Beste reistijd Ḩowẕak-e ‘Abdul Qādir, Afghanistan

Beste reistijd Ḩowẕak-e ‘Abdul Qādir, Afghanistan

De beste reistijd voor Ḩowẕak-e ‘Abdul Qādir in Afghanistan is van maart t/m mei en september t/m november, waarin je een aangename tot hete temperatuur hebt en geen tot amper neerslag. De hoogste gemiddelde temperatuur in Ḩowẕak-e ‘Abdul Qādir is 42°C in juli en de laagste is 15°C in januari. Het weer en klimaat van Ḩowẕak-e ‘Abdul Qādir is geschikt voor een zonvakantie.

Het gemiddelde klimaatcijfer voor Ḩowẕak-e ‘Abdul Qādir is een 8,6. Dit is gebaseerd op verschillende factoren, zoals de gemiddelde temperaturen, kans op neerslag en weer ervaringen van anderen.

Ḩowẕak-e ‘Abdul Qādir heeft een woestijnklimaat. De temperatuur overdag is warm tot heet, terwijl het 's nachts ook koud kan zijn. Regen zul je hier niet snel hebben. Als je wilt weten wat de gemiddelde temperatuur in Ḩowẕak-e ‘Abdul Qādir is of wanneer de meeste regen of sneeuw valt, dan kun je dit hieronder snel vinden. Zo ben je goed voorbereid. Onze gemiddelde klimaatgegevens per maand zijn gebaseerd op data van de afgelopen 30 jaar.

Beste reistijd Ḩowẕak-e ‘Abdul Qādir per maand

Jan Feb Mrt Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec
15°C 17°C 24°C 30°C 37°C 41°C 42°C 41°C 36°C 29°C 21°C 16°C
20
mm
47
mm
24
mm
16
mm
6
mm
1
mm
0
mm
0
mm
0
mm
3
mm
8
mm
5
mm