Weer in Ḩamīm in februari 2025

Het weer voor Ḩamīm in februari kent een hete temperatuur rond de 28 graden Celsius. Gedurende februari heb je normaal gemiddeld slechts 1 regendag met een totale neerslag van 1 mm. Deze maand biedt normaal 9 uur zonlicht per dag in Ḩamīm. 's Nachts daalt de temperatuur tot een gemiddelde van ongeveer 16 graden Celsius.

De temperaturen overdag zijn aangenaam voor sommigen, maar mogelijk te warm voor anderen, vooral bij hoge vochtigheid.


Deze grafiek toont de dagelijkse temperatuur en neerslag in Ḩamīm voor de maand februari. Ga je naar Ḩamīm dan is dit het weer dat je in februari 2025 kunt verwachten.

Weerdetails Ḩamīm februari

 • Gemiddelde dagtemperatuur: 28°C
 • Gemiddelde nachttemperatuur: 16°C
 • Regen: 1 mm
 • Zonuren: 9 uur zon per dag

UV-index van 7

De UV-index staat rond de 7, wat aangeeft dat de zonkracht hoog is. Er is een hoog risico op schade door onbeschermde blootstelling aan de zon. Bescherming tegen de zon is essentieel. Draag een zonnebril met UV-bescherming, een breedgerande hoed, en zonnebrandcrème met een hoge SPF. Beperk blootstelling aan de zon tussen 10 uur 's ochtends en 4 uur 's middags.

Weersverwachting voor Ḩamīm in februari 2025

Hier vind je wat je gemiddeld qua weer in Ḩamīm in februari 2025 kunt verwachten. Deze weergegevens zijn samengesteld op basis van het gemiddelde weer in de afgelopen 30 jaar. Natuurlijk zijn er ieder jaar verschillen, waardoor het in februari 2025 alsnog warmer, kouder, droger of natter kan uitvallen. Toch geven onze weergegevens je een goed beeld van het verwachte weer in deze maand.

 • Middag temperatuur: 28°C
 • Nacht temperatuur: 16°C
 • Droge dagen: 27 dagen
 • Dagen met regen: 1 dag
 • Dagen met sneeuw: 0 dagen
 • Totale neerslag: 1 mm
 • Zonuren: 9 uur per dag
 • Gemiddelde windkracht: 3 Bft
 • Gemiddelde UV-index: 7 van 11

Ervaringen met het klimaat van Ḩamīm

Plaats je review over je ervaringen met het weer in februari in Ḩamīm.


Ben je in Ḩamīm geweest in februari?

Laat je ervaring met het weer in de maand februari van Ḩamīm achter en maak kans op €100!

Je e-mail komt niet bij de review te staan en wordt niet doorgegeven aan derden.

Meer weer en klimaatinfo voor Ḩamīm

Ben je benieuwd of je je paraplu of zonnebril moet inpakken voor je aanstaande bezoek? Bekijk de meest recente weersvoorspellingen in Ḩamīm, zodat je perfect voorbereid bent op wat deze bestemming je te bieden heeft. Als je meer wilt weten over het algemene klimaat in Ḩamīm doorheen het jaar, ga dan naar de uitgebreide klimaatinfo over Ḩamīm en plan je reis met alle benodigde informatie.

Uitleg van de weerstatistieken voor februari in Ḩamīm

Onze weergegevens zijn samengesteld uit een combinatie van historische klimaatgegevens van Ḩamīm en geavanceerde meteorologische modellen. De historische weergegevens geven inzicht in de gemiddelde weersomstandigheden in Ḩamīm voor februari, terwijl de meteorologische modellen helpen bij het voorspellen van trends en veranderingen in het weer. Door deze gegevens te combineren, kunnen we een nauwkeurig en betrouwbaar overzicht bieden van wat je kunt verwachten in Ḩamīm gedurende de maand februari.

Het is belangrijk om te onthouden dat, hoewel deze gegevens een goede indicatie geven van het verwachte weer in februari in Ḩamīm, het weer altijd kan veranderen. Daarom raden we aan om dichter bij je reisdatum het weer voor Ḩamīm regelmatig te controleren voor de meest actuele informatie.

Foutje gezien?

E-mail ons, wij zijn je dankbaar.