Het weer voor Jar-e Karam Zār in juni

Klimaatbeoordeling:
(0)

In juni bedraagt de gemiddelde temperatuur in Jar-e Karam Zār 22 graden Celsius, en er zijn 4 regendagen met een totale neerslag van 10 mm

22 °C
10 mm

Hoe is het weer in juni voor Jar-e Karam Zār?

Wat kun je qua weer in juni in Jar-e Karam Zār verwachten? De gemiddelde maximale temperatuur in Jar-e Karam Zār in juni is 22 graden Celsius overdag, terwijl de nachtelijke minima rond de 13 graden Celsius liggen. Juni kent gemiddeld 4 dagen met neerslag, met een totaal van 10 mm en 26 dagen zijn droog in Jar-e Karam Zār.

Gemiddeld 12 uur zonlicht per dag

Je kunt gemiddeld 12 uur zonlicht per dag verwachten in juni, een UV-index van 5, en een gemiddelde windkracht van ongeveer 4 Bft.

Gemiddelde weerdetails in juni voor Jar-e Karam Zār

Middag temperatuur: 22°C
Nacht temperatuur: 13°C
Droge dagen: 26 dagen
Dagen met regen: 4 dagen
Dagen met sneeuw: 0 dagen
Totaal regen: 10 mm
Gemiddeld aantal uren zon per dag: 12 uur
Gemiddelde windkracht: 4 Bft
Gemiddelde UV-index: 5

Kleding- en uitrustingstips

Qua weersomstandigheden in Jar-e Karam Zār kun je in juni overwegend droge omstandigheden verwachten. Ideaal voor liefhebbers van zonnige en droge klimaten. Neem lichte kleding mee, een goede zonnebril, en vergeet niet om zonnebrandcrème en voldoende water te dragen om gehydrateerd te blijven.

Ben je benieuwd of je je paraplu of zonnebril moet inpakken voor je aanstaande bezoek? Bekijk de meest recente weersvoorspellingen in Jar-e Karam Zār, zodat je perfect voorbereid bent op wat deze bestemming je te bieden heeft. Als je meer wilt weten over het algemene klimaat in Jar-e Karam Zār doorheen het jaar, ga dan naar de uitgebreide klimaatinfo over Jar-e Karam Zār en plan je reis met alle benodigde informatie.

Het weer voor Jar-e Karam Zār in andere maanden

Ben je benieuwd naar het gemiddelde weer in een bepaalde maand voor Jar-e Karam Zār? Per maand heb je gedetailleerde informatie over zonneschijnuren, de hoogste en laagste temperaturen die je kunt verwachten, de procentuele kans op regen per dag, eventuele sneeuwval, en het aantal dagen met regenval. Onze gegevens zijn samengesteld uit historische weergegevens en worden regelmatig bijgewerkt, zodat je altijd de meest actuele en nauwkeurige informatie tot je beschikking hebt.

Dus, of je nu een gedetailleerde planning maakt voor een aanstaande vakantie of gewoon nieuwsgierig bent naar het klimaat van Jar-e Karam Zār, onze maandelijkse weeroverzichten zijn de perfecte bron voor al je weervragen. Ontdek wat Jar-e Karam Zār per maand qua weer te bieden heeft door op een maand naar keuze te klikken.

Uitleg van de weerstatistieken voor juni in Jar-e Karam Zār

Onze weergegevens zijn samengesteld uit een combinatie van historische klimaatgegevens van Jar-e Karam Zār en geavanceerde meteorologische modellen. De historische weergegevens geven inzicht in de gemiddelde weersomstandigheden in Jar-e Karam Zār voor juni, terwijl de meteorologische modellen helpen bij het voorspellen van trends en veranderingen in het weer. Door deze gegevens te combineren, kunnen we een nauwkeurig en betrouwbaar overzicht bieden van wat je kunt verwachten in Jar-e Karam Zār gedurende de maand juni.

Het is belangrijk om te onthouden dat, hoewel deze gegevens een goede indicatie geven van het verwachte weer in juni in Jar-e Karam Zār, het weer altijd kan veranderen. Daarom raden we aan om dichter bij je reisdatum het weer voor Jar-e Karam Zār regelmatig te controleren voor de meest actuele informatie.

Ervaringen met het klimaat van Jar-e Karam Zār

Plaats je review over je ervaringen met het weer in juni in Jar-e Karam Zār.


Ben je in Jar-e Karam Zār geweest in juni?

Laat je ervaring met het weer in de maand juni van Jar-e Karam Zār achter en maak kans op €100!

Je e-mail komt niet bij de review te staan en wordt niet doorgegeven aan derden.
Foutje gezien?

E-mail ons, wij zijn je dankbaar.