Weer in Yōlatarāb in december 2024

Het weer voor Yōlatarāb in december kent een koele temperatuur rond de 12 graden Celsius. Gedurende december kun je verwachten dat er gemiddeld 8 regendagen zijn, met een totale neerslag van 24 mm. Je kunt deze maand normaal gesproken rekenen op 3 uur zonlicht per dag in Yōlatarāb. 's Nachts daalt de temperatuur tot een gemiddelde van ongeveer 3 graden Celsius.

Een lichte jas of trui wordt aanbevolen met deze dagtemperaturen.


Deze grafiek toont de dagelijkse temperatuur en neerslag in Yōlatarāb voor de maand december. Ga je naar Yōlatarāb dan is dit het weer dat je in december 2024 kunt verwachten.

Weerdetails Yōlatarāb december

 • Gemiddelde dagtemperatuur: 12°C
 • Gemiddelde nachttemperatuur: 3°C
 • Regen: 24 mm
 • Sneeuwdagen: 2 dagen
 • Zonuren: 3 uur zon per dag

UV-index van 3

De UV-index staat rond de 3, wat aangeeft dat de zonkracht matig is. Er is enige risico op schade door onbeschermde blootstelling aan de zon. Bescherming is nodig, zoals het dragen van zonnebrandcrème, een hoed, en UV-beschermende kleding. Vooral tijdens de late ochtend tot de vroege namiddag wanneer de zon het krachtigst is.

Weersverwachting voor Yōlatarāb in december 2024

Hier vind je wat je gemiddeld qua weer in Yōlatarāb in december 2024 kunt verwachten. Deze weergegevens zijn samengesteld op basis van het gemiddelde weer in de afgelopen 30 jaar. Natuurlijk zijn er ieder jaar verschillen, waardoor het in december 2024 alsnog warmer, kouder, droger of natter kan uitvallen. Toch geven onze weergegevens je een goed beeld van het verwachte weer in deze maand.

 • Middag temperatuur: 12°C
 • Nacht temperatuur: 3°C
 • Droge dagen: 21 dagen
 • Dagen met regen: 8 dagen
 • Dagen met sneeuw: 2 dagen
 • Totale neerslag: 24 mm
 • Zonuren: 3 uur per dag
 • Gemiddelde windkracht: 3 Bft
 • Gemiddelde UV-index: 3 van 11

Ervaringen met het klimaat van Yōlatarāb

Plaats je review over je ervaringen met het weer in december in Yōlatarāb.


Ben je in Yōlatarāb geweest in december?

Laat je ervaring met het weer in de maand december van Yōlatarāb achter en maak kans op €100!

Je e-mail komt niet bij de review te staan en wordt niet doorgegeven aan derden.

Meer weer en klimaatinfo voor Yōlatarāb

Ben je benieuwd of je je paraplu of zonnebril moet inpakken voor je aanstaande bezoek? Bekijk de meest recente weersvoorspellingen in Yōlatarāb, zodat je perfect voorbereid bent op wat deze bestemming je te bieden heeft. Als je meer wilt weten over het algemene klimaat in Yōlatarāb doorheen het jaar, ga dan naar de uitgebreide klimaatinfo over Yōlatarāb en plan je reis met alle benodigde informatie.

Uitleg van de weerstatistieken voor december in Yōlatarāb

Onze weergegevens zijn samengesteld uit een combinatie van historische klimaatgegevens van Yōlatarāb en geavanceerde meteorologische modellen. De historische weergegevens geven inzicht in de gemiddelde weersomstandigheden in Yōlatarāb voor december, terwijl de meteorologische modellen helpen bij het voorspellen van trends en veranderingen in het weer. Door deze gegevens te combineren, kunnen we een nauwkeurig en betrouwbaar overzicht bieden van wat je kunt verwachten in Yōlatarāb gedurende de maand december.

Het is belangrijk om te onthouden dat, hoewel deze gegevens een goede indicatie geven van het verwachte weer in december in Yōlatarāb, het weer altijd kan veranderen. Daarom raden we aan om dichter bij je reisdatum het weer voor Yōlatarāb regelmatig te controleren voor de meest actuele informatie.

Foutje gezien?

E-mail ons, wij zijn je dankbaar.