Beste reistijd Yerkrord Ashkharhamartum Ev Arts’akhyan Paterazmum Zohvatsneri, Armenië

Beste reistijd Yerkrord Ashkharhamartum Ev Arts’akhyan Paterazmum Zohvatsneri, Armenië

De beste reistijd voor Yerkrord Ashkharhamartum Ev Arts’akhyan Paterazmum Zohvatsneri in Armenië is van april t/m oktober, waarin je een aangename tot hete temperatuur hebt en amper tot weinig neerslag. De hoogste gemiddelde temperatuur in Yerkrord Ashkharhamartum Ev Arts’akhyan Paterazmum Zohvatsneri is 36°C in juli en de laagste is 5°C in januari. Het weer en klimaat van Yerkrord Ashkharhamartum Ev Arts’akhyan Paterazmum Zohvatsneri is geschikt voor een zonvakantie.

Het gemiddelde klimaatcijfer voor Yerkrord Ashkharhamartum Ev Arts’akhyan Paterazmum Zohvatsneri is een 8,1. Dit is gebaseerd op verschillende factoren, zoals de gemiddelde temperaturen, kans op neerslag en weer ervaringen van anderen.

Yerkrord Ashkharhamartum Ev Arts’akhyan Paterazmum Zohvatsneri heeft 2 soorten klimaten, namelijk het steppeklimaat en landklimaat. Als je wilt weten wat de gemiddelde temperatuur in Yerkrord Ashkharhamartum Ev Arts’akhyan Paterazmum Zohvatsneri is of wanneer de meeste regen of sneeuw valt, dan kun je dit hieronder snel vinden. Zo ben je goed voorbereid. Onze gemiddelde klimaatgegevens per maand zijn gebaseerd op data van de afgelopen 30 jaar.

Beste reistijd Yerkrord Ashkharhamartum Ev Arts’akhyan Paterazmum Zohvatsneri per maand

Jan Feb Mrt Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec
5°C 7°C 12°C 20°C 26°C 32°C 36°C 35°C 30°C 22°C 14°C 8°C
29
mm
27
mm
36
mm
53
mm
63
mm
62
mm
46
mm
40
mm
36
mm
21
mm
17
mm
19
mm