Weer in Yōlatarāb in mei 2025

Het weer voor Yōlatarāb in mei kent een zeer hete temperatuur rond de 33 graden Celsius. Gedurende mei kun je verwachten dat er gemiddeld 9 regendagen zijn, met een totale neerslag van 34 mm. Je kunt deze maand normaal gesproken rekenen op 5 uur zonlicht per dag in Yōlatarāb. 's Nachts daalt de temperatuur tot een gemiddelde van ongeveer 25 graden Celsius.

De hoge temperaturen kunnen overdag leiden tot hitte-uitputting of hitteberoerte bij langdurige blootstelling of fysieke activiteit.


Deze grafiek toont de dagelijkse temperatuur en neerslag in Yōlatarāb voor de maand mei. Ga je naar Yōlatarāb dan is dit het weer dat je in mei 2025 kunt verwachten.

Weerdetails Yōlatarāb mei

 • Gemiddelde dagtemperatuur: 33°C
 • Gemiddelde nachttemperatuur: 25°C
 • Regen: 34 mm
 • Zonuren: 5 uur zon per dag

UV-index van 8

De UV-index staat rond de 8, wat aangeeft dat de zonkracht zeer hoog is. Er is een zeer hoog risico op schade door onbeschermde blootstelling aan de zon. Neem extra voorzorgsmaatregelen, omdat onbeschermde huid en ogen binnen enkele minuten schade kunnen oplopen. Probeer tussen 10 uur 's ochtends en 4 uur 's middags volledig uit de zon te blijven. Zoek schaduw op, draag beschermende kleding, en gebruik zonnebrandcrème met een hoge SPF.

Weersverwachting voor Yōlatarāb in mei 2025

Hier vind je wat je gemiddeld qua weer in Yōlatarāb in mei 2025 kunt verwachten. Deze weergegevens zijn samengesteld op basis van het gemiddelde weer in de afgelopen 30 jaar. Natuurlijk zijn er ieder jaar verschillen, waardoor het in mei 2025 alsnog warmer, kouder, droger of natter kan uitvallen. Toch geven onze weergegevens je een goed beeld van het verwachte weer in deze maand.

 • Middag temperatuur: 33°C
 • Nacht temperatuur: 25°C
 • Droge dagen: 22 dagen
 • Dagen met regen: 9 dagen
 • Dagen met sneeuw: 0 dagen
 • Totale neerslag: 34 mm
 • Zonuren: 5 uur per dag
 • Gemiddelde windkracht: 3 Bft
 • Gemiddelde UV-index: 8 van 11

Ervaringen met het klimaat van Yōlatarāb

Plaats je review over je ervaringen met het weer in mei in Yōlatarāb.


Ben je in Yōlatarāb geweest in mei?

Laat je ervaring met het weer in de maand mei van Yōlatarāb achter en maak kans op €100!

Je e-mail komt niet bij de review te staan en wordt niet doorgegeven aan derden.

Meer weer en klimaatinfo voor Yōlatarāb

Ben je benieuwd of je je paraplu of zonnebril moet inpakken voor je aanstaande bezoek? Bekijk de meest recente weersvoorspellingen in Yōlatarāb, zodat je perfect voorbereid bent op wat deze bestemming je te bieden heeft. Als je meer wilt weten over het algemene klimaat in Yōlatarāb doorheen het jaar, ga dan naar de uitgebreide klimaatinfo over Yōlatarāb en plan je reis met alle benodigde informatie.

Uitleg van de weerstatistieken voor mei in Yōlatarāb

Onze weergegevens zijn samengesteld uit een combinatie van historische klimaatgegevens van Yōlatarāb en geavanceerde meteorologische modellen. De historische weergegevens geven inzicht in de gemiddelde weersomstandigheden in Yōlatarāb voor mei, terwijl de meteorologische modellen helpen bij het voorspellen van trends en veranderingen in het weer. Door deze gegevens te combineren, kunnen we een nauwkeurig en betrouwbaar overzicht bieden van wat je kunt verwachten in Yōlatarāb gedurende de maand mei.

Het is belangrijk om te onthouden dat, hoewel deze gegevens een goede indicatie geven van het verwachte weer in mei in Yōlatarāb, het weer altijd kan veranderen. Daarom raden we aan om dichter bij je reisdatum het weer voor Yōlatarāb regelmatig te controleren voor de meest actuele informatie.

Foutje gezien?

E-mail ons, wij zijn je dankbaar.