Weer in Khūlah Zār in augustus 2024

Het weer voor Khūlah Zār in augustus kent een warme temperatuur rond de 21 graden Celsius. Gedurende augustus kun je verwachten dat er gemiddeld 2 regendagen zijn, met een totale neerslag van 2 mm. Geniet in deze maand van overvloedige zonneschijn, met gemiddeld 13 uur zon per dag in Khūlah Zār. 's Nachts daalt de temperatuur tot een gemiddelde van ongeveer 11 graden Celsius.

Dit is een comfortabele dagtemperatuur voor de meesten en ideaal voor de meeste buitenactiviteiten.


Deze grafiek toont de dagelijkse temperatuur en neerslag in Khūlah Zār voor de maand augustus. Ga je naar Khūlah Zār dan is dit het weer dat je in augustus 2024 kunt verwachten.

Weerdetails Khūlah Zār augustus

 • Gemiddelde dagtemperatuur: 21°C
 • Gemiddelde nachttemperatuur: 11°C
 • Regen: 2 mm
 • Zonuren: 13 uur zon per dag

UV-index van 5

De UV-index staat rond de 5, wat aangeeft dat de zonkracht matig is. Er is enige risico op schade door onbeschermde blootstelling aan de zon. Bescherming is nodig, zoals het dragen van zonnebrandcrème, een hoed, en UV-beschermende kleding. Vooral tijdens de late ochtend tot de vroege namiddag wanneer de zon het krachtigst is.

Weersverwachting voor Khūlah Zār in augustus 2024

Hier vind je wat je gemiddeld qua weer in Khūlah Zār in augustus 2024 kunt verwachten. Deze weergegevens zijn samengesteld op basis van het gemiddelde weer in de afgelopen 30 jaar. Natuurlijk zijn er ieder jaar verschillen, waardoor het in augustus 2024 alsnog warmer, kouder, droger of natter kan uitvallen. Toch geven onze weergegevens je een goed beeld van het verwachte weer in deze maand.

 • Middag temperatuur: 21°C
 • Nacht temperatuur: 11°C
 • Droge dagen: 29 dagen
 • Dagen met regen: 2 dagen
 • Dagen met sneeuw: 0 dagen
 • Totale neerslag: 2 mm
 • Zonuren: 13 uur per dag
 • Gemiddelde windkracht: 2 Bft
 • Gemiddelde UV-index: 5 van 11

Ervaringen met het klimaat van Khūlah Zār

Plaats je review over je ervaringen met het weer in augustus in Khūlah Zār.


Ben je in Khūlah Zār geweest in augustus?

Laat je ervaring met het weer in de maand augustus van Khūlah Zār achter en maak kans op €100!

Je e-mail komt niet bij de review te staan en wordt niet doorgegeven aan derden.

Meer weer en klimaatinfo voor Khūlah Zār

Ben je benieuwd of je je paraplu of zonnebril moet inpakken voor je aanstaande bezoek? Bekijk de meest recente weersvoorspellingen in Khūlah Zār, zodat je perfect voorbereid bent op wat deze bestemming je te bieden heeft. Als je meer wilt weten over het algemene klimaat in Khūlah Zār doorheen het jaar, ga dan naar de uitgebreide klimaatinfo over Khūlah Zār en plan je reis met alle benodigde informatie.

Uitleg van de weerstatistieken voor augustus in Khūlah Zār

Onze weergegevens zijn samengesteld uit een combinatie van historische klimaatgegevens van Khūlah Zār en geavanceerde meteorologische modellen. De historische weergegevens geven inzicht in de gemiddelde weersomstandigheden in Khūlah Zār voor augustus, terwijl de meteorologische modellen helpen bij het voorspellen van trends en veranderingen in het weer. Door deze gegevens te combineren, kunnen we een nauwkeurig en betrouwbaar overzicht bieden van wat je kunt verwachten in Khūlah Zār gedurende de maand augustus.

Het is belangrijk om te onthouden dat, hoewel deze gegevens een goede indicatie geven van het verwachte weer in augustus in Khūlah Zār, het weer altijd kan veranderen. Daarom raden we aan om dichter bij je reisdatum het weer voor Khūlah Zār regelmatig te controleren voor de meest actuele informatie.

Foutje gezien?

E-mail ons, wij zijn je dankbaar.