Beste reistijd Arts’akhyan Paterazmum Zohvats Azatamartikneri, Armenië

Beste reistijd Arts’akhyan Paterazmum Zohvats Azatamartikneri, Armenië

De beste reistijd voor Arts’akhyan Paterazmum Zohvats Azatamartikneri in Armenië is van juni t/m september, waarin je een aangename temperatuur hebt en weinig tot middelmatige neerslag. De hoogste gemiddelde temperatuur in Arts’akhyan Paterazmum Zohvats Azatamartikneri is 21°C in juli en de laagste is -3°C in januari. Het weer en klimaat van Arts’akhyan Paterazmum Zohvats Azatamartikneri is geschikt voor een skivakantie.

Het gemiddelde klimaatcijfer voor Arts’akhyan Paterazmum Zohvats Azatamartikneri is een 5,7. Dit is gebaseerd op verschillende factoren, zoals de gemiddelde temperaturen, kans op neerslag en weer ervaringen van anderen.

Arts’akhyan Paterazmum Zohvats Azatamartikneri heeft een landklimaat. In de zomer is het warm en in de winter koud. Als je wilt weten wat de gemiddelde temperatuur in Arts’akhyan Paterazmum Zohvats Azatamartikneri is of wanneer de meeste regen of sneeuw valt, dan kun je dit hieronder snel vinden. Zo ben je goed voorbereid. Onze gemiddelde klimaatgegevens per maand zijn gebaseerd op data van de afgelopen 30 jaar.

Beste reistijd Arts’akhyan Paterazmum Zohvats Azatamartikneri per maand

Jan Feb Mrt Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec
-3°C -2°C 2°C 8°C 14°C 19°C 21°C 21°C 18°C 11°C 4°C 0°C
28
mm
30
mm
49
mm
71
mm
130
mm
150
mm
129
mm
97
mm
93
mm
46
mm
24
mm
27
mm