Het weer in Qishlāq-e Khayrāt Khānah-ye Bālā en de weersverwachting

Het weer in Qishlāq-e Khayrāt Khānah-ye Bālā is bewolkt en het blijft de hele dag droog. De temperatuur loopt op tot 24 graden Celsius. De wind waait sterk uit het noorden met een kracht van 6 Beaufort.

Weer Qishlāq-e Khayrāt Khānah-ye Bālā

  • Maximum temperatuur: 24°C
  • Nachttemperatuur: 9°C
  • Regen: 0 mm
  • Wind: N 6 Bft
  • UV-index: 10 van 11

Weersverwachting voor Qishlāq-e Khayrāt Khānah-ye Bālā

Het weer in Qishlāq-e Khayrāt Khānah-ye Bālā vandaag is een droge dag met een maximale temperatuur van 24 graden Celsius. Er wordt geen regen verwacht. De wind komt uit het noorden met een windkracht van 6 Bft (43 km/h).

UV-index

De maximale UV sterkte wordt 10. Bij een extreem hoge UV-index (10 of hoger) is blootstelling riskant. Als je naar buiten moet, draag dan beschermende kleding, een zonnebrandcrème met SPF 50+ en herhaal het aanbrengen vaak.

Het weer voor Qishlāq-e Khayrāt Khānah-ye Bālā morgen

Morgen wordt het overdag 25 graden Celsius in Qishlāq-e Khayrāt Khānah-ye Bālā en het blijft de hele dag droog. De wind waait sterk uit het noordnoordwesten met een windkracht van 5 Bft (37 km/h). Lees meer over het weer van morgen in Qishlāq-e Khayrāt Khānah-ye Bālā.

Weerdetails voor Qishlāq-e Khayrāt Khānah-ye Bālā vandaag

Maximum temperatuur: 24.1°C
Minimum temperatuur: 9.0°C
Regen: 0.0 mm
Wind: N 6 Bft
Vochtigheid: 43.90%
Druk: 1006.00 mb
Zicht: 24.10 km
UV-index: 10 van 11

Het weer in Qishlāq-e Khayrāt Khānah-ye Bālā 10 dagen vooruit

In de weersverwachting voor Qishlāq-e Khayrāt Khānah-ye Bālā voor de eerstvolgende 10 dagen zien we een hoogste dagtemperatuur van 28 graden Celsius op dinsdag 16 juli, terwijl de laagste temperatuur overdag naar verwachting 24 graden Celsius zal zijn op zaterdag 13 juli. De koudste nacht wordt 9 graden Celsius in de nacht van vrijdag 12 juli op zaterdag 13 juli. Er wordt de komende 10 dagen geen regen verwacht in Qishlāq-e Khayrāt Khānah-ye Bālā.

Onze 10-daagse weersverwachting voor Qishlāq-e Khayrāt Khānah-ye Bālā biedt een inzicht in wat je kunt verwachten qua temperaturen en neerslag. Deze voorspellingen worden regelmatig bijgewerkt en zijn gebaseerd op de laatste ontwikkelingen in meteorologische modellen. Voor wie een reis naar Qishlāq-e Khayrāt Khānah-ye Bālā voorbereidt of buitenactiviteiten wil plannen, bieden deze weersvoorspellingen een betrouwbare indicatie van het verwachte weer.

Voor een uitgebreide blik op het weer met de temperatuur, neerslag, wind, en andere belangrijke weersomstandigheden voor de komende twee weken, check de 14-daagse weersverwachting van Qishlāq-e Khayrāt Khānah-ye Bālā, en voor een lange termijn weersverwachting, neem een kijkje bij de 30-daagse weersvoorspelling in Qishlāq-e Khayrāt Khānah-ye Bālā.

Normaal weer voor Qishlāq-e Khayrāt Khānah-ye Bālā

Deze tabel presenteert een overzicht van het weer in Qishlāq-e Khayrāt Khānah-ye Bālā, zorgvuldig vergeleken met de normale weersomstandigheden op deze datum. Op een overzichtelijke manier kun je direct zien hoe de actuele temperaturen en neerslagniveaus zich verhouden tot de normale waarden. Zo krijg je snel inzicht in of het warmer, kouder, natter of droger is dan wat je gewoonlijk qua weer op deze dag in Qishlāq-e Khayrāt Khānah-ye Bālā kan verwachten.

Maximum temperatuur: 24.1°C
Minimum temperatuur: 9.0°C
Regen: 0.0 mm
Wind: N 6 Bft

Ben je geïnteresseerd in het klimaat en de weersomstandigheden van Qishlāq-e Khayrāt Khānah-ye Bālā? Ontdek het normale weer in juli, de gebruikelijke weersituatie in augustus, of verdiep je in het algemene klimaat van Qishlāq-e Khayrāt Khānah-ye Bālā waar je ook alle klimaatinfo voor andere maanden kunt vinden.

Regenradar Qishlāq-e Khayrāt Khānah-ye Bālā

Weersvoorspelling Qishlāq-e Khayrāt Khānah-ye Bālā

Of je nu een vakantie naar Qishlāq-e Khayrāt Khānah-ye Bālā plant of gewoon geïnteresseerd bent in de lokale weersomstandigheden, een nauwkeurige weersvoorspelling kan essentieel zijn voor een geslaagde ervaring. Om je hierbij te helpen, bieden we een uitgebreide 14-daagse weersverwachting voor Qishlāq-e Khayrāt Khānah-ye Bālā. Deze voorspelling geeft je een helder beeld van wat je kunt verwachten qua temperatuur, neerslag, windkracht en andere belangrijke weersfactoren voor de komende twee weken. Of je nu je kledingkeuze wilt afstemmen op het weer, of buitenactiviteiten wilt plannen, onze voorspellingen zorgen ervoor dat je goed voorbereid bent.

Ben je specifiek geïnteresseerd in het weer tijdens een bepaalde maand? Wij hebben ook informatie over het gemiddelde weer in Qishlāq-e Khayrāt Khānah-ye Bālā per maand. Voor een algemeen beeld van wat je in juli kunt verwachten, bekijk ons overzicht van het gemiddelde weer in juli. En als je plannen hebt voor de eerstvolgende maand, bieden we gedetailleerde informatie over het weer in augustus. Wil je een andere maand bekijken? Bekijk dan het gemiddelde weer voor alle maanden op de pagina over het klimaat van Qishlāq-e Khayrāt Khānah-ye Bālā.

Onze weersvoorspellingen en overzichten zijn ontworpen om je een uitgebreid en nauwkeurig beeld te geven van het klimaat in Qishlāq-e Khayrāt Khānah-ye Bālā, zodat je je reisplannen kunt afstemmen op de weersomstandigheden. Zo kun je onvoorziene weersverrassingen vermijden en je volledig richten op het genieten van alles wat Qishlāq-e Khayrāt Khānah-ye Bālā je te bieden heeft.

Foutje gezien?

E-mail ons, wij zijn je dankbaar.