Het weer voor Siyāh Deh in november

Klimaatbeoordeling:
(0)

In november bedraagt de gemiddelde temperatuur in Siyāh Deh 3 graden Celsius, en er zijn 2 regendagen met een totale neerslag van 22 mm

3 °C
22 mm

Hoe is het weer in november voor Siyāh Deh?

Wat kun je qua weer in november in Siyāh Deh verwachten? De gemiddelde maximale temperatuur in Siyāh Deh in november is 3 graden Celsius overdag, terwijl de nachtelijke minima rond de -4 graden Celsius liggen. November kent gemiddeld 2 dagen met neerslag, met een totaal van 22 mm. 18 dagen zijn droog in Siyāh Deh en 10 dagen met sneeuwval.

Gemiddeld 6 uur zonlicht per dag

Je kunt gemiddeld 6 uur zonlicht per dag verwachten in november, een UV-index van 2, en een gemiddelde windkracht van ongeveer 2 Bft.

Gemiddelde weerdetails in november voor Siyāh Deh

Middag temperatuur: 3°C
Nacht temperatuur: -4°C
Droge dagen: 18 dagen
Dagen met regen: 2 dagen
Dagen met sneeuw: 10 dagen
Totaal regen: 22 mm
Gemiddeld aantal uren zon per dag: 6 uur
Gemiddelde windkracht: 2 Bft
Gemiddelde UV-index: 2

Kleding- en uitrustingstips

Qua weersomstandigheden in Siyāh Deh kun je in november overwegend droge omstandigheden verwachten. Ideaal voor liefhebbers van zonnige en droge klimaten. Neem lichte kleding mee, een goede zonnebril, en vergeet niet om zonnebrandcrème en voldoende water te dragen om gehydrateerd te blijven.

Ben je benieuwd of je je paraplu of zonnebril moet inpakken voor je aanstaande bezoek? Bekijk de meest recente weersvoorspellingen in Siyāh Deh, zodat je perfect voorbereid bent op wat deze bestemming je te bieden heeft. Als je meer wilt weten over het algemene klimaat in Siyāh Deh doorheen het jaar, ga dan naar de uitgebreide klimaatinfo over Siyāh Deh en plan je reis met alle benodigde informatie.

Het weer voor Siyāh Deh in andere maanden

Ben je benieuwd naar het gemiddelde weer in een bepaalde maand voor Siyāh Deh? Per maand heb je gedetailleerde informatie over zonneschijnuren, de hoogste en laagste temperaturen die je kunt verwachten, de procentuele kans op regen per dag, eventuele sneeuwval, en het aantal dagen met regenval. Onze gegevens zijn samengesteld uit historische weergegevens en worden regelmatig bijgewerkt, zodat je altijd de meest actuele en nauwkeurige informatie tot je beschikking hebt.

Dus, of je nu een gedetailleerde planning maakt voor een aanstaande vakantie of gewoon nieuwsgierig bent naar het klimaat van Siyāh Deh, onze maandelijkse weeroverzichten zijn de perfecte bron voor al je weervragen. Ontdek wat Siyāh Deh per maand qua weer te bieden heeft door op een maand naar keuze te klikken.

Uitleg van de weerstatistieken voor november in Siyāh Deh

Onze weergegevens zijn samengesteld uit een combinatie van historische klimaatgegevens van Siyāh Deh en geavanceerde meteorologische modellen. De historische weergegevens geven inzicht in de gemiddelde weersomstandigheden in Siyāh Deh voor november, terwijl de meteorologische modellen helpen bij het voorspellen van trends en veranderingen in het weer. Door deze gegevens te combineren, kunnen we een nauwkeurig en betrouwbaar overzicht bieden van wat je kunt verwachten in Siyāh Deh gedurende de maand november.

Het is belangrijk om te onthouden dat, hoewel deze gegevens een goede indicatie geven van het verwachte weer in november in Siyāh Deh, het weer altijd kan veranderen. Daarom raden we aan om dichter bij je reisdatum het weer voor Siyāh Deh regelmatig te controleren voor de meest actuele informatie.

Ervaringen met het klimaat van Siyāh Deh

Plaats je review over je ervaringen met het weer in november in Siyāh Deh.


Ben je in Siyāh Deh geweest in november?

Laat je ervaring met het weer in de maand november van Siyāh Deh achter en maak kans op €100!

Je e-mail komt niet bij de review te staan en wordt niet doorgegeven aan derden.
Foutje gezien?

E-mail ons, wij zijn je dankbaar.