Het weer voor Kūz Fōlāday in december

Klimaatbeoordeling:
(0)

In december bedraagt de gemiddelde temperatuur in Kūz Fōlāday -2 graden Celsius, en er zijn 4 regendagen met een totale neerslag van 7 mm

-2 °C
7 mm

Hoe is het weer in december voor Kūz Fōlāday?

Wat kun je qua weer in december in Kūz Fōlāday verwachten? De gemiddelde maximale temperatuur in Kūz Fōlāday in december is -2 graden Celsius overdag, terwijl de nachtelijke minima rond de -12 graden Celsius liggen. December kent gemiddeld 4 dagen met neerslag, met een totaal van 7 mm. 20 dagen zijn droog in Kūz Fōlāday en 7 dagen met sneeuwval.

Gemiddeld 7 uur zonlicht per dag

Je kunt gemiddeld 7 uur zonlicht per dag verwachten in december, een UV-index van 2, en een gemiddelde windkracht van ongeveer 2 Bft.

Gemiddelde weerdetails in december voor Kūz Fōlāday

Middag temperatuur: -2°C
Nacht temperatuur: -12°C
Droge dagen: 20 dagen
Dagen met regen: 4 dagen
Dagen met sneeuw: 7 dagen
Totaal regen: 7 mm
Gemiddeld aantal uren zon per dag: 7 uur
Gemiddelde windkracht: 2 Bft
Gemiddelde UV-index: 2

Kleding- en uitrustingstips

Qua weersomstandigheden in Kūz Fōlāday kun je in december overwegend droge omstandigheden verwachten. Ideaal voor liefhebbers van zonnige en droge klimaten. Neem lichte kleding mee, een goede zonnebril, en vergeet niet om zonnebrandcrème en voldoende water te dragen om gehydrateerd te blijven.

Ben je benieuwd of je je paraplu of zonnebril moet inpakken voor je aanstaande bezoek? Bekijk de meest recente weersvoorspellingen in Kūz Fōlāday, zodat je perfect voorbereid bent op wat deze bestemming je te bieden heeft. Als je meer wilt weten over het algemene klimaat in Kūz Fōlāday doorheen het jaar, ga dan naar de uitgebreide klimaatinfo over Kūz Fōlāday en plan je reis met alle benodigde informatie.

Het weer voor Kūz Fōlāday in andere maanden

Ben je benieuwd naar het gemiddelde weer in een bepaalde maand voor Kūz Fōlāday? Per maand heb je gedetailleerde informatie over zonneschijnuren, de hoogste en laagste temperaturen die je kunt verwachten, de procentuele kans op regen per dag, eventuele sneeuwval, en het aantal dagen met regenval. Onze gegevens zijn samengesteld uit historische weergegevens en worden regelmatig bijgewerkt, zodat je altijd de meest actuele en nauwkeurige informatie tot je beschikking hebt.

Dus, of je nu een gedetailleerde planning maakt voor een aanstaande vakantie of gewoon nieuwsgierig bent naar het klimaat van Kūz Fōlāday, onze maandelijkse weeroverzichten zijn de perfecte bron voor al je weervragen. Ontdek wat Kūz Fōlāday per maand qua weer te bieden heeft door op een maand naar keuze te klikken.

Uitleg van de weerstatistieken voor december in Kūz Fōlāday

Onze weergegevens zijn samengesteld uit een combinatie van historische klimaatgegevens van Kūz Fōlāday en geavanceerde meteorologische modellen. De historische weergegevens geven inzicht in de gemiddelde weersomstandigheden in Kūz Fōlāday voor december, terwijl de meteorologische modellen helpen bij het voorspellen van trends en veranderingen in het weer. Door deze gegevens te combineren, kunnen we een nauwkeurig en betrouwbaar overzicht bieden van wat je kunt verwachten in Kūz Fōlāday gedurende de maand december.

Het is belangrijk om te onthouden dat, hoewel deze gegevens een goede indicatie geven van het verwachte weer in december in Kūz Fōlāday, het weer altijd kan veranderen. Daarom raden we aan om dichter bij je reisdatum het weer voor Kūz Fōlāday regelmatig te controleren voor de meest actuele informatie.

Ervaringen met het klimaat van Kūz Fōlāday

Plaats je review over je ervaringen met het weer in december in Kūz Fōlāday.


Ben je in Kūz Fōlāday geweest in december?

Laat je ervaring met het weer in de maand december van Kūz Fōlāday achter en maak kans op €100!

Je e-mail komt niet bij de review te staan en wordt niet doorgegeven aan derden.
Foutje gezien?

E-mail ons, wij zijn je dankbaar.