Beste reistijd Amenayn Hayots’ Kat’oghikos P’ilipos Aghbakets’i, Armenië

Beste reistijd Amenayn Hayots’ Kat’oghikos P’ilipos Aghbakets’i, Armenië

De beste reistijd voor Amenayn Hayots’ Kat’oghikos P’ilipos Aghbakets’i in Armenië is van mei t/m september, waarin je een aangename of warme temperatuur hebt en amper neerslag. De hoogste gemiddelde temperatuur in Amenayn Hayots’ Kat’oghikos P’ilipos Aghbakets’i is 30°C in juli en de laagste is 2°C in januari. Het weer en klimaat van Amenayn Hayots’ Kat’oghikos P’ilipos Aghbakets’i is geschikt voor een zonvakantie.

Het gemiddelde klimaatcijfer voor Amenayn Hayots’ Kat’oghikos P’ilipos Aghbakets’i is een 8,5. Dit is gebaseerd op verschillende factoren, zoals de gemiddelde temperaturen, kans op neerslag en weer ervaringen van anderen.

Amenayn Hayots’ Kat’oghikos P’ilipos Aghbakets’i heeft 2 soorten klimaten, namelijk het steppeklimaat en landklimaat. Als je wilt weten wat de gemiddelde temperatuur in Amenayn Hayots’ Kat’oghikos P’ilipos Aghbakets’i is of wanneer de meeste regen of sneeuw valt, dan kun je dit hieronder snel vinden. Zo ben je goed voorbereid. Onze gemiddelde klimaatgegevens per maand zijn gebaseerd op data van de afgelopen 30 jaar.

Beste reistijd Amenayn Hayots’ Kat’oghikos P’ilipos Aghbakets’i per maand

Jan Feb Mrt Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec
2°C 4°C 8°C 15°C 21°C 26°C 30°C 30°C 25°C 18°C 10°C 4°C
5
mm
5
mm
9
mm
15
mm
31
mm
36
mm
33
mm
30
mm
23
mm
14
mm
4
mm
5
mm