Beste reistijd Tōr Nīkêh Malangān, Afghanistan

Beste reistijd Tōr Nīkêh Malangān, Afghanistan

De beste reistijd voor Tōr Nīkêh Malangān in Afghanistan is van maart t/m mei en augustus t/m november, waarin je een aangename tot erg hete temperatuur hebt en geen tot amper neerslag. De hoogste gemiddelde temperatuur in Tōr Nīkêh Malangān is 41°C in juli en de laagste is 14°C in januari. Het weer en klimaat van Tōr Nīkêh Malangān is geschikt voor een zonvakantie.

Het gemiddelde klimaatcijfer voor Tōr Nīkêh Malangān is een 8,7. Dit is gebaseerd op verschillende factoren, zoals de gemiddelde temperaturen, kans op neerslag en weer ervaringen van anderen.

Tōr Nīkêh Malangān heeft een steppeklimaat. Het is het hele jaar warm tot heet en bomen groeien hier niet door de droogte. Het bestaat voornamelijk uit zand met grassen en soms struiken. Als je wilt weten wat de gemiddelde temperatuur in Tōr Nīkêh Malangān is of wanneer de meeste regen of sneeuw valt, dan kun je dit hieronder snel vinden. Zo ben je goed voorbereid. Onze gemiddelde klimaatgegevens per maand zijn gebaseerd op data van de afgelopen 30 jaar.

Beste reistijd Tōr Nīkêh Malangān per maand

Jan Feb Mrt Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec
14°C 16°C 24°C 30°C 36°C 40°C 41°C 39°C 35°C 29°C 21°C 15°C
9
mm
30
mm
20
mm
11
mm
3
mm
0
mm
0
mm
0
mm
0
mm
2
mm
7
mm
3
mm