Weer in Jowzarī in april 2024

Het weer voor Jowzarī in april kent een koude temperatuur rond de 7 graden Celsius. Gedurende april kun je verwachten dat er gemiddeld 11 regendagen zijn, met een totale neerslag van 35 mm. Geniet van de langere dagen in Jowzarī met gemiddeld 11 uur zon per dag in deze maand. 's Nachts daalt de temperatuur tot een gemiddelde van ongeveer -1 graden Celsius.

Bij deze temperaturen overdag is warmere kleding vereist, zoals dikke jassen.


Deze grafiek toont de dagelijkse temperatuur en neerslag in Jowzarī voor de maand april. Ga je naar Jowzarī dan is dit het weer dat je in april 2024 kunt verwachten.

Weerdetails Jowzarī april

 • Gemiddelde dagtemperatuur: 7°C
 • Gemiddelde nachttemperatuur: -1°C
 • Regen: 35 mm
 • Sneeuwdagen: 9 dagen
 • Zonuren: 11 uur zon per dag

UV-index van 2

De UV-index staat rond de 2, wat aangeeft dat de zonkracht laag is. Er is een minimale risico op schade door onbeschermde blootstelling aan de zon. Het dragen van zonnebrandcrème is aanbevolen als je langere tijd buiten bent, vooral rond het middaguur wanneer de zon het sterkst is.

Weersverwachting voor Jowzarī in april 2024

Hier vind je wat je gemiddeld qua weer in Jowzarī in april 2024 kunt verwachten. Deze weergegevens zijn samengesteld op basis van het gemiddelde weer in de afgelopen 30 jaar. Natuurlijk zijn er ieder jaar verschillen, waardoor het in april 2024 alsnog warmer, kouder, droger of natter kan uitvallen. Toch geven onze weergegevens je een goed beeld van het verwachte weer in deze maand.

 • Middag temperatuur: 7°C
 • Nacht temperatuur: -1°C
 • Droge dagen: 10 dagen
 • Dagen met regen: 11 dagen
 • Dagen met sneeuw: 9 dagen
 • Totale neerslag: 35 mm
 • Zonuren: 11 uur per dag
 • Gemiddelde windkracht: 2 Bft
 • Gemiddelde UV-index: 2 van 11

Ervaringen met het klimaat van Jowzarī

Plaats je review over je ervaringen met het weer in april in Jowzarī.


Ben je in Jowzarī geweest in april?

Laat je ervaring met het weer in de maand april van Jowzarī achter en maak kans op €100!

Je e-mail komt niet bij de review te staan en wordt niet doorgegeven aan derden.

Meer weer en klimaatinfo voor Jowzarī

Ben je benieuwd of je je paraplu of zonnebril moet inpakken voor je aanstaande bezoek? Bekijk de meest recente weersvoorspellingen in Jowzarī, zodat je perfect voorbereid bent op wat deze bestemming je te bieden heeft. Als je meer wilt weten over het algemene klimaat in Jowzarī doorheen het jaar, ga dan naar de uitgebreide klimaatinfo over Jowzarī en plan je reis met alle benodigde informatie.

Uitleg van de weerstatistieken voor april in Jowzarī

Onze weergegevens zijn samengesteld uit een combinatie van historische klimaatgegevens van Jowzarī en geavanceerde meteorologische modellen. De historische weergegevens geven inzicht in de gemiddelde weersomstandigheden in Jowzarī voor april, terwijl de meteorologische modellen helpen bij het voorspellen van trends en veranderingen in het weer. Door deze gegevens te combineren, kunnen we een nauwkeurig en betrouwbaar overzicht bieden van wat je kunt verwachten in Jowzarī gedurende de maand april.

Het is belangrijk om te onthouden dat, hoewel deze gegevens een goede indicatie geven van het verwachte weer in april in Jowzarī, het weer altijd kan veranderen. Daarom raden we aan om dichter bij je reisdatum het weer voor Jowzarī regelmatig te controleren voor de meest actuele informatie.

Meer bestemmingen in Afghanistan

Alle bestemmingen in Afghanistan

Foutje gezien?

E-mail ons, wij zijn je dankbaar.