Weer in Mīr Bāy in september 2024

Het weer voor Mīr Bāy in september kent een hete temperatuur rond de 25 graden Celsius. Gedurende september heb je normaal gemiddeld slechts 1 regendag met een totale neerslag van 2 mm. Geniet van de langere dagen in Mīr Bāy met gemiddeld 11 uur zon per dag in deze maand. 's Nachts daalt de temperatuur tot een gemiddelde van ongeveer 14 graden Celsius.

De temperaturen overdag zijn aangenaam voor sommigen, maar mogelijk te warm voor anderen, vooral bij hoge vochtigheid.


Deze grafiek toont de dagelijkse temperatuur en neerslag in Mīr Bāy voor de maand september. Ga je naar Mīr Bāy dan is dit het weer dat je in september 2024 kunt verwachten.

Weerdetails Mīr Bāy september

 • Gemiddelde dagtemperatuur: 25°C
 • Gemiddelde nachttemperatuur: 14°C
 • Regen: 2 mm
 • Zonuren: 11 uur zon per dag

UV-index van 5

De UV-index staat rond de 5, wat aangeeft dat de zonkracht matig is. Er is enige risico op schade door onbeschermde blootstelling aan de zon. Bescherming is nodig, zoals het dragen van zonnebrandcrème, een hoed, en UV-beschermende kleding. Vooral tijdens de late ochtend tot de vroege namiddag wanneer de zon het krachtigst is.

Weersverwachting voor Mīr Bāy in september 2024

Hier vind je wat je gemiddeld qua weer in Mīr Bāy in september 2024 kunt verwachten. Deze weergegevens zijn samengesteld op basis van het gemiddelde weer in de afgelopen 30 jaar. Natuurlijk zijn er ieder jaar verschillen, waardoor het in september 2024 alsnog warmer, kouder, droger of natter kan uitvallen. Toch geven onze weergegevens je een goed beeld van het verwachte weer in deze maand.

 • Middag temperatuur: 25°C
 • Nacht temperatuur: 14°C
 • Droge dagen: 29 dagen
 • Dagen met regen: 1 dag
 • Dagen met sneeuw: 0 dagen
 • Totale neerslag: 2 mm
 • Zonuren: 11 uur per dag
 • Gemiddelde windkracht: 2 Bft
 • Gemiddelde UV-index: 5 van 11

Ervaringen met het klimaat van Mīr Bāy

Plaats je review over je ervaringen met het weer in september in Mīr Bāy.


Ben je in Mīr Bāy geweest in september?

Laat je ervaring met het weer in de maand september van Mīr Bāy achter en maak kans op €100!

Je e-mail komt niet bij de review te staan en wordt niet doorgegeven aan derden.

Meer weer en klimaatinfo voor Mīr Bāy

Ben je benieuwd of je je paraplu of zonnebril moet inpakken voor je aanstaande bezoek? Bekijk de meest recente weersvoorspellingen in Mīr Bāy, zodat je perfect voorbereid bent op wat deze bestemming je te bieden heeft. Als je meer wilt weten over het algemene klimaat in Mīr Bāy doorheen het jaar, ga dan naar de uitgebreide klimaatinfo over Mīr Bāy en plan je reis met alle benodigde informatie.

Uitleg van de weerstatistieken voor september in Mīr Bāy

Onze weergegevens zijn samengesteld uit een combinatie van historische klimaatgegevens van Mīr Bāy en geavanceerde meteorologische modellen. De historische weergegevens geven inzicht in de gemiddelde weersomstandigheden in Mīr Bāy voor september, terwijl de meteorologische modellen helpen bij het voorspellen van trends en veranderingen in het weer. Door deze gegevens te combineren, kunnen we een nauwkeurig en betrouwbaar overzicht bieden van wat je kunt verwachten in Mīr Bāy gedurende de maand september.

Het is belangrijk om te onthouden dat, hoewel deze gegevens een goede indicatie geven van het verwachte weer in september in Mīr Bāy, het weer altijd kan veranderen. Daarom raden we aan om dichter bij je reisdatum het weer voor Mīr Bāy regelmatig te controleren voor de meest actuele informatie.

Foutje gezien?

E-mail ons, wij zijn je dankbaar.