Beste reistijd de Canarische Eilanden in Spanje

De beste reistijd verschilt per eiland van de Canarische Eilanden in Spanje. Bekijk de beste reismaanden voor:

Vakantie Canarische Eilanden

Vakantie Canarische Eilanden

Een vakantie naar de Canarische Eilanden kun je boeken via o.a. Prijsvrij, Sunweb, Pharosreizen, Happyhome en Elizawashere. Hier vind je het grootste aanbod en de goedkoopste vakantie aanbiedingen voor de Canarische Eilanden. In totaal zijn er 9 reisorganisaties die reizen naar de Canarische Eilanden aanbieden.

Een greep uit de vakantieaanbiedingen:

Goedkoopste reisorganisaties voor de Canarische Eilanden

Hotels en appartementen op de Canarische Eilanden

Als je geen pakketreis wilt boeken dan kun je via Booking.com de goedkoopste hotels, appartementen en andere accommodaties in op de Canarische Eilanden vinden.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/bestereistijdbe/public_html/cards/vakantie.php on line 405

Vliegtickets naar de Canarische Eilanden

Via onze onderstaande partners vind je de goedkoopste vliegtickets naar de Canarische Eilanden. Klik op een logo om naar de website te gaan of bekijk direct via Skyscanner de goedkoopste vliegtickets van alle vliegtuigmaatschappijen.

Tuifly.be
Cheaptickets.be
Vliegtickets.be
Connections.be
Lufthansa
Over Canarische Eilanden

Over Canarische Eilanden

De beste reistijd verschilt per Canarisch eiland. Bekijk de beste reismaanden voor:

Canarische Eilanden ligt in Spanje. Als je naar Canarische Eilanden wilt bellen dan moet je +34 of 0034 voor het telefoonnummer zetten zonder de eerste 0 in het originele telefoonnummer (als deze voorkomt). Is het normale nummer bijv. 05012457809 dan haal je de eerste 0 weg en bel je naar +345012457809 of 00345012457809.

Tijdsverschil Canarische Eilanden

Tijdsverschil Canarische Eilanden

Op de Canarische Eilanden is het nu 11:03 uur 's morgens op maandag 23 juli 2018. Dat is 1 uur vroeger dan in België. Momenteel is het hier zomertijd. De tijdzone van de Canarische Eilanden is Atlantic/Canary en de Greenwich time is UTC+01.

Inentingen Canarische Eilanden

Inentingen Canarische Eilanden

Er zijn voor de Canarische Eilanden geen aanbevolen inentingen nodig.

Reisadvies

Reisadvies

Reisadvies voor

Bron: Nederlandwereldwijd.nl - Rijksoverheid

Dit reisadvies is opnieuw beoordeeld. Oude informatie is verwijderd. Ga goed voorbereid op reis. Blijf bereikbaar in een crisissituatie.

Canarische Eilanden hoort bij . Bekijk het actuele reisadvies voor op de site van de Rijksoverheid.

Valuta en geldtips Canarische Eilanden

Valuta en geldtips Canarische Eilanden

Op de Canarische Eilanden wordt de Europese Euro gebruikt om mee te betalen.

Pinnen of geld opnemen met je bankpas

Op de Canarische Eilanden wordt de Euro gebruikt en betaal je geen extra kosten voor pinnen of geld opnemen.

Je kunt de dichtsbijzijnde geldautomaat vinden via verschillende apps zoals:

Advertentie creditcard

Creditcard meenemen

Neem naast je eigen bankpas ook een creditcard mee. Als je bankpas niet geaccepteerd wordt dan heb je nog een creditcard die je kunt gebruiken. Weet je je pincode(s) niet meer? Vraag deze minimaal 1 week voor je vakantie aan, dan ontvang je je code nog op tijd in huis.

Heb je nog geen creditcard?
Er zijn meerdere aanbieders van creditcards. De meest bekende zijn creditcards van Visa en Mastercard. Deze worden wereldwijd geaccepteerd.

Bij Visa kun je World Card aanvragen. Dit is de meest geaccepteerde creditcard ter wereld en verzekert al je aankopen 180 dagen per jaar. Zo kun je veilig en snel tickets en vakanties boeken. Je krijgt nu tijdelijk een WakaWaka Powerbank t.w.v. € 69,95 cadeau!

Bij Mastercard kun je nu een creditcard aanvragen die het 1e jaar gratis is én je krijgt €25 cadeau op je creditcard. Ook hier zijn je aankopen 180 dagen per jaar verzekert.

Bankpas blokkeren

Als je je pas kwijtraakt dan is het belangrijk om deze z.s.m. te blokkeren. Dit kun je doen door het nummer van je bank te bellen.

ABN Amro
+31 10 241 1720

Rabobank
+31 88 722 6767

Overige banken
+31 88 385 5372

Kaartlezer meenemen

Als je in het buitenland geld moet overmaken dan heb je soms de kaartlezer van je bank nodig. Neem deze mee, zodat je makkelijk geld kunt overboeken.

Sommige uitgaande links op deze pagina verwijzen naar affiliate partners. Met de kleine vergoeding die we zo soms ontvangen kunnen wij de website in stand blijven houden.