Beste reistijd Shādī Khān S̲h̲ākh, Afghanistan

Beste reistijd Shādī Khān S̲h̲ākh, Afghanistan

De beste reistijd voor Shādī Khān S̲h̲ākh in Afghanistan is van maart t/m mei en september t/m november, waarin je een aangename tot hete temperatuur hebt en geen tot amper neerslag. De hoogste gemiddelde temperatuur in Shādī Khān S̲h̲ākh is 42°C in juli en de laagste is 15°C in januari. Het weer en klimaat van Shādī Khān S̲h̲ākh is geschikt voor een zonvakantie.

Het gemiddelde klimaatcijfer voor Shādī Khān S̲h̲ākh is een 8,7. Dit is gebaseerd op verschillende factoren, zoals de gemiddelde temperaturen, kans op neerslag en weer ervaringen van anderen.

Shādī Khān S̲h̲ākh heeft een steppeklimaat. Het is het hele jaar warm tot heet en bomen groeien hier niet door de droogte. Het bestaat voornamelijk uit zand met grassen en soms struiken. Als je wilt weten wat de gemiddelde temperatuur in Shādī Khān S̲h̲ākh is of wanneer de meeste regen of sneeuw valt, dan kun je dit hieronder snel vinden. Zo ben je goed voorbereid. Onze gemiddelde klimaatgegevens per maand zijn gebaseerd op data van de afgelopen 30 jaar.

Beste reistijd Shādī Khān S̲h̲ākh per maand

Jan Feb Mrt Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec
15°C 17°C 25°C 31°C 37°C 41°C 42°C 40°C 36°C 30°C 22°C 16°C
19
mm
58
mm
30
mm
12
mm
5
mm
0
mm
0
mm
0
mm
0
mm
2
mm
11
mm
9
mm