Het weer in Shiwqōl en de weersverwachting

Het weer in Shiwqōl is bewolkt en er kan een lichte regenbui vallen. Er wordt 0.3 mm regen voorspeld. De temperatuur loopt op tot 22 graden Celsius. De wind waait matig uit het noordnoordwesten met een kracht van 4 Beaufort.

Weer Shiwqōl

  • Maximum temperatuur: 22°C
  • Nachttemperatuur: 10°C
  • Regen: 0.3 mm
  • Wind: NNW 4 Bft
  • UV-index: 10 van 11

Weersverwachting voor Shiwqōl

Het weer in Shiwqōl bereikt vandaag een maximale temperatuur van 22 graden Celsius. We kunnen slechts lichte regen verwachten, met niet meer dan 0.3 mm neerslag. De wind komt uit het noordnoordwesten met een windkracht van 4 Bft (22 km/h).

UV-index

De maximale UV sterkte wordt 10. Bij een extreem hoge UV-index (10 of hoger) is blootstelling riskant. Als je naar buiten moet, draag dan beschermende kleding, een zonnebrandcrème met SPF 50+ en herhaal het aanbrengen vaak.

Het weer voor Shiwqōl morgen

Morgen wordt het overdag 22 graden Celsius in Shiwqōl en er kan een lichte regenbui vallen. De wind waait matig uit het noordwesten met een windkracht van 4 Bft (20 km/h). Lees meer over het weer van morgen in Shiwqōl.

Weerdetails voor Shiwqōl vandaag

Maximum temperatuur: 21.5°C
Minimum temperatuur: 10.2°C
Regen: 0.3 mm
Wind: NNW 4 Bft
Vochtigheid: 39.50%
Druk: 1013.00 mb
Zicht: 23.60 km
UV-index: 10 van 11

Het weer in Shiwqōl 10 dagen vooruit

In de weersverwachting voor Shiwqōl voor de eerstvolgende 10 dagen zien we een hoogste dagtemperatuur van 24 graden Celsius op zondag 16 juni, terwijl de laagste temperatuur overdag naar verwachting 20 graden Celsius zal zijn op vrijdag 21 juni. De koudste nacht wordt 10 graden Celsius in de nacht van donderdag 13 juni op vrijdag 14 juni. In totaal wordt er in Shiwqōl de komende 10 dagen 3.6 mm regen verwacht.

Onze 10-daagse weersverwachting voor Shiwqōl biedt een inzicht in wat je kunt verwachten qua temperaturen en neerslag. Deze voorspellingen worden regelmatig bijgewerkt en zijn gebaseerd op de laatste ontwikkelingen in meteorologische modellen. Voor wie een reis naar Shiwqōl voorbereidt of buitenactiviteiten wil plannen, bieden deze weersvoorspellingen een betrouwbare indicatie van het verwachte weer.

Voor een uitgebreide blik op het weer met de temperatuur, neerslag, wind, en andere belangrijke weersomstandigheden voor de komende twee weken, check de 14-daagse weersverwachting van Shiwqōl, en voor een lange termijn weersverwachting, neem een kijkje bij de 30-daagse weersvoorspelling in Shiwqōl.

Normaal weer voor Shiwqōl

Deze tabel presenteert een overzicht van het weer in Shiwqōl, zorgvuldig vergeleken met de normale weersomstandigheden op deze datum. Op een overzichtelijke manier kun je direct zien hoe de actuele temperaturen en neerslagniveaus zich verhouden tot de normale waarden. Zo krijg je snel inzicht in of het warmer, kouder, natter of droger is dan wat je gewoonlijk qua weer op deze dag in Shiwqōl kan verwachten.

Maximum temperatuur: 21.5°C
Minimum temperatuur: 10.2°C
Regen: 0.3 mm
Wind: NNW 4 Bft

Ben je geïnteresseerd in het klimaat en de weersomstandigheden van Shiwqōl? Ontdek het normale weer in juni, de gebruikelijke weersituatie in juli, of verdiep je in het algemene klimaat van Shiwqōl waar je ook alle klimaatinfo voor andere maanden kunt vinden.

Regenradar Shiwqōl

Weersvoorspelling Shiwqōl

Of je nu een vakantie naar Shiwqōl plant of gewoon geïnteresseerd bent in de lokale weersomstandigheden, een nauwkeurige weersvoorspelling kan essentieel zijn voor een geslaagde ervaring. Om je hierbij te helpen, bieden we een uitgebreide 14-daagse weersverwachting voor Shiwqōl. Deze voorspelling geeft je een helder beeld van wat je kunt verwachten qua temperatuur, neerslag, windkracht en andere belangrijke weersfactoren voor de komende twee weken. Of je nu je kledingkeuze wilt afstemmen op het weer, of buitenactiviteiten wilt plannen, onze voorspellingen zorgen ervoor dat je goed voorbereid bent.

Ben je specifiek geïnteresseerd in het weer tijdens een bepaalde maand? Wij hebben ook informatie over het gemiddelde weer in Shiwqōl per maand. Voor een algemeen beeld van wat je in juni kunt verwachten, bekijk ons overzicht van het gemiddelde weer in juni. En als je plannen hebt voor de eerstvolgende maand, bieden we gedetailleerde informatie over het weer in juli. Wil je een andere maand bekijken? Bekijk dan het gemiddelde weer voor alle maanden op de pagina over het klimaat van Shiwqōl.

Onze weersvoorspellingen en overzichten zijn ontworpen om je een uitgebreid en nauwkeurig beeld te geven van het klimaat in Shiwqōl, zodat je je reisplannen kunt afstemmen op de weersomstandigheden. Zo kun je onvoorziene weersverrassingen vermijden en je volledig richten op het genieten van alles wat Shiwqōl je te bieden heeft.

Meer bestemmingen in Afghanistan

Alle bestemmingen in Afghanistan

Foutje gezien?

E-mail ons, wij zijn je dankbaar.