Het weer voor Chay Mīr in juni

Klimaatbeoordeling:
(0)

In juni bedraagt de gemiddelde temperatuur in Chay Mīr 31 graden Celsius, en er zijn geen dagen met regen

31 °C
0 mm

Hoe is het weer in juni voor Chay Mīr?

Wat kun je qua weer in juni in Chay Mīr verwachten? De gemiddelde maximale temperatuur in Chay Mīr in juni is 31 graden Celsius overdag, terwijl de nachtelijke minima rond de 21 graden Celsius liggen. Juni kent geen regendagen in Chay Mīr.

Gemiddeld 12 uur zonlicht per dag

Je kunt gemiddeld 12 uur zonlicht per dag verwachten in juni, een UV-index van 7, en een gemiddelde windkracht van ongeveer 3 Bft.

Gemiddelde weerdetails in juni voor Chay Mīr

Middag temperatuur: 31°C
Nacht temperatuur: 21°C
Droge dagen: 30 dagen
Dagen met regen: 0 dagen
Dagen met sneeuw: 0 dagen
Totaal regen: 0 mm
Gemiddeld aantal uren zon per dag: 12 uur
Gemiddelde windkracht: 3 Bft
Gemiddelde UV-index: 7

Kleding- en uitrustingstips

Qua weersomstandigheden in Chay Mīr kun je in juni overwegend droge omstandigheden verwachten. Ideaal voor liefhebbers van zonnige en droge klimaten. Neem lichte kleding mee, een goede zonnebril, en vergeet niet om zonnebrandcrème en voldoende water te dragen om gehydrateerd te blijven.

Ben je benieuwd of je je paraplu of zonnebril moet inpakken voor je aanstaande bezoek? Bekijk de meest recente weersvoorspellingen in Chay Mīr, zodat je perfect voorbereid bent op wat deze bestemming je te bieden heeft. Als je meer wilt weten over het algemene klimaat in Chay Mīr doorheen het jaar, ga dan naar de uitgebreide klimaatinfo over Chay Mīr en plan je reis met alle benodigde informatie.

Het weer voor Chay Mīr in andere maanden

Ben je benieuwd naar het gemiddelde weer in een bepaalde maand voor Chay Mīr? Per maand heb je gedetailleerde informatie over zonneschijnuren, de hoogste en laagste temperaturen die je kunt verwachten, de procentuele kans op regen per dag, eventuele sneeuwval, en het aantal dagen met regenval. Onze gegevens zijn samengesteld uit historische weergegevens en worden regelmatig bijgewerkt, zodat je altijd de meest actuele en nauwkeurige informatie tot je beschikking hebt.

Dus, of je nu een gedetailleerde planning maakt voor een aanstaande vakantie of gewoon nieuwsgierig bent naar het klimaat van Chay Mīr, onze maandelijkse weeroverzichten zijn de perfecte bron voor al je weervragen. Ontdek wat Chay Mīr per maand qua weer te bieden heeft door op een maand naar keuze te klikken.

Uitleg van de weerstatistieken voor juni in Chay Mīr

Onze weergegevens zijn samengesteld uit een combinatie van historische klimaatgegevens van Chay Mīr en geavanceerde meteorologische modellen. De historische weergegevens geven inzicht in de gemiddelde weersomstandigheden in Chay Mīr voor juni, terwijl de meteorologische modellen helpen bij het voorspellen van trends en veranderingen in het weer. Door deze gegevens te combineren, kunnen we een nauwkeurig en betrouwbaar overzicht bieden van wat je kunt verwachten in Chay Mīr gedurende de maand juni.

Het is belangrijk om te onthouden dat, hoewel deze gegevens een goede indicatie geven van het verwachte weer in juni in Chay Mīr, het weer altijd kan veranderen. Daarom raden we aan om dichter bij je reisdatum het weer voor Chay Mīr regelmatig te controleren voor de meest actuele informatie.

Ervaringen met het klimaat van Chay Mīr

Plaats je review over je ervaringen met het weer in juni in Chay Mīr.


Ben je in Chay Mīr geweest in juni?

Laat je ervaring met het weer in de maand juni van Chay Mīr achter en maak kans op €100!

Je e-mail komt niet bij de review te staan en wordt niet doorgegeven aan derden.
Foutje gezien?

E-mail ons, wij zijn je dankbaar.