Weer in Nāw-e Baldarghū in oktober 2024

Het weer voor Nāw-e Baldarghū in oktober kent een koele temperatuur rond de 11 graden Celsius. Gedurende oktober kun je verwachten dat er gemiddeld 3 regendagen zijn, met een totale neerslag van 8 mm. Deze maand biedt normaal 8 uur zonlicht per dag in Nāw-e Baldarghū. 's Nachts daalt de temperatuur tot een gemiddelde van ongeveer 2 graden Celsius.

Een lichte jas of trui wordt aanbevolen met deze dagtemperaturen.


Deze grafiek toont de dagelijkse temperatuur en neerslag in Nāw-e Baldarghū voor de maand oktober. Ga je naar Nāw-e Baldarghū dan is dit het weer dat je in oktober 2024 kunt verwachten.

Weerdetails Nāw-e Baldarghū oktober

 • Gemiddelde dagtemperatuur: 11°C
 • Gemiddelde nachttemperatuur: 2°C
 • Regen: 8 mm
 • Sneeuwdagen: 1 dag
 • Zonuren: 8 uur zon per dag

UV-index van 2

De UV-index staat rond de 2, wat aangeeft dat de zonkracht laag is. Er is een minimale risico op schade door onbeschermde blootstelling aan de zon. Het dragen van zonnebrandcrème is aanbevolen als je langere tijd buiten bent, vooral rond het middaguur wanneer de zon het sterkst is.

Weersverwachting voor Nāw-e Baldarghū in oktober 2024

Hier vind je wat je gemiddeld qua weer in Nāw-e Baldarghū in oktober 2024 kunt verwachten. Deze weergegevens zijn samengesteld op basis van het gemiddelde weer in de afgelopen 30 jaar. Natuurlijk zijn er ieder jaar verschillen, waardoor het in oktober 2024 alsnog warmer, kouder, droger of natter kan uitvallen. Toch geven onze weergegevens je een goed beeld van het verwachte weer in deze maand.

 • Middag temperatuur: 11°C
 • Nacht temperatuur: 2°C
 • Droge dagen: 27 dagen
 • Dagen met regen: 3 dagen
 • Dagen met sneeuw: 1 dag
 • Totale neerslag: 8 mm
 • Zonuren: 8 uur per dag
 • Gemiddelde windkracht: 2 Bft
 • Gemiddelde UV-index: 2 van 11

Ervaringen met het klimaat van Nāw-e Baldarghū

Plaats je review over je ervaringen met het weer in oktober in Nāw-e Baldarghū.


Ben je in Nāw-e Baldarghū geweest in oktober?

Laat je ervaring met het weer in de maand oktober van Nāw-e Baldarghū achter en maak kans op €100!

Je e-mail komt niet bij de review te staan en wordt niet doorgegeven aan derden.

Meer weer en klimaatinfo voor Nāw-e Baldarghū

Ben je benieuwd of je je paraplu of zonnebril moet inpakken voor je aanstaande bezoek? Bekijk de meest recente weersvoorspellingen in Nāw-e Baldarghū, zodat je perfect voorbereid bent op wat deze bestemming je te bieden heeft. Als je meer wilt weten over het algemene klimaat in Nāw-e Baldarghū doorheen het jaar, ga dan naar de uitgebreide klimaatinfo over Nāw-e Baldarghū en plan je reis met alle benodigde informatie.

Uitleg van de weerstatistieken voor oktober in Nāw-e Baldarghū

Onze weergegevens zijn samengesteld uit een combinatie van historische klimaatgegevens van Nāw-e Baldarghū en geavanceerde meteorologische modellen. De historische weergegevens geven inzicht in de gemiddelde weersomstandigheden in Nāw-e Baldarghū voor oktober, terwijl de meteorologische modellen helpen bij het voorspellen van trends en veranderingen in het weer. Door deze gegevens te combineren, kunnen we een nauwkeurig en betrouwbaar overzicht bieden van wat je kunt verwachten in Nāw-e Baldarghū gedurende de maand oktober.

Het is belangrijk om te onthouden dat, hoewel deze gegevens een goede indicatie geven van het verwachte weer in oktober in Nāw-e Baldarghū, het weer altijd kan veranderen. Daarom raden we aan om dichter bij je reisdatum het weer voor Nāw-e Baldarghū regelmatig te controleren voor de meest actuele informatie.

Foutje gezien?

E-mail ons, wij zijn je dankbaar.