Weer in Shahr-e Khurū in oktober 2024

Het weer voor Shahr-e Khurū in oktober kent een koele temperatuur rond de 14 graden Celsius. Gedurende oktober kun je verwachten dat er gemiddeld 3 regendagen zijn, met een totale neerslag van 8 mm. Deze maand biedt normaal 8 uur zonlicht per dag in Shahr-e Khurū. 's Nachts daalt de temperatuur tot een gemiddelde van ongeveer 4 graden Celsius.

Een lichte jas of trui wordt aanbevolen met deze dagtemperaturen.


Deze grafiek toont de dagelijkse temperatuur en neerslag in Shahr-e Khurū voor de maand oktober. Ga je naar Shahr-e Khurū dan is dit het weer dat je in oktober 2024 kunt verwachten.

Weerdetails Shahr-e Khurū oktober

 • Gemiddelde dagtemperatuur: 14°C
 • Gemiddelde nachttemperatuur: 4°C
 • Regen: 8 mm
 • Zonuren: 8 uur zon per dag

UV-index van 3

De UV-index staat rond de 3, wat aangeeft dat de zonkracht matig is. Er is enige risico op schade door onbeschermde blootstelling aan de zon. Bescherming is nodig, zoals het dragen van zonnebrandcrème, een hoed, en UV-beschermende kleding. Vooral tijdens de late ochtend tot de vroege namiddag wanneer de zon het krachtigst is.

Weersverwachting voor Shahr-e Khurū in oktober 2024

Hier vind je wat je gemiddeld qua weer in Shahr-e Khurū in oktober 2024 kunt verwachten. Deze weergegevens zijn samengesteld op basis van het gemiddelde weer in de afgelopen 30 jaar. Natuurlijk zijn er ieder jaar verschillen, waardoor het in oktober 2024 alsnog warmer, kouder, droger of natter kan uitvallen. Toch geven onze weergegevens je een goed beeld van het verwachte weer in deze maand.

 • Middag temperatuur: 14°C
 • Nacht temperatuur: 4°C
 • Droge dagen: 28 dagen
 • Dagen met regen: 3 dagen
 • Dagen met sneeuw: 0 dagen
 • Totale neerslag: 8 mm
 • Zonuren: 8 uur per dag
 • Gemiddelde windkracht: 2 Bft
 • Gemiddelde UV-index: 3 van 11

Ervaringen met het klimaat van Shahr-e Khurū

Plaats je review over je ervaringen met het weer in oktober in Shahr-e Khurū.


Ben je in Shahr-e Khurū geweest in oktober?

Laat je ervaring met het weer in de maand oktober van Shahr-e Khurū achter en maak kans op €100!

Je e-mail komt niet bij de review te staan en wordt niet doorgegeven aan derden.

Meer weer en klimaatinfo voor Shahr-e Khurū

Ben je benieuwd of je je paraplu of zonnebril moet inpakken voor je aanstaande bezoek? Bekijk de meest recente weersvoorspellingen in Shahr-e Khurū, zodat je perfect voorbereid bent op wat deze bestemming je te bieden heeft. Als je meer wilt weten over het algemene klimaat in Shahr-e Khurū doorheen het jaar, ga dan naar de uitgebreide klimaatinfo over Shahr-e Khurū en plan je reis met alle benodigde informatie.

Uitleg van de weerstatistieken voor oktober in Shahr-e Khurū

Onze weergegevens zijn samengesteld uit een combinatie van historische klimaatgegevens van Shahr-e Khurū en geavanceerde meteorologische modellen. De historische weergegevens geven inzicht in de gemiddelde weersomstandigheden in Shahr-e Khurū voor oktober, terwijl de meteorologische modellen helpen bij het voorspellen van trends en veranderingen in het weer. Door deze gegevens te combineren, kunnen we een nauwkeurig en betrouwbaar overzicht bieden van wat je kunt verwachten in Shahr-e Khurū gedurende de maand oktober.

Het is belangrijk om te onthouden dat, hoewel deze gegevens een goede indicatie geven van het verwachte weer in oktober in Shahr-e Khurū, het weer altijd kan veranderen. Daarom raden we aan om dichter bij je reisdatum het weer voor Shahr-e Khurū regelmatig te controleren voor de meest actuele informatie.

Meer bestemmingen in Afghanistan

Alle bestemmingen in Afghanistan

Foutje gezien?

E-mail ons, wij zijn je dankbaar.