Beste reistijd, weer en klimaat Fuencaliente de la Palma
Beste reistijd Fuencaliente de la Palma, La Palma

Beste reistijd Fuencaliente de la Palma, La Palma

De beste reistijd voor Fuencaliente de la Palma in La Palma is van mei t/m december, waarin je een aangename temperatuur hebt en amper neerslag. De hoogste gemiddelde temperatuur in Fuencaliente de la Palma is 24°C in augustus en de laagste is 19°C in januari. De watertemperatuur ligt tussen 20°C en 25°C. Het weer en klimaat van Fuencaliente de la Palma is geschikt voor een zonvakantie.

Het gemiddelde klimaatcijfer voor Fuencaliente de la Palma is een 8,3. Dit is gebaseerd op verschillende factoren, zoals de gemiddelde temperaturen, kans op neerslag en weer ervaringen van anderen.

Fuencaliente de la Palma heeft een tropisch savanneklimaat. Het is elke maand warm met zowel een nat als droog seizoen. Het gemiddelde klimaat van Fuencaliente de la Palma, de maandtemperatuur of wanneer de meeste regen of sneeuw valt kun je hieronder snel vinden. Zo ben je goed voorbereid voor je volgende reis of vakantie. Onze gemiddelde klimaatgegevens per maand zijn gebaseerd op data van de afgelopen 30 jaar.

Beste reistijd Fuencaliente de la Palma per maand

Jan Feb Mrt Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec
19°C 19°C 19°C 19°C 20°C 21°C 23°C 24°C 24°C 24°C 22°C 21°C
5
mm
6
mm
9
mm
4
mm
2
mm
2
mm
2
mm
2
mm
3
mm
18
mm
27
mm
9
mm