Beste reistijd Yerkrord Ashkharhamartum Zohvatsneri, Armenië

Beste reistijd Yerkrord Ashkharhamartum Zohvatsneri, Armenië

De beste reistijd voor Yerkrord Ashkharhamartum Zohvatsneri in Armenië is van april t/m oktober, waarin je een aangename tot hete temperatuur hebt en amper tot weinig neerslag. De hoogste gemiddelde temperatuur in Yerkrord Ashkharhamartum Zohvatsneri is 36°C in juli en de laagste is 5°C in januari. Het weer en klimaat van Yerkrord Ashkharhamartum Zohvatsneri is geschikt voor een zonvakantie.

Het gemiddelde klimaatcijfer voor Yerkrord Ashkharhamartum Zohvatsneri is een 8,1. Dit is gebaseerd op verschillende factoren, zoals de gemiddelde temperaturen, kans op neerslag en weer ervaringen van anderen.

Yerkrord Ashkharhamartum Zohvatsneri heeft 2 soorten klimaten, namelijk het steppeklimaat en landklimaat. Het gemiddelde klimaat van Yerkrord Ashkharhamartum Zohvatsneri, de maandtemperatuur of wanneer de meeste regen of sneeuw valt kun je hieronder snel vinden. Zo ben je goed voorbereid voor je volgende reis of vakantie. Onze gemiddelde klimaatgegevens per maand zijn gebaseerd op data van de afgelopen 30 jaar.

Beste reistijd Yerkrord Ashkharhamartum Zohvatsneri per maand

Jan Feb Mrt Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec
5°C 7°C 12°C 20°C 26°C 32°C 36°C 35°C 30°C 22°C 14°C 8°C
29
mm
27
mm
36
mm
53
mm
63
mm
62
mm
46
mm
40
mm
36
mm
21
mm
17
mm
19
mm