Het weer voor Tīrak in november

Klimaatbeoordeling:
(0)

In november bedraagt de gemiddelde temperatuur in Tīrak 15 graden Celsius, en er zijn 8 regendagen met een totale neerslag van 15 mm

15 °C
15 mm

Hoe is het weer in november voor Tīrak?

Wat kun je qua weer in november in Tīrak verwachten? De gemiddelde maximale temperatuur in Tīrak in november is 15 graden Celsius overdag, terwijl de nachtelijke minima rond de 7 graden Celsius liggen. November kent gemiddeld 8 dagen met neerslag, met een totaal van 15 mm. 21 dagen zijn droog in Tīrak en 1 dag met sneeuwval.

Gemiddeld 7 uur zonlicht per dag

Je kunt gemiddeld 7 uur zonlicht per dag verwachten in november, een UV-index van 3, en een gemiddelde windkracht van ongeveer 2 Bft.

Gemiddelde weerdetails in november voor Tīrak

Middag temperatuur: 15°C
Nacht temperatuur: 7°C
Droge dagen: 21 dagen
Dagen met regen: 8 dagen
Dagen met sneeuw: 1 dag
Totaal regen: 15 mm
Gemiddeld aantal uren zon per dag: 7 uur
Gemiddelde windkracht: 2 Bft
Gemiddelde UV-index: 3

Kleding- en uitrustingstips

Qua weersomstandigheden in Tīrak kun je in november overwegend droge omstandigheden verwachten. Ideaal voor liefhebbers van zonnige en droge klimaten. Neem lichte kleding mee, een goede zonnebril, en vergeet niet om zonnebrandcrème en voldoende water te dragen om gehydrateerd te blijven.

Ben je benieuwd of je je paraplu of zonnebril moet inpakken voor je aanstaande bezoek? Bekijk de meest recente weersvoorspellingen in Tīrak, zodat je perfect voorbereid bent op wat deze bestemming je te bieden heeft. Als je meer wilt weten over het algemene klimaat in Tīrak doorheen het jaar, ga dan naar de uitgebreide klimaatinfo over Tīrak en plan je reis met alle benodigde informatie.

Het weer voor Tīrak in andere maanden

Ben je benieuwd naar het gemiddelde weer in een bepaalde maand voor Tīrak? Per maand heb je gedetailleerde informatie over zonneschijnuren, de hoogste en laagste temperaturen die je kunt verwachten, de procentuele kans op regen per dag, eventuele sneeuwval, en het aantal dagen met regenval. Onze gegevens zijn samengesteld uit historische weergegevens en worden regelmatig bijgewerkt, zodat je altijd de meest actuele en nauwkeurige informatie tot je beschikking hebt.

Dus, of je nu een gedetailleerde planning maakt voor een aanstaande vakantie of gewoon nieuwsgierig bent naar het klimaat van Tīrak, onze maandelijkse weeroverzichten zijn de perfecte bron voor al je weervragen. Ontdek wat Tīrak per maand qua weer te bieden heeft door op een maand naar keuze te klikken.

Uitleg van de weerstatistieken voor november in Tīrak

Onze weergegevens zijn samengesteld uit een combinatie van historische klimaatgegevens van Tīrak en geavanceerde meteorologische modellen. De historische weergegevens geven inzicht in de gemiddelde weersomstandigheden in Tīrak voor november, terwijl de meteorologische modellen helpen bij het voorspellen van trends en veranderingen in het weer. Door deze gegevens te combineren, kunnen we een nauwkeurig en betrouwbaar overzicht bieden van wat je kunt verwachten in Tīrak gedurende de maand november.

Het is belangrijk om te onthouden dat, hoewel deze gegevens een goede indicatie geven van het verwachte weer in november in Tīrak, het weer altijd kan veranderen. Daarom raden we aan om dichter bij je reisdatum het weer voor Tīrak regelmatig te controleren voor de meest actuele informatie.

Ervaringen met het klimaat van Tīrak

Plaats je review over je ervaringen met het weer in november in Tīrak.


Ben je in Tīrak geweest in november?

Laat je ervaring met het weer in de maand november van Tīrak achter en maak kans op €100!

Je e-mail komt niet bij de review te staan en wordt niet doorgegeven aan derden.
Foutje gezien?

E-mail ons, wij zijn je dankbaar.