Het weer voor Bêris̲h̲ Chīn Jōy in december

Klimaatbeoordeling:
(0)

In december bedraagt de gemiddelde temperatuur in Bêris̲h̲ Chīn Jōy -1 graden Celsius, en er zijn 3 regendagen met een totale neerslag van 14 mm

-1 °C
14 mm

Hoe is het weer in december voor Bêris̲h̲ Chīn Jōy?

Wat kun je qua weer in december in Bêris̲h̲ Chīn Jōy verwachten? De gemiddelde maximale temperatuur in Bêris̲h̲ Chīn Jōy in december is -1 graden Celsius overdag, terwijl de nachtelijke minima rond de -12 graden Celsius liggen. December kent gemiddeld 3 dagen met neerslag, met een totaal van 14 mm. 23 dagen zijn droog in Bêris̲h̲ Chīn Jōy en 5 dagen met sneeuwval.

Gemiddeld 3 uur zonlicht per dag

Je kunt gemiddeld 3 uur zonlicht per dag verwachten in december, een UV-index van 2, en een gemiddelde windkracht van ongeveer 2 Bft.

Gemiddelde weerdetails in december voor Bêris̲h̲ Chīn Jōy

Middag temperatuur: -1°C
Nacht temperatuur: -12°C
Droge dagen: 23 dagen
Dagen met regen: 3 dagen
Dagen met sneeuw: 5 dagen
Totaal regen: 14 mm
Gemiddeld aantal uren zon per dag: 3 uur
Gemiddelde windkracht: 2 Bft
Gemiddelde UV-index: 2

Kleding- en uitrustingstips

Qua weersomstandigheden in Bêris̲h̲ Chīn Jōy kun je in december overwegend droge omstandigheden verwachten. Ideaal voor liefhebbers van zonnige en droge klimaten. Neem lichte kleding mee, een goede zonnebril, en vergeet niet om zonnebrandcrème en voldoende water te dragen om gehydrateerd te blijven.

Ben je benieuwd of je je paraplu of zonnebril moet inpakken voor je aanstaande bezoek? Bekijk de meest recente weersvoorspellingen in Bêris̲h̲ Chīn Jōy, zodat je perfect voorbereid bent op wat deze bestemming je te bieden heeft. Als je meer wilt weten over het algemene klimaat in Bêris̲h̲ Chīn Jōy doorheen het jaar, ga dan naar de uitgebreide klimaatinfo over Bêris̲h̲ Chīn Jōy en plan je reis met alle benodigde informatie.

Het weer voor Bêris̲h̲ Chīn Jōy in andere maanden

Ben je benieuwd naar het gemiddelde weer in een bepaalde maand voor Bêris̲h̲ Chīn Jōy? Per maand heb je gedetailleerde informatie over zonneschijnuren, de hoogste en laagste temperaturen die je kunt verwachten, de procentuele kans op regen per dag, eventuele sneeuwval, en het aantal dagen met regenval. Onze gegevens zijn samengesteld uit historische weergegevens en worden regelmatig bijgewerkt, zodat je altijd de meest actuele en nauwkeurige informatie tot je beschikking hebt.

Dus, of je nu een gedetailleerde planning maakt voor een aanstaande vakantie of gewoon nieuwsgierig bent naar het klimaat van Bêris̲h̲ Chīn Jōy, onze maandelijkse weeroverzichten zijn de perfecte bron voor al je weervragen. Ontdek wat Bêris̲h̲ Chīn Jōy per maand qua weer te bieden heeft door op een maand naar keuze te klikken.

Uitleg van de weerstatistieken voor december in Bêris̲h̲ Chīn Jōy

Onze weergegevens zijn samengesteld uit een combinatie van historische klimaatgegevens van Bêris̲h̲ Chīn Jōy en geavanceerde meteorologische modellen. De historische weergegevens geven inzicht in de gemiddelde weersomstandigheden in Bêris̲h̲ Chīn Jōy voor december, terwijl de meteorologische modellen helpen bij het voorspellen van trends en veranderingen in het weer. Door deze gegevens te combineren, kunnen we een nauwkeurig en betrouwbaar overzicht bieden van wat je kunt verwachten in Bêris̲h̲ Chīn Jōy gedurende de maand december.

Het is belangrijk om te onthouden dat, hoewel deze gegevens een goede indicatie geven van het verwachte weer in december in Bêris̲h̲ Chīn Jōy, het weer altijd kan veranderen. Daarom raden we aan om dichter bij je reisdatum het weer voor Bêris̲h̲ Chīn Jōy regelmatig te controleren voor de meest actuele informatie.

Ervaringen met het klimaat van Bêris̲h̲ Chīn Jōy

Plaats je review over je ervaringen met het weer in december in Bêris̲h̲ Chīn Jōy.


Ben je in Bêris̲h̲ Chīn Jōy geweest in december?

Laat je ervaring met het weer in de maand december van Bêris̲h̲ Chīn Jōy achter en maak kans op €100!

Je e-mail komt niet bij de review te staan en wordt niet doorgegeven aan derden.
Foutje gezien?

E-mail ons, wij zijn je dankbaar.