Weer in Yōrt-e Naz̧ar in februari 2025

Het weer voor Yōrt-e Naz̧ar in februari kent een ijskoude temperatuur rond de -1 graden Celsius. Gedurende februari kun je verwachten dat er gemiddeld 3 regendagen zijn, met een totale neerslag van 32 mm. Je kunt deze maand normaal gesproken rekenen op 6 uur zonlicht per dag in Yōrt-e Naz̧ar. 's Nachts daalt de temperatuur tot een gemiddelde van ongeveer -12 graden Celsius.

Kleed je goed aan met meerdere lagen kleding, er is risico op onderkoeling bij onvoldoende bescherming bij lage dagtemperaturen.


Deze grafiek toont de dagelijkse temperatuur en neerslag in Yōrt-e Naz̧ar voor de maand februari. Ga je naar Yōrt-e Naz̧ar dan is dit het weer dat je in februari 2025 kunt verwachten.

Weerdetails Yōrt-e Naz̧ar februari

 • Gemiddelde dagtemperatuur: -1°C
 • Gemiddelde nachttemperatuur: -12°C
 • Regen: 32 mm
 • Sneeuwdagen: 13 dagen
 • Zonuren: 6 uur zon per dag

UV-index van 1

De UV-index staat rond de 1, wat aangeeft dat de zonkracht laag is. Er is een minimale risico op schade door onbeschermde blootstelling aan de zon. Het dragen van zonnebrandcrème is aanbevolen als je langere tijd buiten bent, vooral rond het middaguur wanneer de zon het sterkst is.

Weersverwachting voor Yōrt-e Naz̧ar in februari 2025

Hier vind je wat je gemiddeld qua weer in Yōrt-e Naz̧ar in februari 2025 kunt verwachten. Deze weergegevens zijn samengesteld op basis van het gemiddelde weer in de afgelopen 30 jaar. Natuurlijk zijn er ieder jaar verschillen, waardoor het in februari 2025 alsnog warmer, kouder, droger of natter kan uitvallen. Toch geven onze weergegevens je een goed beeld van het verwachte weer in deze maand.

 • Middag temperatuur: -1°C
 • Nacht temperatuur: -12°C
 • Droge dagen: 12 dagen
 • Dagen met regen: 3 dagen
 • Dagen met sneeuw: 13 dagen
 • Totale neerslag: 32 mm
 • Zonuren: 6 uur per dag
 • Gemiddelde windkracht: 2 Bft
 • Gemiddelde UV-index: 1 van 11

Ervaringen met het klimaat van Yōrt-e Naz̧ar

Plaats je review over je ervaringen met het weer in februari in Yōrt-e Naz̧ar.


Ben je in Yōrt-e Naz̧ar geweest in februari?

Laat je ervaring met het weer in de maand februari van Yōrt-e Naz̧ar achter en maak kans op €100!

Je e-mail komt niet bij de review te staan en wordt niet doorgegeven aan derden.

Meer weer en klimaatinfo voor Yōrt-e Naz̧ar

Ben je benieuwd of je je paraplu of zonnebril moet inpakken voor je aanstaande bezoek? Bekijk de meest recente weersvoorspellingen in Yōrt-e Naz̧ar, zodat je perfect voorbereid bent op wat deze bestemming je te bieden heeft. Als je meer wilt weten over het algemene klimaat in Yōrt-e Naz̧ar doorheen het jaar, ga dan naar de uitgebreide klimaatinfo over Yōrt-e Naz̧ar en plan je reis met alle benodigde informatie.

Uitleg van de weerstatistieken voor februari in Yōrt-e Naz̧ar

Onze weergegevens zijn samengesteld uit een combinatie van historische klimaatgegevens van Yōrt-e Naz̧ar en geavanceerde meteorologische modellen. De historische weergegevens geven inzicht in de gemiddelde weersomstandigheden in Yōrt-e Naz̧ar voor februari, terwijl de meteorologische modellen helpen bij het voorspellen van trends en veranderingen in het weer. Door deze gegevens te combineren, kunnen we een nauwkeurig en betrouwbaar overzicht bieden van wat je kunt verwachten in Yōrt-e Naz̧ar gedurende de maand februari.

Het is belangrijk om te onthouden dat, hoewel deze gegevens een goede indicatie geven van het verwachte weer in februari in Yōrt-e Naz̧ar, het weer altijd kan veranderen. Daarom raden we aan om dichter bij je reisdatum het weer voor Yōrt-e Naz̧ar regelmatig te controleren voor de meest actuele informatie.

Foutje gezien?

E-mail ons, wij zijn je dankbaar.