Het weer in Chay Mīr en de weersverwachting

Het weer in Chay Mīr is bewolkt en het blijft de hele dag droog. De temperatuur loopt op tot 25 graden Celsius. De wind waait matig uit het noorden met een kracht van 4 Beaufort.

Weer Chay Mīr

  • Maximum temperatuur: 25°C
  • Nachttemperatuur: 10°C
  • Regen: 0 mm
  • Wind: N 4 Bft
  • UV-index: 10 van 11

Weersverwachting voor Chay Mīr

Het weer in Chay Mīr vandaag is een droge en zonnige dag met een maximale temperatuur van 25 graden Celsius. Er wordt geen regen verwacht. De wind komt uit het noorden met een windkracht van 4 Bft (24 km/h).

UV-index

De maximale UV sterkte wordt 10. Bij een extreem hoge UV-index (10 of hoger) is blootstelling riskant. Als je naar buiten moet, draag dan beschermende kleding, een zonnebrandcrème met SPF 50+ en herhaal het aanbrengen vaak.

Het weer voor Chay Mīr morgen

Morgen wordt het overdag 25 graden Celsius in Chay Mīr en het blijft de hele dag droog. De wind waait matig uit het noordnoordwesten met een windkracht van 4 Bft (28 km/h). Lees meer over het weer van morgen in Chay Mīr.

Weerdetails voor Chay Mīr vandaag

Maximum temperatuur: 24.5°C
Minimum temperatuur: 10.4°C
Regen: 0.0 mm
Wind: N 4 Bft
Vochtigheid: 39.20%
Druk: 1010.00 mb
Zicht: 24.10 km
UV-index: 10 van 11

Het weer in Chay Mīr 10 dagen vooruit

In de weersverwachting voor Chay Mīr voor de eerstvolgende 10 dagen zien we een hoogste dagtemperatuur van 30 graden Celsius op zaterdag 27 juli, terwijl de laagste temperatuur overdag naar verwachting 25 graden Celsius zal zijn op donderdag 18 juli. De koudste nacht wordt 10 graden Celsius in de nacht van donderdag 18 juli op vrijdag 19 juli. Er wordt de komende 10 dagen geen regen verwacht in Chay Mīr.

Onze 10-daagse weersverwachting voor Chay Mīr biedt een inzicht in wat je kunt verwachten qua temperaturen en neerslag. Deze voorspellingen worden regelmatig bijgewerkt en zijn gebaseerd op de laatste ontwikkelingen in meteorologische modellen. Voor wie een reis naar Chay Mīr voorbereidt of buitenactiviteiten wil plannen, bieden deze weersvoorspellingen een betrouwbare indicatie van het verwachte weer.

Voor een uitgebreide blik op het weer met de temperatuur, neerslag, wind, en andere belangrijke weersomstandigheden voor de komende twee weken, check de 14-daagse weersverwachting van Chay Mīr, en voor een lange termijn weersverwachting, neem een kijkje bij de 30-daagse weersvoorspelling in Chay Mīr.

Normaal weer voor Chay Mīr

Deze tabel presenteert een overzicht van het weer in Chay Mīr, zorgvuldig vergeleken met de normale weersomstandigheden op deze datum. Op een overzichtelijke manier kun je direct zien hoe de actuele temperaturen en neerslagniveaus zich verhouden tot de normale waarden. Zo krijg je snel inzicht in of het warmer, kouder, natter of droger is dan wat je gewoonlijk qua weer op deze dag in Chay Mīr kan verwachten.

Maximum temperatuur: 24.5°C
Minimum temperatuur: 10.4°C
Regen: 0.0 mm
Wind: N 4 Bft

Ben je geïnteresseerd in het klimaat en de weersomstandigheden van Chay Mīr? Ontdek het normale weer in juli, de gebruikelijke weersituatie in augustus, of verdiep je in het algemene klimaat van Chay Mīr waar je ook alle klimaatinfo voor andere maanden kunt vinden.

Regenradar Chay Mīr

Weersvoorspelling Chay Mīr

Of je nu een vakantie naar Chay Mīr plant of gewoon geïnteresseerd bent in de lokale weersomstandigheden, een nauwkeurige weersvoorspelling kan essentieel zijn voor een geslaagde ervaring. Om je hierbij te helpen, bieden we een uitgebreide 14-daagse weersverwachting voor Chay Mīr. Deze voorspelling geeft je een helder beeld van wat je kunt verwachten qua temperatuur, neerslag, windkracht en andere belangrijke weersfactoren voor de komende twee weken. Of je nu je kledingkeuze wilt afstemmen op het weer, of buitenactiviteiten wilt plannen, onze voorspellingen zorgen ervoor dat je goed voorbereid bent.

Ben je specifiek geïnteresseerd in het weer tijdens een bepaalde maand? Wij hebben ook informatie over het gemiddelde weer in Chay Mīr per maand. Voor een algemeen beeld van wat je in juli kunt verwachten, bekijk ons overzicht van het gemiddelde weer in juli. En als je plannen hebt voor de eerstvolgende maand, bieden we gedetailleerde informatie over het weer in augustus. Wil je een andere maand bekijken? Bekijk dan het gemiddelde weer voor alle maanden op de pagina over het klimaat van Chay Mīr.

Onze weersvoorspellingen en overzichten zijn ontworpen om je een uitgebreid en nauwkeurig beeld te geven van het klimaat in Chay Mīr, zodat je je reisplannen kunt afstemmen op de weersomstandigheden. Zo kun je onvoorziene weersverrassingen vermijden en je volledig richten op het genieten van alles wat Chay Mīr je te bieden heeft.

Foutje gezien?

E-mail ons, wij zijn je dankbaar.