Het weer in Khūlah Zār en de weersverwachting

Het weer in Khūlah Zār is bewolkt en het blijft de hele dag droog. De temperatuur loopt op tot 24 graden Celsius. De wind waait matig uit het noordwesten met een kracht van 4 Beaufort.

Weer Khūlah Zār

  • Maximum temperatuur: 24°C
  • Nachttemperatuur: 8°C
  • Regen: 0 mm
  • Wind: NW 4 Bft
  • UV-index: 10 van 11

Weersverwachting voor Khūlah Zār

Het weer in Khūlah Zār vandaag is een droge dag met een maximale temperatuur van 24 graden Celsius. Er wordt geen regen verwacht. De wind komt uit het noordwesten met een windkracht van 4 Bft (22 km/h).

UV-index

De maximale UV sterkte wordt 10. Bij een extreem hoge UV-index (10 of hoger) is blootstelling riskant. Als je naar buiten moet, draag dan beschermende kleding, een zonnebrandcrème met SPF 50+ en herhaal het aanbrengen vaak.

Het weer voor Khūlah Zār morgen

Morgen wordt het overdag 24 graden Celsius in Khūlah Zār en het blijft de hele dag droog. De wind waait matig uit het noordwesten met een windkracht van 3 Bft (16 km/h). Lees meer over het weer van morgen in Khūlah Zār.

Weerdetails voor Khūlah Zār vandaag

Maximum temperatuur: 23.9°C
Minimum temperatuur: 8.4°C
Regen: 0.0 mm
Wind: NW 4 Bft
Vochtigheid: 36.10%
Druk: 1007.50 mb
Zicht: 24.10 km
UV-index: 10 van 11

Het weer in Khūlah Zār 10 dagen vooruit

In de weersverwachting voor Khūlah Zār voor de eerstvolgende 10 dagen zien we een hoogste dagtemperatuur van 26 graden Celsius op maandag 22 juli, terwijl de laagste temperatuur overdag naar verwachting 24 graden Celsius zal zijn op zaterdag 20 juli. De koudste nacht wordt 8 graden Celsius in de nacht van vrijdag 19 juli op zaterdag 20 juli. Er wordt de komende 10 dagen geen regen verwacht in Khūlah Zār.

Onze 10-daagse weersverwachting voor Khūlah Zār biedt een inzicht in wat je kunt verwachten qua temperaturen en neerslag. Deze voorspellingen worden regelmatig bijgewerkt en zijn gebaseerd op de laatste ontwikkelingen in meteorologische modellen. Voor wie een reis naar Khūlah Zār voorbereidt of buitenactiviteiten wil plannen, bieden deze weersvoorspellingen een betrouwbare indicatie van het verwachte weer.

Voor een uitgebreide blik op het weer met de temperatuur, neerslag, wind, en andere belangrijke weersomstandigheden voor de komende twee weken, check de 14-daagse weersverwachting van Khūlah Zār, en voor een lange termijn weersverwachting, neem een kijkje bij de 30-daagse weersvoorspelling in Khūlah Zār.

Normaal weer voor Khūlah Zār

Deze tabel presenteert een overzicht van het weer in Khūlah Zār, zorgvuldig vergeleken met de normale weersomstandigheden op deze datum. Op een overzichtelijke manier kun je direct zien hoe de actuele temperaturen en neerslagniveaus zich verhouden tot de normale waarden. Zo krijg je snel inzicht in of het warmer, kouder, natter of droger is dan wat je gewoonlijk qua weer op deze dag in Khūlah Zār kan verwachten.

Maximum temperatuur: 23.9°C
Minimum temperatuur: 8.4°C
Regen: 0.0 mm
Wind: NW 4 Bft

Ben je geïnteresseerd in het klimaat en de weersomstandigheden van Khūlah Zār? Ontdek het normale weer in juli, de gebruikelijke weersituatie in augustus, of verdiep je in het algemene klimaat van Khūlah Zār waar je ook alle klimaatinfo voor andere maanden kunt vinden.

Regenradar Khūlah Zār

Weersvoorspelling Khūlah Zār

Of je nu een vakantie naar Khūlah Zār plant of gewoon geïnteresseerd bent in de lokale weersomstandigheden, een nauwkeurige weersvoorspelling kan essentieel zijn voor een geslaagde ervaring. Om je hierbij te helpen, bieden we een uitgebreide 14-daagse weersverwachting voor Khūlah Zār. Deze voorspelling geeft je een helder beeld van wat je kunt verwachten qua temperatuur, neerslag, windkracht en andere belangrijke weersfactoren voor de komende twee weken. Of je nu je kledingkeuze wilt afstemmen op het weer, of buitenactiviteiten wilt plannen, onze voorspellingen zorgen ervoor dat je goed voorbereid bent.

Ben je specifiek geïnteresseerd in het weer tijdens een bepaalde maand? Wij hebben ook informatie over het gemiddelde weer in Khūlah Zār per maand. Voor een algemeen beeld van wat je in juli kunt verwachten, bekijk ons overzicht van het gemiddelde weer in juli. En als je plannen hebt voor de eerstvolgende maand, bieden we gedetailleerde informatie over het weer in augustus. Wil je een andere maand bekijken? Bekijk dan het gemiddelde weer voor alle maanden op de pagina over het klimaat van Khūlah Zār.

Onze weersvoorspellingen en overzichten zijn ontworpen om je een uitgebreid en nauwkeurig beeld te geven van het klimaat in Khūlah Zār, zodat je je reisplannen kunt afstemmen op de weersomstandigheden. Zo kun je onvoorziene weersverrassingen vermijden en je volledig richten op het genieten van alles wat Khūlah Zār je te bieden heeft.

Foutje gezien?

E-mail ons, wij zijn je dankbaar.