Het weer voor Gardan in januari

Klimaatbeoordeling:
(0)

In januari bedraagt de gemiddelde temperatuur in Gardan -5 graden Celsius, en er zijn 5 regendagen met een totale neerslag van 22 mm

-5 °C
22 mm

Hoe is het weer in januari voor Gardan?

Wat kun je qua weer in januari in Gardan verwachten? De gemiddelde maximale temperatuur in Gardan in januari is -5 graden Celsius overdag, terwijl de nachtelijke minima rond de -18 graden Celsius liggen. Januari kent gemiddeld 5 dagen met neerslag, met een totaal van 22 mm. 13 dagen zijn droog in Gardan en 13 dagen met sneeuwval.

Gemiddeld 7 uur zonlicht per dag

Je kunt gemiddeld 7 uur zonlicht per dag verwachten in januari, een UV-index van 2, en een gemiddelde windkracht van ongeveer 2 Bft.

Gemiddelde weerdetails in januari voor Gardan

Middag temperatuur: -5°C
Nacht temperatuur: -18°C
Droge dagen: 13 dagen
Dagen met regen: 5 dagen
Dagen met sneeuw: 13 dagen
Totaal regen: 22 mm
Gemiddeld aantal uren zon per dag: 7 uur
Gemiddelde windkracht: 2 Bft
Gemiddelde UV-index: 2

Kleding- en uitrustingstips

Qua weersomstandigheden in Gardan kun je in januari overwegend droge omstandigheden verwachten. Ideaal voor liefhebbers van zonnige en droge klimaten. Neem lichte kleding mee, een goede zonnebril, en vergeet niet om zonnebrandcrème en voldoende water te dragen om gehydrateerd te blijven.

Ben je benieuwd of je je paraplu of zonnebril moet inpakken voor je aanstaande bezoek? Bekijk de meest recente weersvoorspellingen in Gardan, zodat je perfect voorbereid bent op wat deze bestemming je te bieden heeft. Als je meer wilt weten over het algemene klimaat in Gardan doorheen het jaar, ga dan naar de uitgebreide klimaatinfo over Gardan en plan je reis met alle benodigde informatie.

Het weer voor Gardan in andere maanden

Ben je benieuwd naar het gemiddelde weer in een bepaalde maand voor Gardan? Per maand heb je gedetailleerde informatie over zonneschijnuren, de hoogste en laagste temperaturen die je kunt verwachten, de procentuele kans op regen per dag, eventuele sneeuwval, en het aantal dagen met regenval. Onze gegevens zijn samengesteld uit historische weergegevens en worden regelmatig bijgewerkt, zodat je altijd de meest actuele en nauwkeurige informatie tot je beschikking hebt.

Dus, of je nu een gedetailleerde planning maakt voor een aanstaande vakantie of gewoon nieuwsgierig bent naar het klimaat van Gardan, onze maandelijkse weeroverzichten zijn de perfecte bron voor al je weervragen. Ontdek wat Gardan per maand qua weer te bieden heeft door op een maand naar keuze te klikken.

Uitleg van de weerstatistieken voor januari in Gardan

Onze weergegevens zijn samengesteld uit een combinatie van historische klimaatgegevens van Gardan en geavanceerde meteorologische modellen. De historische weergegevens geven inzicht in de gemiddelde weersomstandigheden in Gardan voor januari, terwijl de meteorologische modellen helpen bij het voorspellen van trends en veranderingen in het weer. Door deze gegevens te combineren, kunnen we een nauwkeurig en betrouwbaar overzicht bieden van wat je kunt verwachten in Gardan gedurende de maand januari.

Het is belangrijk om te onthouden dat, hoewel deze gegevens een goede indicatie geven van het verwachte weer in januari in Gardan, het weer altijd kan veranderen. Daarom raden we aan om dichter bij je reisdatum het weer voor Gardan regelmatig te controleren voor de meest actuele informatie.

Ervaringen met het klimaat van Gardan

Plaats je review over je ervaringen met het weer in januari in Gardan.


Ben je in Gardan geweest in januari?

Laat je ervaring met het weer in de maand januari van Gardan achter en maak kans op €100!

Je e-mail komt niet bij de review te staan en wordt niet doorgegeven aan derden.
Foutje gezien?

E-mail ons, wij zijn je dankbaar.