Het weer voor Mīr Bāy in augustus

Klimaatbeoordeling:
(0)

In augustus bedraagt de gemiddelde temperatuur in Mīr Bāy 21 graden Celsius, en er zijn 2 regendagen met een totale neerslag van 2 mm

21 °C
2 mm

Hoe is het weer in augustus voor Mīr Bāy?

Wat kun je qua weer in augustus in Mīr Bāy verwachten? De gemiddelde maximale temperatuur in Mīr Bāy in augustus is 21 graden Celsius overdag, terwijl de nachtelijke minima rond de 11 graden Celsius liggen. Augustus kent gemiddeld 2 dagen met neerslag, met een totaal van 2 mm en 29 dagen zijn droog in Mīr Bāy.

Gemiddeld 13 uur zonlicht per dag

Je kunt gemiddeld 13 uur zonlicht per dag verwachten in augustus, een UV-index van 5, en een gemiddelde windkracht van ongeveer 2 Bft.

Gemiddelde weerdetails in augustus voor Mīr Bāy

Middag temperatuur: 21°C
Nacht temperatuur: 11°C
Droge dagen: 29 dagen
Dagen met regen: 2 dagen
Dagen met sneeuw: 0 dagen
Totaal regen: 2 mm
Gemiddeld aantal uren zon per dag: 13 uur
Gemiddelde windkracht: 2 Bft
Gemiddelde UV-index: 5

Kleding- en uitrustingstips

Qua weersomstandigheden in Mīr Bāy kun je in augustus overwegend droge omstandigheden verwachten. Ideaal voor liefhebbers van zonnige en droge klimaten. Neem lichte kleding mee, een goede zonnebril, en vergeet niet om zonnebrandcrème en voldoende water te dragen om gehydrateerd te blijven.

Ben je benieuwd of je je paraplu of zonnebril moet inpakken voor je aanstaande bezoek? Bekijk de meest recente weersvoorspellingen in Mīr Bāy, zodat je perfect voorbereid bent op wat deze bestemming je te bieden heeft. Als je meer wilt weten over het algemene klimaat in Mīr Bāy doorheen het jaar, ga dan naar de uitgebreide klimaatinfo over Mīr Bāy en plan je reis met alle benodigde informatie.

Het weer voor Mīr Bāy in andere maanden

Ben je benieuwd naar het gemiddelde weer in een bepaalde maand voor Mīr Bāy? Per maand heb je gedetailleerde informatie over zonneschijnuren, de hoogste en laagste temperaturen die je kunt verwachten, de procentuele kans op regen per dag, eventuele sneeuwval, en het aantal dagen met regenval. Onze gegevens zijn samengesteld uit historische weergegevens en worden regelmatig bijgewerkt, zodat je altijd de meest actuele en nauwkeurige informatie tot je beschikking hebt.

Dus, of je nu een gedetailleerde planning maakt voor een aanstaande vakantie of gewoon nieuwsgierig bent naar het klimaat van Mīr Bāy, onze maandelijkse weeroverzichten zijn de perfecte bron voor al je weervragen. Ontdek wat Mīr Bāy per maand qua weer te bieden heeft door op een maand naar keuze te klikken.

Uitleg van de weerstatistieken voor augustus in Mīr Bāy

Onze weergegevens zijn samengesteld uit een combinatie van historische klimaatgegevens van Mīr Bāy en geavanceerde meteorologische modellen. De historische weergegevens geven inzicht in de gemiddelde weersomstandigheden in Mīr Bāy voor augustus, terwijl de meteorologische modellen helpen bij het voorspellen van trends en veranderingen in het weer. Door deze gegevens te combineren, kunnen we een nauwkeurig en betrouwbaar overzicht bieden van wat je kunt verwachten in Mīr Bāy gedurende de maand augustus.

Het is belangrijk om te onthouden dat, hoewel deze gegevens een goede indicatie geven van het verwachte weer in augustus in Mīr Bāy, het weer altijd kan veranderen. Daarom raden we aan om dichter bij je reisdatum het weer voor Mīr Bāy regelmatig te controleren voor de meest actuele informatie.

Ervaringen met het klimaat van Mīr Bāy

Plaats je review over je ervaringen met het weer in augustus in Mīr Bāy.


Ben je in Mīr Bāy geweest in augustus?

Laat je ervaring met het weer in de maand augustus van Mīr Bāy achter en maak kans op €100!

Je e-mail komt niet bij de review te staan en wordt niet doorgegeven aan derden.
Foutje gezien?

E-mail ons, wij zijn je dankbaar.