Weer in Qishlāq-e Khayrāt Khānah-ye Bālā in juli 2024

Het weer voor Qishlāq-e Khayrāt Khānah-ye Bālā in juli kent een hete temperatuur rond de 26 graden Celsius. Daarnaast heb je geen enkele dag met regen in juli. Geniet in deze maand van overvloedige zonneschijn, met gemiddeld 13 uur zon per dag in Qishlāq-e Khayrāt Khānah-ye Bālā. 's Nachts daalt de temperatuur tot een gemiddelde van ongeveer 14 graden Celsius.

De temperaturen overdag zijn aangenaam voor sommigen, maar mogelijk te warm voor anderen, vooral bij hoge vochtigheid.


Deze grafiek toont de dagelijkse temperatuur en neerslag in Qishlāq-e Khayrāt Khānah-ye Bālā voor de maand juli. Ga je naar Qishlāq-e Khayrāt Khānah-ye Bālā dan is dit het weer dat je in juli 2024 kunt verwachten.

Weerdetails Qishlāq-e Khayrāt Khānah-ye Bālā juli

 • Gemiddelde dagtemperatuur: 26°C
 • Gemiddelde nachttemperatuur: 14°C
 • Regen: 0 mm
 • Zonuren: 13 uur zon per dag

UV-index van 5

De UV-index staat rond de 5, wat aangeeft dat de zonkracht matig is. Er is enige risico op schade door onbeschermde blootstelling aan de zon. Bescherming is nodig, zoals het dragen van zonnebrandcrème, een hoed, en UV-beschermende kleding. Vooral tijdens de late ochtend tot de vroege namiddag wanneer de zon het krachtigst is.

Weersverwachting voor Qishlāq-e Khayrāt Khānah-ye Bālā in juli 2024

Hier vind je wat je gemiddeld qua weer in Qishlāq-e Khayrāt Khānah-ye Bālā in juli 2024 kunt verwachten. Deze weergegevens zijn samengesteld op basis van het gemiddelde weer in de afgelopen 30 jaar. Natuurlijk zijn er ieder jaar verschillen, waardoor het in juli 2024 alsnog warmer, kouder, droger of natter kan uitvallen. Toch geven onze weergegevens je een goed beeld van het verwachte weer in deze maand.

 • Middag temperatuur: 26°C
 • Nacht temperatuur: 14°C
 • Droge dagen: 31 dagen
 • Dagen met regen: 0 dagen
 • Dagen met sneeuw: 0 dagen
 • Totale neerslag: 0 mm
 • Zonuren: 13 uur per dag
 • Gemiddelde windkracht: 3 Bft
 • Gemiddelde UV-index: 5 van 11

Ervaringen met het klimaat van Qishlāq-e Khayrāt Khānah-ye Bālā

Plaats je review over je ervaringen met het weer in juli in Qishlāq-e Khayrāt Khānah-ye Bālā.


Ben je in Qishlāq-e Khayrāt Khānah-ye Bālā geweest in juli?

Laat je ervaring met het weer in de maand juli van Qishlāq-e Khayrāt Khānah-ye Bālā achter en maak kans op €100!

Je e-mail komt niet bij de review te staan en wordt niet doorgegeven aan derden.

Meer weer en klimaatinfo voor Qishlāq-e Khayrāt Khānah-ye Bālā

Ben je benieuwd of je je paraplu of zonnebril moet inpakken voor je aanstaande bezoek? Bekijk de meest recente weersvoorspellingen in Qishlāq-e Khayrāt Khānah-ye Bālā, zodat je perfect voorbereid bent op wat deze bestemming je te bieden heeft. Als je meer wilt weten over het algemene klimaat in Qishlāq-e Khayrāt Khānah-ye Bālā doorheen het jaar, ga dan naar de uitgebreide klimaatinfo over Qishlāq-e Khayrāt Khānah-ye Bālā en plan je reis met alle benodigde informatie.

Uitleg van de weerstatistieken voor juli in Qishlāq-e Khayrāt Khānah-ye Bālā

Onze weergegevens zijn samengesteld uit een combinatie van historische klimaatgegevens van Qishlāq-e Khayrāt Khānah-ye Bālā en geavanceerde meteorologische modellen. De historische weergegevens geven inzicht in de gemiddelde weersomstandigheden in Qishlāq-e Khayrāt Khānah-ye Bālā voor juli, terwijl de meteorologische modellen helpen bij het voorspellen van trends en veranderingen in het weer. Door deze gegevens te combineren, kunnen we een nauwkeurig en betrouwbaar overzicht bieden van wat je kunt verwachten in Qishlāq-e Khayrāt Khānah-ye Bālā gedurende de maand juli.

Het is belangrijk om te onthouden dat, hoewel deze gegevens een goede indicatie geven van het verwachte weer in juli in Qishlāq-e Khayrāt Khānah-ye Bālā, het weer altijd kan veranderen. Daarom raden we aan om dichter bij je reisdatum het weer voor Qishlāq-e Khayrāt Khānah-ye Bālā regelmatig te controleren voor de meest actuele informatie.

Foutje gezien?

E-mail ons, wij zijn je dankbaar.