Beste reistijd Arts’akhyan Paterazmum Zohvats Azatamartik Avetis Baghdasaryani, Armenië

Beste reistijd Arts’akhyan Paterazmum Zohvats Azatamartik Avetis Baghdasaryani, Armenië

De beste reistijd voor Arts’akhyan Paterazmum Zohvats Azatamartik Avetis Baghdasaryani in Armenië is van mei t/m september, waarin je een aangename of warme temperatuur hebt en amper tot weinig neerslag. De hoogste gemiddelde temperatuur in Arts’akhyan Paterazmum Zohvats Azatamartik Avetis Baghdasaryani is 31°C in juli en de laagste is 2°C in januari. Het weer en klimaat van Arts’akhyan Paterazmum Zohvats Azatamartik Avetis Baghdasaryani is geschikt voor een zonvakantie.

Het gemiddelde klimaatcijfer voor Arts’akhyan Paterazmum Zohvats Azatamartik Avetis Baghdasaryani is een 8,4. Dit is gebaseerd op verschillende factoren, zoals de gemiddelde temperaturen, kans op neerslag en weer ervaringen van anderen.

Arts’akhyan Paterazmum Zohvats Azatamartik Avetis Baghdasaryani heeft 2 soorten klimaten, namelijk het steppeklimaat en landklimaat. Als je wilt weten wat de gemiddelde temperatuur in Arts’akhyan Paterazmum Zohvats Azatamartik Avetis Baghdasaryani is of wanneer de meeste regen of sneeuw valt, dan kun je dit hieronder snel vinden. Zo ben je goed voorbereid. Onze gemiddelde klimaatgegevens per maand zijn gebaseerd op data van de afgelopen 30 jaar.

Beste reistijd Arts’akhyan Paterazmum Zohvats Azatamartik Avetis Baghdasaryani per maand

Jan Feb Mrt Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec
2°C 4°C 9°C 16°C 21°C 27°C 31°C 30°C 25°C 18°C 10°C 5°C
20
mm
18
mm
29
mm
36
mm
55
mm
45
mm
33
mm
30
mm
25
mm
23
mm
12
mm
20
mm