm
 • Zonuren: 5 uur per dag
 • Gemiddelde windkracht: 3 Bft
 • Gemiddelde UV-index: 7 van 11

Ervaringen met het klimaat van Yōlatarāb

Plaats je review over je ervaringen met het weer in april in Yōlatarāb.


Ben je in Yōlatarāb geweest in april?

Laat je ervaring met het weer in de maand april van Yōlatarāb achter en maak kans op €100!

Je e-mail komt niet bij de review te staan en wordt niet doorgegeven aan derden.

Meer weer en klimaatinfo voor Yōlatarāb

Ben je benieuwd of je je paraplu of zonnebril moet inpakken voor je aanstaande bezoek? Bekijk de meest recente weersvoorspellingen in Yōlatarāb, zodat je perfect voorbereid bent op wat deze bestemming je te bieden heeft. Als je meer wilt weten over het algemene klimaat in Yōlatarāb doorheen het jaar, ga dan naar de uitgebreide klimaatinfo over Yōlatarāb en plan je reis met alle benodigde informatie.

Uitleg van de weerstatistieken voor april in Yōlatarāb

Onze weergegevens zijn samengesteld uit een combinatie van historische klimaatgegevens van Yōlatarāb en geavanceerde meteorologische modellen. De historische weergegevens geven inzicht in de gemiddelde weersomstandigheden in Yōlatarāb voor april, terwijl de meteorologische modellen helpen bij het voorspellen van trends en veranderingen in het weer. Door deze gegevens te combineren, kunnen we een nauwkeurig en betrouwbaar overzicht bieden van wat je kunt verwachten in Yōlatarāb gedurende de maand april.

Het is belangrijk om te onthouden dat, hoewel deze gegevens een goede indicatie geven van het verwachte weer in april in Yōlatarāb, het weer altijd kan veranderen. Daarom raden we aan om dichter bij je reisdatum het weer voor Yōlatarāb regelmatig te controleren voor de meest actuele informatie.

Meer bestemmingen in Afghanistan

Alle bestemmingen in Afghanistan

Foutje gezien?

E-mail ons, wij zijn je dankbaar.