Weer in Gōsang in mei 2025

Het weer voor Gōsang in mei kent een frisse temperatuur rond de 15 graden Celsius. Gedurende mei kun je verwachten dat er gemiddeld 11 regendagen zijn, met een totale neerslag van 29 mm. Geniet van de langere dagen in Gōsang met gemiddeld 12 uur zon per dag in deze maand. 's Nachts daalt de temperatuur tot een gemiddelde van ongeveer 6 graden Celsius.

Het zijn temperaturen die overdag aangenaam zijn met geschikte kleding.


Deze grafiek toont de dagelijkse temperatuur en neerslag in Gōsang voor de maand mei. Ga je naar Gōsang dan is dit het weer dat je in mei 2025 kunt verwachten.

Weerdetails Gōsang mei

 • Gemiddelde dagtemperatuur: 15°C
 • Gemiddelde nachttemperatuur: 6°C
 • Regen: 29 mm
 • Zonuren: 12 uur zon per dag

UV-index van 4

De UV-index staat rond de 4, wat aangeeft dat de zonkracht matig is. Er is enige risico op schade door onbeschermde blootstelling aan de zon. Bescherming is nodig, zoals het dragen van zonnebrandcrème, een hoed, en UV-beschermende kleding. Vooral tijdens de late ochtend tot de vroege namiddag wanneer de zon het krachtigst is.

Weersverwachting voor Gōsang in mei 2025

Hier vind je wat je gemiddeld qua weer in Gōsang in mei 2025 kunt verwachten. Deze weergegevens zijn samengesteld op basis van het gemiddelde weer in de afgelopen 30 jaar. Natuurlijk zijn er ieder jaar verschillen, waardoor het in mei 2025 alsnog warmer, kouder, droger of natter kan uitvallen. Toch geven onze weergegevens je een goed beeld van het verwachte weer in deze maand.

 • Middag temperatuur: 15°C
 • Nacht temperatuur: 6°C
 • Droge dagen: 20 dagen
 • Dagen met regen: 11 dagen
 • Dagen met sneeuw: 0 dagen
 • Totale neerslag: 29 mm
 • Zonuren: 12 uur per dag
 • Gemiddelde windkracht: 3 Bft
 • Gemiddelde UV-index: 4 van 11

Ervaringen met het klimaat van Gōsang

Plaats je review over je ervaringen met het weer in mei in Gōsang.


Ben je in Gōsang geweest in mei?

Laat je ervaring met het weer in de maand mei van Gōsang achter en maak kans op €100!

Je e-mail komt niet bij de review te staan en wordt niet doorgegeven aan derden.

Meer weer en klimaatinfo voor Gōsang

Ben je benieuwd of je je paraplu of zonnebril moet inpakken voor je aanstaande bezoek? Bekijk de meest recente weersvoorspellingen in Gōsang, zodat je perfect voorbereid bent op wat deze bestemming je te bieden heeft. Als je meer wilt weten over het algemene klimaat in Gōsang doorheen het jaar, ga dan naar de uitgebreide klimaatinfo over Gōsang en plan je reis met alle benodigde informatie.

Uitleg van de weerstatistieken voor mei in Gōsang

Onze weergegevens zijn samengesteld uit een combinatie van historische klimaatgegevens van Gōsang en geavanceerde meteorologische modellen. De historische weergegevens geven inzicht in de gemiddelde weersomstandigheden in Gōsang voor mei, terwijl de meteorologische modellen helpen bij het voorspellen van trends en veranderingen in het weer. Door deze gegevens te combineren, kunnen we een nauwkeurig en betrouwbaar overzicht bieden van wat je kunt verwachten in Gōsang gedurende de maand mei.

Het is belangrijk om te onthouden dat, hoewel deze gegevens een goede indicatie geven van het verwachte weer in mei in Gōsang, het weer altijd kan veranderen. Daarom raden we aan om dichter bij je reisdatum het weer voor Gōsang regelmatig te controleren voor de meest actuele informatie.

Foutje gezien?

E-mail ons, wij zijn je dankbaar.